- 3 Mayıs 2024
- 122
- 27
- 18
- 28
- Konu Sahibi lotus cicegi44
-
Yani yumurtalama dan öncede akıntı gelebilir yarın tekrarlayayim o zaman testi sabah akşamBenim de 2 gün once seffaf akintim oldu ovulasyon da yapıyorum bi ara pik oldu gibi qma dr gittim bugün ve bugün yumurtlama günü olduğunu öğrendim ve testim de pik çıktı yani olabiliyor demek ki. Siz teste devam edin
Evet dün gece başladım değerlendirmeye ovulasyona da devam edeceğim yineCanım akıntı yumurtanın olgunlaştığını gösteriyo sen akıntıdan sonraki günleri gün aşırı değerlendir
Bugün böyle sabah 9.30 da ki testim ve az önce tekrarladım bugünü de değerlendireyim mi acaba yoksa yarını mi bekleyeyimBenim de 2 gün once seffaf akintim oldu ovulasyon da yapıyorum bi ara pik oldu gibi qma dr gittim bugün ve bugün yumurtlama günü olduğunu öğrendim ve testim de pik çıktı yani olabiliyor demek ki. Siz teste devam edin
Pik olmamış canım devam et teste ve gün aşırı degerlendirBugün böyle sabah 9.30 da ki testim ve az önce tekrarladım bugünü de değerlendireyim mi acaba yoksa yarını mi bekleyeyim
Mrb durumuz nedır acaba bende bugun aynı akıntım oldu adet gunum bugun ama adet olmadım akşam ustu aha dedım geldı gıttım baktım akıntı aynı sızın kı gıbıolabiliyor
Merhaba piki hangi tarihte yakaladınız testiniz ne zaman silikleştiBugün böyle sabah 9.30 da ki testim ve az önce tekrarladım bugünü de değerlendireyim mi acaba yoksa yarını mi bekleyeyim
30-31 taşı pik 1 Eylül'de siliklestiMerhaba piki hangi tarihte yakaladınız testiniz ne zaman silikleşti
test yaptınız mı peki gebelik var mı? Akıntı için sordum çatlamadan önce geliyor demekki o şeffaf akıntı30-31 taşı pik 1 Eylül'de siliklesti
Canım gebe değilim maalesef yumurtlamadan 2 gün sonra lekelenmelerim başladı hala da devam ediyor yaklaşık 2 haftayı gecti ve hala devam ediyor yarın Dr randevum var bakalım ne diyecek. 9 ağustosta 10 haftalik düşük yaptim 40 gün olacak nerdeyse ve yaşadığım sey adet değil .Mrb durumuz nedır acaba bende bugun aynı akıntım oldu adet gunum bugun ama adet olmadım akşam ustu aha dedım geldı gıttım baktım akıntı aynı sızın kı gıbı
Çok gecmiş olsun bende haftaya doktora gıdıcam bakalım akıntım hala devam edıyor bendeCanım gebe değilim maalesef yumurtlamadan 2 gün sonra lekelenmelerim başladı hala da devam ediyor yaklaşık 2 haftayı gecti ve hala devam ediyor yarın Dr randevum var bakalım ne diyecek. 9 ağustosta 10 haftalik düşük yaptim 40 gün olacak nerdeyse ve yaşadığım sey adet değil .
merhaba arkadaşlar.test pik oldu ve akıntı oldu yumurtlama olgunlaştımı demek ? yani pikten sonraki gün mü yumurtlama günü oluyor beni bi aydınlatın nolu
Mrb bende bu ay pik gordum akıntım da oldu dun adet gunum du olmadım ama o yumurtlama akıntım hala devam edıyor bende adetmerhaba arkadaşlar.test pik oldu ve akıntı oldu yumurtlama olgunlaştımı demek ? yani pikten sonraki gün mü yumurtlama günü oluyor beni bi aydınlatın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?