Yumurtlamaninüstünden 14 gün sonra adet geliyor. Şuan regli gibimisin o kadar yoğun mu yaniCanim mrb.ayin 2 sinde net yumurtlamayı gördüm.3 undede catladi.emin olmak için 5 gün sonra progesteron a baktırdım.bi hafta brkleyemedim bulunduğum yerde sadece devlet hastanesi var.ondada drlar grevdeydi bayram girmeden yaptıriyim iyi kotu bı değer öğrenirim dedim.deger o kadar düşük ciktiki.0.01. bu ay estrofem ve klomen kullanmıştım hemde.regli dönemimde 32 38 gün arasında değişiyor.bugun hafif lekem geldi.ama bugün daha26. Günüm ben hiç bu kadar kısa zamanda regli olmadım kahverengi lekem geldi anlamadım
Yumurtalama zamaninda bazen lekelenme olabiliyor belki çatlamıştir yumurtan o yüzden gelmiş olabilirBugün hafif kahrengimsi bir leke farkettim sanki regl olacakmışım gibi ama daha 10 gün var ve ben hep günü gününe regl olurum. Yarın tekrar test yapıcam bakalım
Yok canım kahverengi leke geldi otururken birden.lavoboya gittim afedersin bişey yok.ped koydum yine bişey yokYumurtlamaninüstünden 14 gün sonra adet geliyor. Şuan regli gibimisin o kadar yoğun mu yani
Yumurtlamadan kac gün geçti üstünden yerleşme kanaması falanmi dicemde erken olur heralde dimi cok geçmediYok canım kahverengi leke geldi otururken birden.lavoboya gittim afedersin bişey yok.ped koydum yine bişey yok
Yumurtlamam ayın 2 sinde oldu canim catlamamda 3 ünde oldu gündüz hatta atıyım bak benmi yanlış yorumluorum.ustunden 6 gün gectiYumurtlamadan kac gün geçti üstünden yerleşme kanaması falanmi dicemde erken olur heralde dimi cok geçmedi
Hatırlıyorum canım test yorumun doğru birlikte bakmıştık hattaYumurtlamam ayın 2 sinde oldu canim catlamamda 3 ünde oldu gündüz hatta atıyım bak benmi yanlış yorumluorum.ustunden 6 gün gecti
Hafif bel ağrım var ama spor yapiorum ona bagliodum hamladim diye.hafif karnımda hassasiyet var.estrofemden kaynaklı mi olduki acaba.estrofem biteli 4 5 gün oluo.sonrasinda adet olunuomus.ama yinede çok erken degilmi 26.gunde regli olmakHatırlıyorum canım test yorumun doğru birlikte bakmıştık hattabu lekelenmeyi anlamadim doğrusu yumurtalama daha yeni olmuş reglede var daha ağrın bir belirtin varmı değişik gelen
Bilmiyorumki söylediğin ılac konusunda hiç bilgim yok ılac regli erkenden getirirmi acaba spor yaparkende ağır şeylermi yaptın belkide ondan oldu.Hafif bel ağrım var ama spor yapiorum ona bagliodum hamladim diye.hafif karnımda hassasiyet var.estrofemden kaynaklı mi olduki acaba.estrofem biteli 4 5 gün oluo.sonrasinda adet olunuomus.ama yinede çok erken degilmi 26.gunde regli olmak
Plates yapiorum canim.pco dan dolayı iyi gelir deyince hoca başladım hemen.estrofem östrojen için verdi hoca rahim inceligim vardı.ilac bitene kadar kullan dedi.geciktirci etkisi varmış aslında ilacın.duzensizlik yapiomus bazen.bende de erken regliye sebep oldu sanırım.bende anlamadım vallahi.bakalim yarın artacakmi kanama belli olurBilmiyorumki söylediğin ılac konusunda hiç bilgim yok ılac regli erkenden getirirmi acaba spor yaparkende ağır şeylermi yaptın belkide ondan oldu.
Çok yoğun değil dedin belki ilacin yan etkisi falandır bitti diye leke geldi dedin gelmez belki adet değildir yaPlates yapiorum canim.pco dan dolayı iyi gelir deyince hoca başladım hemen.estrofem östrojen için verdi hoca rahim inceligim vardı.ilac bitene kadar kullan dedi.geciktirci etkisi varmış aslında ilacın.duzensizlik yapiomus bazen.bende de erken regliye sebep oldu sanırım.bende anlamadım vallahi.bakalim yarın artacakmi kanama belli olur
Keşke yerleşme kanaması olsa yaÇok yoğun değil dedin belki ilacin yan etkisi falandır bitti diye leke geldi dedin gelmez belki adet değildir ya
Daha dur canım çok az zaman geçti kirmizilari görmedikçe umudunu kaybetme sakınKeşke yerleşme kanaması olsa ya( progesteron o kadar düşün çıkınca yıkıldım resmen.yarin yazarım gelismeleri çok tşk ederim canim
Yaaa canimm inşallah oyledir ama progesteron um çok düşük çıktı yumurtlamadan 5 gün sonra yaptırdım acaba o yuzdenmiki normalde 1 hafta sonra bakılması gerekiomus.sabahtan bu yana 2 kez lavoboya çıktım çok az kahverengi leke gelmiş yine ama kanama degil özelliklede afedersin peceteye dikkat ediorum kirmizimi diye değil peceteye gelmio bileDaha dur canım çok az zaman geçti kirmizilari görmedikçe umudunu kaybetme sakınyarın haberleşiriz o zaman hayırlı geceler
Bence erken canım çünkü bebek olmuşsa bile 1 haftada ancak rahme yerleşiyor ondan sonra hormonlar yükselmeye başlıyor. O içtiğin ilacın prospektüsüne baksana yan etkimi acaba ondan dolayı mi leke oluyorYaaa canimm inşallah oyledir ama progesteron um çok düşük çıktı yumurtlamadan 5 gün sonra yaptırdım acaba o yuzdenmiki normalde 1 hafta sonra bakılması gerekiomus.sabahtan bu yana 2 kez lavoboya çıktım çok az kahverengi leke gelmiş yine ama kanama degil özelliklede afedersin peceteye dikkat ediorum kirmizimi diye değil peceteye gelmio bile
merhaba buna da bakabilir misiniz ilk defa deniyorum da ovulasyon testiniCookk tşk ederim sizeeovulasyona devam ediyimmi yine peki.şimdi yaptım yine öğlene göre çok silik çıktı testte yanlışlık olmaz heralde.takvim yöntemine baktım ne kadar doğru bilmiorum ama oda 18 ini gosterio
Çizgilerin ikiside çok silik geldi fotograftanmi anlayamadımmerhaba buna da bakabilir misiniz ilk defa deniyorum da ovulasyon testini Eki Görüntüle 3096088
Bugün baktım t çizgisi sonunda daha silik ama sabah halen koyuydu mesala az önce yaptım silikleşmeye başlamış. Siz ne düşünüyorsunuzYumurtalama zamaninda bazen lekelenme olabiliyor belki çatlamıştir yumurtan o yüzden gelmiş olabilir
Siliklesmis canım çizgi çatlamistirBugün baktım t çizgisi sonunda daha silik ama sabah halen koyuydu mesala az önce yaptım silikleşmeye başlamış. Siz ne düşünüyorsunuz
C çizgisi bile tam kıpkırmızı olmuyor 2 ayrı paket aldım ama maalesef en canlı hali buÇizgilerin ikiside çok silik geldi fotograftanmi anlayamadım
Testi yaparken sıvı alımına dikkat ediyormusunuz bozuk olsa bu cizgilerde cikmazdi çünküC çizgisi bile tam kıpkırmızı olmuyor 2 ayrı paket aldım ama maalesef en canlı hali bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?