OVÜLASYON TESTİ VE YIKILAN UMUDUM

Mavigrill

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
3.391
3.869
53
Merhaba arkadaşlar, buraya derdimi paylaşacağım belki benim gibi olanlar vardır..
Öncelikle 18 yildir epilepsi hastasıyim evlenene kadar Depakin 500 mg kullanıyordum tabi bu süreçte tahlillerimde Pco ve kist olduğu söyleniyordu. Çocuk için yardım almam gerek felan..Neyse evlendim Doktorum gebelik için depakin yerine Keppra verdi.. Ben içim rahat etsin diye kadın doğumcuyada gittim tüm tahlillerim temiz çıktı..Pco yokmuş sadece kilona dikkat et meyil var dedi..Tüm yumurtaliklarim sağlıklı ve rezervlerim çok iyiymiş hemen hamile kalırsın bebek düşünmuyorsan dikkat et korun dedi..Neyse aradan 3 ay geçti çocuk yok bu sefer başka doktora gittim oda aynı şeyleri söyledi..Evliliğimin senesi geldi son 2 aydır ovülasyon testi yaparak deniyoruz ama olmuyor artik morallerim dibi gördü..Yumurtlama ve çatlama dönemim 14.gune denk geliyor ama yok yookk yookk...Var mı benim gibi olan kaderdaşlar Ne yapıcagimi şaşırdım hayıt otu, aslanpençesi, keçiboynuzu hepsini denedim yok neden olmuyor anlamadım

Aynı durumdayız canım, 3 senedir evliyim bir seneyi geçti çocuk istiyoruz ama olmadı. Bende sorun yok eşimin spermlerine de bakıldı o da iyi. 2 ay klomen denedik yine olumsuz, doktor rahim filmine yönlendirdi.

1: eşinin spermlerinde sorun olabilir.
2:tüplerin tıkalı olabilir.
Doktora gidip ayrıntılı baktır.

Eşimi ikna edemiyorum sürekli erteliyor eylül ekime erteledi yine Aileside oğlundan yana bişey yoktur diyip duruyor. Yaş 32 ne zaman olacak bu çocuk bize yetişecek bilmiyorum..Tüplere nasıl bakılıyor alttan muayenehane ile mi ?

Evet alttan bir aletle bakılıyor. İlaç vs sıkıyorlarmış. Ben de tecrübe etmedim henüz araştırmaya başladım. Eşin mutlaka test versin en önemlisi o

Evet alttan bir aletle bakılıyor. İlaç vs sıkıyorlarmış. Ben de tecrübe etmedim henüz araştırmaya başladım. Eşin mutlaka test versin en önemlisi o
Akşam konuşucam bakalım ikna edebilirim umarım inşallah ikimizde tez vakitte bebek sahibi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…