- 3 Mart 2024
- 58
- 20
- 8
- Konu Sahibi BirMuhendisHanim
-
Ay çok iyi olmuş ya paylaştığınız. Bende de çok fazla ovülasyon test kalmıştı o şekilde denicektim tabi bat gelmeden ama bakalım. Hayırlı olsun bebişinizMerhaba arkadaslar
Benim de zamanında çok merak ettiğim ve Ovulasyon testi kullanarak hamile kalmak isteyen arkadaşların da merak ettiğini bildiğim bir şey açıklamak istiyorum.
Bugün gebeliğim 4. haftası ( kan tahlilimi 5 ve 3 gün önce yaptırdım )
Bugün yaptığım gebelik testi ve Ovulasyon testini sizlere gösteriyorum. Ovulasyon testi pik halde ve hamilelik testi de pozitif.
İki test arası bir ilişki olmadığı çünkü farklı hormonları ölçtüğü söyleniyor. Ama ben yorumu size bırakıyorum.
Konudan bağımsız ama ne mühendisisinizMerhaba arkadaslar
Benim de zamanında çok merak ettiğim ve Ovulasyon testi kullanarak hamile kalmak isteyen arkadaşların da merak ettiğini bildiğim bir şey açıklamak istiyorum.
Bugün yaptığım gebelik testi ve Ovulasyon testini sizlere gösteriyorum. Ovulasyon testi pik halde ve hamilelik testi de pozitif.
İki test arası bir ilişki olmadığı çünkü farklı hormonları ölçtüğü söyleniyor. Ama ben yorumu size bırakıyorum.
Siz bu surecten gecmişsiniz bı bakarmısınız testlereMerhaba arkadaslar
Görseller açılmıyor dosya ekle ye tıklayarak yüklemeyi deneyin bi deEki Görüntüle 3540844 Eki Görüntüle 3540844
Kızlar bı bakarmısınız bu testler içinde pik olan olmusmu ben daha koyulasması gerekıyor dıye beklerken catlamayımı kacırdım acaba
Çok çok nadir yumurtlama zamanı lekelenme olabiliyormuş veya ilişki olduysa tahriş olmuş da olabilir ilişkiden sonra olabiliyor bazenMerhaba arkadaşlar ben bir buçuk yıldır evliyim ve pcosluyum. Son üç dört aydır ovulasyon testi kullanıyorum yumurtladigim günleri takip etmek için. Son adet tarihim ocak2 ben şubat 2 de yumurtladim ve o günu değerlendirdim fakat subat 4 de bende lekelenme yaşandı neden acaba bundan bor hafta önce gebelik testi yaptim negatifti yani sorum şu yumurtladiktan iki gun sonra neden lekelenmme yaşadom normai bu
Kesinlikle katılıyorum ben de hamileymişim ama bilmiyordum ovulasyon testim 5 gün üstüste pik verdi test yaptım pozitif çıktı kanda da pozitifi gördüm. Beta değeri yüksekken bence ovulasyon testi de pozitif veriyor.Merhaba arkadaslar
Görseller açılmıyor dosya ekle ye tıklayarak yüklemeyi deneyin bi de
Acıldımı acaba bakarmısınGörseller açılmıyor dosya ekle ye tıklayarak yüklemeyi deneyin bi de
Merhaba bugün doktora gidecektiniz gittiniz mi degeriniz 938 di galiba keseyi gordunuzmuKesinlikle katılıyorum ben de hamileymişim ama bilmiyordum ovulasyon testim 5 gün üstüste pik verdi test yaptım pozitif çıktı kanda da pozitifi gördüm. Beta değeri yüksekken bence ovulasyon testi de pozitif veriyor.
Bugun 15. Gün dun aksam yapmiştım14. Gün yani silik cıkmıstı şimdi birdaha yaptım en sonkınden bır tık koyu gıbı aksam yıne tekrar edecegım sıze atsam sıkıntı olurmu inanın ilk takip denemem oldugu için cızgıleri anlayamıyorum
Son adetinin ilk gününü, ortalama iki adet başlangıcın arası geçen günü öğrenebilir miyim acaba. Biraz daha detay bilirsem elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterimBu arada famera kullandım 5 gun suan catlatma ıgnesı olmadan kendı catını bulmaya yakalamaya calısıyorum ilk ilişki dün gece oldu
Canım 24 ocak son adet günüm.adetlerim duzensız ama genelde 30 günde oluyorum pko var bazen ıkı uc gecebiliyor gecen ay ovıtrella oldum ve 18. Gun adet oldum normalde 14 gun sonra olmm gerekırdı tam adet gunumde olmustuSon adetinin ilk gününü, ortalama iki adet başlangıcın arası geçen günü öğrenebilir miyim acaba. Biraz daha detay bilirsem elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim
Çok teşekkürler. Size de en hayırlı zamanda nasip olsun inşallahAy çok iyi olmuş ya paylaştığınız. Bende de çok fazla ovülasyon test kalmıştı o şekilde denicektim tabi bat gelmeden ama bakalım. Hayırlı olsun bebişiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?