Naptin canim pik gordunmu ben elendim galiba goguslerim hafiften ağrımaya başladı yumurta catladiktan sonra 14 günlük süreçte goguslerim acır adet olunca geçer ordan anladimBen sana diyorum zaten canım koyu çıktığı onher günü değerlendir diye bu tarz bir durum olma ihtimali elbette var o yüzden değerlendir elbette
Daha yapmadım bugün canım 3 ten sonra yapacağım. Niye öyle diyosun belli mi olur o regl günü gelene kadar bunu bilemeyeceksin hiç o zamana anlarızNaptin canim pik gordunmu ben elendim galiba goguslerim hafiften ağrımaya başladı yumurta catladiktan sonra 14 günlük süreçte goguslerim acır adet olunca geçer ordan anladim
Normalde çoğu kişi gebe kalınca normalde gördüğü regl belirtisi görmüyor ya ondan dedimDaha yapmadım bugün canım 3 ten sonra yapacağım. Niye öyle diyosun belli mi olur o regl günü gelene kadar bunu bilemeyeceksin hiç o zamana anlarız
Valla ben aynı görmüştüm tek fark bir tık erken başlamasıydıNormalde çoğu kişi gebe kalınca normalde gördüğü regl belirtisi görmüyor ya ondan dedim
Valla ben aynı görmüştüm tek fark bir tık erken başlamasıydı
T çizgin var olan çizgiden daha koyu pik olmuş canım
Benim bu ay döngüm 36 gündü yumurtlama için erken değil miT çizgin var olan çizgiden daha koyu pik olmuş canım
Valla bazen yumurtlama döngüsü değişebiliyor misal benim yumurtlamamın olması lazımdı bende beklemedeyim sizde belki iki kere falan görürsünüz çok değişiyor bu durumlar bugünü mutlaka değerlendirinBenim bu ay döngüm 36 gündü yumurtlama için erken değil mi
Bı daha yaptım aynı çıktıValla bazen yumurtlama döngüsü değişebiliyor misal benim yumurtlamamın olması lazımdı bende beklemedeyim sizde belki iki kere falan görürsünüz çok değişiyor bu durumlar bugünü mutlaka değerlendirin
Bu fotoya göre çatlama olmak üzere bugünü degerlendir mutlaka. Yarında yapmaya devam et eğer silik çıkarsa çatlama olmuştur. Ama çizgiler bu koyulukta 2 3 gün devam edebilir. Silik çıkmaya devam edene kadar ilişkiyi kaçırma
Yani pik şu an demek ki erken oldu değerlendirin mutlaka silik çıkana kadar hatta ilk silik çıktığında da değerlendirin
Nasıl gebelik gecirdinmiValla ben aynı görmüştüm tek fark bir tık erken başlamasıydı
Evet şu an doğsaydı 1 buçuk aylık olacaktı kalbi durdu malesef Ağustos ta kürtaj oldumNasıl gebelik gecirdinmi
Çok geçmiş olsun canım umarım kucagun en kısa zamanda dolarEvet şu an doğsaydı 1 buçuk aylık olacaktı kalbi durdu malesef Ağustos ta kürtaj oldum
Sağol canım amin hepimizin inşallahYaa
Çok geçmiş olsun canım umarım kucagun en kısa zamanda dolar
Ovülasyon yaptın mı o nasıl çıkıyor
Test yoktu yapamadmOvülasyon yaptın mı o nasıl çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?