- 19 Mayıs 2020
- 435
- 234
- Konu Sahibi denizdiyaroglu
Benimki henüz belli değil yumurtlama olmuş pik çıktpı günSonucunuz ne oldu çok merak ettim
Benimki henüz belli değil yumurtlama olmuş pik çıktpı günSonucunuz ne oldu çok merak ettim
Anladım canım hayırlısı olsunBenimki henüz belli değil yumurtlama olmuş pik çıktpı gün
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 15-08-2021
Hamileliğimin 11. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 206 gün kaldı.
Önümüzdeki 4 gün içinde bebeğinizin derisi kalınlaşmaya ve daha az şeffaf olmaya başlayacaktır. Su, vitamin, elektrolitler(sodyum, potasyum ve klorür gibi mineraller) ve diğer mineraller bebeğinizin kan oluşumu ve büyümesi için gerekli ve çok önemlidirler. Ayrıca bunlar vücudun çeşitli olayları sürdürebilmesi için de gerekli ve önemlidir. Bugün bebeğinizin yüzü iyice şekillendi.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 8 gr. - Yaklaşık boyu : 31 mm. (Baştan Popoya)
Yumurtlama günüyle çatlama günü farklı bir gün mü aynı gün olmuyor mu ki ?Hiç çatlama gibi değil ki bu ya
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 24-08-2021
Hamileliğimin 10. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 215 gün kaldı.
Bebeğinizin retinası artık tam pigmentli. Bebeğinizin hala bir kuyruğu var ve görülüyor ama çok ufalmış ve muhtemelen bu haftasonuna kadar yok olacaktır. Bebeğinizin gövde bacak ve kafasındaki kaslar gelişmeye devam ediyor. Bebeğinizin beyni kol kaslarını ve vücudunu hareket ettirebiliyor.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 6 gr. - Yaklaşık boyu : 23 mm. (Baştan Popoya)
Regl öncesi belirtileriniz nelerdi acaba? Böyle regl olmadan bikaç gün önce karın şişer ya sizde öyle bişey oldu mu ta genital bölgenin üst kısmına kadar inen bir şişkinlik?. Bide bu ovu testini kaçıncı gün yaptınız regl gecikmesinden önce isepazartesi günü hamile oldugumu öğrendim,sonra hep merak ettigim bişey vardı ovülasyon gebeligi gösterir mi? Damlatır damlatmaz koyu bir cizgi cıktı.Ama bat tarihinize yakın bir tarih olması gerekir,e zaten gebelik testiyle de gayet öğrenilebilir bu durum ama evde sadece ovülasyon varsa denemeye değer kızlar![]()
Regl öncesi belirtileriniz nelerdi acaba? Böyle regl olmadan bikaç gün önce karın şişer ya sizde öyle bişey oldu mu ta genital bölgenin üst kısmına kadar inen bir şişkinlik?ovu testini kaçıncı gün yaptınız regl gecikmesinden önce iseBen de gebeliğimi öğrendikten 1 hafta sonra merakımdan denedimbenim de öyle çıktı. T çizgisi diğerinden daha koyu. Yumurtlama testimin pozitifinde bile eşit renkteydi
Reglime 1-2 gün kala yapmistim ovülasyon testini.Test yapmadan önce hatirladigim belirtilerRegl öncesi belirtileriniz nelerdi acaba? Böyle regl olmadan bikaç gün önce karın şişer ya sizde öyle bişey oldu mu ta genital bölgenin üst kısmına kadar inen bir şişkinlik?. Bide bu ovu testini kaçıncı gün yaptınız regl gecikmesinden önce ise