Ovulasyon testi ve hamilelik

Merhaba adetime 1 gün var ovulasyon testimi atsam başından geçmiş biri olarak yorumlar mısınız dün gebelik testi yaptım adete iki gün vardı çıkmadı ama bugün evde ovulasyon vardı onu yaptım yumurtlama sonrası düşmüştü çizgi şimdi yine artmış

Eklentiler

• IMG_EA432ACC-ABFC-437B-9A93-584CFACF200B.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba
Ovulasyon testine göre yorum yapmak çok güvenilir olmayabilir, hamilelik şüphen varsa önümüzdeki hafta adet olmaz isen tekrar hamilelik testini yap bence
Ovulasyon testini yorumlamak gerekirse de; Ovulasyon günlerinde görünmesi gereken pik hali; yani iki çizginin de birbirine çok yakın renkte ve koyu görünmesi; adet öncesi dönemde de göründüğünde hamileliğin başlarında artan bir hormonun bu testi pozitife çevirdiği sonucuna varmıştım.
Senin yaptığın testte, Ovulasyon dışı dönemde görünmesi normal olan, silik çizgi görünmüş. Benim durumum ile kıyasladığımda ve sadece bu testi yorumlamam gerekiyorsa, hamilelik işareti Ovulasyon testinde görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…