5 gün var canımVallahi net gzoukuyor kuzum adete kaç gün var
Bence yine de bekle gün gün koyulasmayi takip et kuzum ama bence hamilesin5 gün var canım
Ay inşallah canım geçen ay rahim filmi çekildim belki etkisi olmuştur test düne göre bi tık koyu yarın yine yaparım çift boynuzlu rahim var bende rahimde şekil bozukluğu yani hamileysem düşük olmasın diye erkenden öğrenmem lazımBence yine de bekle gün gün koyulasmayi takip et kuzum ama bence hamilesin
Tam göremedim burada kalite düşüyor ama zaten kuruduktan sonra çıktıysa kuruma çizgisidirKuruduktan sknra ince çizgyi görebiliyor msnEki Görüntüle 3585112
Sizde hamilelik var gibi gözüküyor yorumlarda okudum erken öğrenmeniz gerekiyormuş eğer koyuluk takip edeceksiniz aynı marka test ile yapın mutlaka başka markalar farklı olabiliyor. Hatta durumunuz riskliyse bir kere daha yapın görürseniz kan verip kesinleştirin ki erkenden müdahale edinKızlar benim testimede bakar mısınız reglime 5 gün var
O zaman kuzum istersen kan ver ve erkenden tedavine başla benceAy inşallah canım geçen ay rahim filmi çekildim belki etkisi olmuştur test düne göre bi tık koyu yarın yine yaparım çift boynuzlu rahim var bende rahimde şekil bozukluğu yani hamileysem düşük olmasın diye erkenden öğrenmem lazım
Yarın kan vermeyi düşünüyorum inşallah bakalımSizde hamilelik var gibi gözüküyor yorumlarda okudum erken öğrenmeniz gerekiyormuş eğer koyuluk takip edeceksiniz aynı marka test ile yapın mutlaka başka markalar farklı olabiliyor. Hatta durumunuz riskliyse bir kere daha yapın görürseniz kan verip kesinleştirin ki erkenden müdahale edin
İnşallah güzel haberler alırsınızYarın kan vermeyi düşünüyorum inşallah bakalım
Canım sana sormuştum bu şimdi tam olarak pik değil mi normalde bugün adet günüm ama duzensizim ve lekelenme var ovulasyon yaptım böyle çıktı gebelik yaptım birşey çıkmadı demekki bu yumurtlama değil miYani tuhaf bir durum olmuş biraz daha bekleyin bakalım böyle devam ederse bir test yaparsınız
Canım acil bakar msn gene test yaptım da silik çıktı bişey var mı acaba yaaSizde hamilelik var gibi gözüküyor yorumlarda okudum erken öğrenmeniz gerekiyormuş eğer koyuluk takip edeceksiniz aynı marka test ile yapın mutlaka başka markalar farklı olabiliyor. Hatta durumunuz riskliyse bir kere daha yapın görürseniz kan verip kesinleştirin ki erkenden müdahale edc
İnşallah güzel haberler alırsınız
Yani adet gününüzde yumurtlama olması pek mümkün olmayabilir. Rengi burada bir tık açık gözüküyor pike çok yakın hani normal yumurtlama döneminiz olsa riske atmayın değerlendirin derim öyle çıkmış hani. Gebelik testiniz erken mi kaset miCanım sana sormuştum bu şimdi tam olarak pik değil mi normalde bugün adet günüm ama duzensizim ve lekelenme var ovulasyon yaptım böyle çıktı gebelik yaptım birşey çıkmadı demekki bu yumurtlama değil mi
Evet çok hafif görüyorum ama markaya göre değişir yalancı olma ihtimali olabilir birde beklenen reglinize kaç gün var
Düzensiz olduğum için hiç bir zaman gününde adet olamadım ki o yüzden ikisi aynı renk geldi bana hatta t çizgisi mor gibi oldu çok koyuYani adet gününüzde yumurtlama olması pek mümkün olmayabilir. Rengi burada bir tık açık gözüküyor pike çok yakın hani normal yumurtlama döneminiz olsa riske atmayın değerlendirin derim öyle çıkmış hani. Gebelik testiniz erken mi kaset mi
Ya yumurtlama o zaman yada bir ihtimal hamilelik şöyle siz bu pikleri değerlendirin eğer ki ovülasyon testi yaptığınızda önümüzdeki günlerde silikleşme olmaz ise 5-6 gün sonra gebelik testi yapınDüzensiz olduğum için hiç bir zaman gününde adet olamadım ki o yüzden ikisi aynı renk geldi bana hatta t çizgisi mor gibi oldu çok koyu
Son bir ovulasyon testim kaldı malesef onu da yarın yapacağım bakalım ne oluyirYa yumurtlama o zaman yada bir ihtimal hamilelik şöyle siz bu pikleri değerlendirin eğer ki ovülasyon testi yaptığınızda önümüzdeki günlerde silikleşme olmaz ise 5-6 gün sonra gebelik testi yapın
Yarında muhtemelen bu koyulukta yada çok yakın çıkacaktır bende 1 inde gördüm pik 2 sinde devam etti bugün rengi açılmaya başladı.Son bir ovulasyon testim kaldı malesef onu da yarın yapacağım bakalım ne oluyir
Yarında muhtemelen bu koyulukta yada çok yakın çıkacaktır bende 1 inde gördüm pik 2 sinde devam etti bugün rengi açılmaya başladı.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız
Bunlar kuruma çizgisine benziyorlarAdetime daha var iki hafta ama kaç gündür hep silik çıkıyor
Eki Görüntüle 3586669
Testi yaptığım gibi çıktı bunlar ertesi gün olduğu için kurumuslarBunlar kuruma çizgisine benziyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?