Ovulasyon testi yardim kizlarr

Bence yine de bekle gün gün koyulasmayi takip et kuzum ama bence hamilesin
Ay inşallah canım geçen ay rahim filmi çekildim belki etkisi olmuştur test düne göre bi tık koyu yarın yine yaparım çift boynuzlu rahim var bende rahimde şekil bozukluğu yani hamileysem düşük olmasın diye erkenden öğrenmem lazım

Kızlar benim testimede bakar mısınız reglime 5 gün var
Sizde hamilelik var gibi gözüküyor yorumlarda okudum erken öğrenmeniz gerekiyormuş eğer koyuluk takip edeceksiniz aynı marka test ile yapın mutlaka başka markalar farklı olabiliyor. Hatta durumunuz riskliyse bir kere daha yapın görürseniz kan verip kesinleştirin ki erkenden müdahale edin

O zaman kuzum istersen kan ver ve erkenden tedavine başla bence

Yarın kan vermeyi düşünüyorum inşallah bakalım

Yani tuhaf bir durum olmuş biraz daha bekleyin bakalım böyle devam ederse bir test yaparsınız
Canım sana sormuştum bu şimdi tam olarak pik değil mi normalde bugün adet günüm ama duzensizim ve lekelenme var ovulasyon yaptım böyle çıktı gebelik yaptım birşey çıkmadı demekki bu yumurtlama değil mi

Eklentiler

• IMG_20250503_162333.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 23
Canım acil bakar msn gene test yaptım da silik çıktı bişey var mı acaba yaa

Yani adet gününüzde yumurtlama olması pek mümkün olmayabilir. Rengi burada bir tık açık gözüküyor pike çok yakın hani normal yumurtlama döneminiz olsa riske atmayın değerlendirin derim öyle çıkmış hani. Gebelik testiniz erken mi kaset mi

Düzensiz olduğum için hiç bir zaman gününde adet olamadım ki o yüzden ikisi aynı renk geldi bana hatta t çizgisi mor gibi oldu çok koyu

Düzensiz olduğum için hiç bir zaman gününde adet olamadım ki o yüzden ikisi aynı renk geldi bana hatta t çizgisi mor gibi oldu çok koyu
Ya yumurtlama o zaman yada bir ihtimal hamilelik şöyle siz bu pikleri değerlendirin eğer ki ovülasyon testi yaptığınızda önümüzdeki günlerde silikleşme olmaz ise 5-6 gün sonra gebelik testi yapın

Ya yumurtlama o zaman yada bir ihtimal hamilelik şöyle siz bu pikleri değerlendirin eğer ki ovülasyon testi yaptığınızda önümüzdeki günlerde silikleşme olmaz ise 5-6 gün sonra gebelik testi yapın
Son bir ovulasyon testim kaldı malesef onu da yarın yapacağım bakalım ne oluyir

Son bir ovulasyon testim kaldı malesef onu da yarın yapacağım bakalım ne oluyir
Yarında muhtemelen bu koyulukta yada çok yakın çıkacaktır bende 1 inde gördüm pik 2 sinde devam etti bugün rengi açılmaya başladı.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız

Adetime daha var iki hafta ama kaç gündür hep silik çıkıyor

Yarında muhtemelen bu koyulukta yada çok yakın çıkacaktır bende 1 inde gördüm pik 2 sinde devam etti bugün rengi açılmaya başladı.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…