• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çıkması lazım hemşire arkadaşım var öyle demişti. İlişkiden 1 hafta sonra çıkar normalde demişti ama istisnalar hep olabiliyor tabi. Test yaptın mı bugün benim ilk gebeliğim de çok silik çıkmıştı
Benım ılk gebelıkte 10 gun sonra ıdrarda cıkmıstı cnm oyuzden ıdrara 8 gun oldu gecmez ıkıgun daha beklıcem ama kan verebılırım olmazsam belde agrım da var

Benım ılk gebelıkte 10 gun sonra ıdrarda cıkmıstı cnm oyuzden ıdrara 8 gun oldu gecmez ıkıgun daha beklıcem ama kan verebılırım olmazsam belde agrım da var

Zaten adet belirtileri ve gebelik belirtileri benzer diyolar. İnşallah pozitif çıkar. Aa hayırlı olsun canım bursa yazınca buradasın sandım

Zaten adet belirtileri ve gebelik belirtileri benzer diyolar. İnşallah pozitif çıkar. Aa hayırlı olsun canım bursa yazınca buradasın sandım
Yok tasındık cnm tayın coktı 2 yıl orda kaldık esımın aılesı orda sen bursanın neresındesın

Pik ve silikleşme döneminde ilişki sıklığınız nasıldı hergün mü gün aşırı mı?
Merhabalar bende ayni konuda tereddutluyum ? ne sıklıkla olmalı? bugunku testim pik mi ? yardimci olabilirmisiniz?

Eklentiler

• 3BF0B2BF-87DE-4FB3-BC70-A10DCCE10CB2.webp
    3BF0B2BF-87DE-4FB3-BC70-A10DCCE10CB2.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 31
Back
X