Ovülasyon testi yardım

Canim benim az az lekelenmem devam ediyor 3 gündür ama halen olmadım adet.acaba progesteronuma bir dahami baktirsam

Canim benim az az lekelenmem devam ediyor 3 gündür ama halen olmadım adet.acaba progesteronuma bir dahami baktirsam
Baktır canim bir doktorada sor istersen lekelenmelerin sebebi neymis adet olana kadar lekelenme mi olucaksin böyle

Baktır canim bir doktorada sor istersen lekelenmelerin sebebi neymis adet olana kadar lekelenme mi olucaksin böyle
Ahh bı sorabilsem kzuum..Yüksekova'dayiz biz.hastanede Dr yok.bu hafta hiç yokmuş.sadece doğum gelirse cagriolarmis.kendim özel tahlil yaptıriyim diorum kabul etmiyorlar.lekelenmeyide soramiorum.ozelde yok burda.mecbur adeti bekliorum o yüzden.6 günüm var

Doğru bide doktorlar grevde o yüzden de bir süre daha olmaz belki. Az kalmış gününede ama şu lekelenme olayını anlamadım kötü bişey olduğunu düşünmüyorum sende düşünme

Doğru bide doktorlar grevde o yüzden de bir süre daha olmaz belki. Az kalmış gününede ama şu lekelenme olayını anlamadım kötü bişey olduğunu düşünmüyorum sende düşünme
Canim mrb

Tsh 1.84
Fsh 5.94
E2. 40
Prolaktin 10.46
Lh 6.26
Amh 9.35

Canim pco var bende amh yüksek ama benimki asirimi yüksek gebeliğe engelmi

Canim mrb

Tsh 1.84
Fsh 5.94
E2. 40
Prolaktin 10.46
Lh 6.26
Amh 9.35

Ben amh değerinin düşük ya da yüksek olmasının doğuma engel olmadığını okumuştum canım yine en iyisini doktor bilir. Benim amh değeri 2.81 ama bu ay ovulasyon testinde yumurtlama 3 gün pozitif çıktı 4.gün negatife döndü bu sebeple 18 ine randevu aldım. En iyisi doktor kontrolü

Canim mrb

Tsh 1.84
Fsh 5.94
E2. 40
Prolaktin 10.46
Lh 6.26
Amh 9.35

Canım sende pco olduğu için amh ın yüksek çıkmış. Ama bu pcoda çok normal çünkü yumurta rezervin daha fazla. Ve çok çok fazlada bir değerde değil amh. Fshde pcodan dolayı bu değerde. Ama diğer hormonlar çok iyi bence. Progestana baktirmamissin ama

Canim ben bu testleri yaptırdım hoca progesterona yumurtlamadan sonra bakalım dedi.klomen ve estrofem kullandım birde.adetten sonraki 11.gun bir yumurtam vardı oda 10 cm.dr reglin 35 38 günde olduğu için yumurtan geç büyüyebilir dedi.yumurylamani takip et dedi 7 gün sonra progesterona baktır dedi.bnde ovulasyon takip ettim nette gördüm yumurtlamayı.catlamayida gördüm.degerlendirdik.5 gün sonrada progesterona baktırdım ama 0.01 çıktı.hocaya gösteremedim bayram oldu grev oldu kaldı.zaten progesterona göre yumurtlamamis gozukuorm heralde.progesterona baktırdım 2 gün sonrada lekelenmem oldu.adetten sonraki 26. Gün şaşırdım 2 gün kahverengi az az leke geldi oda bitti.adetime 8 gün vardı daha lekelenme olduğunda.simdi 4 gün var adet olmama bekliorum bakalim

Burda ovulasyon testlerindede bariz vardı yani yumurtlama catlama ki bunu sağlasın diyede ılac da kullandın. Bir doktora görüşüp danistiginda daha net bilgi alican bizim bilgiler bu kadarina yetti yani çok çok az lekelenme bendede oldu peçeteye geldi catlamamdan 2 gün sonra

Çok tşk ederim canim Allah razı olsun her yazdığıma bı yanıt verdinptesi gidecem inşallah hastaneye bakalım ne dicek hoca

Çok tşk ederim canim Allah razı olsun her yazdığıma bı yanıt verdinptesi gidecem inşallah hastaneye bakalım ne dicek hoca
Sendende razı olsun canım merak ettim bende gerçekten ne dicek acaba. Pazartesiye kadar reglin geçmiş oluyomu

Sendende razı olsun canım merak ettim bende gerçekten ne dicek acaba. Pazartesiye kadar reglin geçmiş oluyomu
Pazartesi regli günüm gosteriyo canim takvim uygulamasında.uygulamada yumurtladigim günü işaretleyince 14 gün sonrasına atiyo ya otomatik.36. gün adet olacakmisim gbi gosterio.benim 32 ve 38 gün arasında degisiyo.tabiki bu ay birde ilaç kullandım gecikme olabilir

Belki hiç olmazsın bu ay hayırlı güzel haberler alırsın belki

Öyle galiba yaa :) Akşama önceki yaptığım testte hafifcecik ince çizgiyi gördüm. Aslında zaman geçince geçerli değil biliyorum ama.. sanırım düşük bir değer olduğu için çıkmıyordu. Bugün yarın belli olacak :) Heyecanla, karmakarışık duygularla bekliyorum..

Yaaaa çok sevindim inşallah güzel haberleri alırsınız sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…