Ovülasyon testi yardım

Bir kaç günden daha fazla koyu çıkarsa kendim icinde dahil endiselenicem artık. Çünkü catlamazsa kiste dönüşüyor ve benim daha yeni geçti kistim. Bal tarçın çörek otu karışımı yumurta çatlatır diye okumuştum onu deneyecegim bende sende dene istersen. Benim 3 gündür hep pozitif

Çok teşekkür ederim, bakıcam o Küre. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Allah Allah hamile olmayasın? Erken gebelik testi yapsanıza yumurtanın çoktan çatlaması lazım
Yok ya sanmam, çünkü 5 temmuz pik günüydü ondan önce hergün yaptım ovülasyonu hep negatifti. Anlamadım kafam çok karıştı. 17 temmuzda regl olmam gerekiyor. Yarın yine yapıcam sonucu bildiririm

Yok ya sanmam, çünkü 5 temmuz pik günüydü ondan önce hergün yaptım ovülasyonu hep negatifti. Anlamadım kafam çok karıştı. 17 temmuzda regl olmam gerekiyor. Yarın yine yapıcam sonucu bildiririm
Tamamdır tekrar pik götürsen doktora danışmalısın yumurtan çatlamıyor olabilir ve bu sonrasında kistte dönüşür

Tamamdır tekrar pik götürsen doktora danışmalısın yumurtan çatlamıyor olabilir ve bu sonrasında kistte dönüşür
Yani 4 ay önce hamileydim doktora gittim aslında hiçbir sorun yok demişti ama kafalsr karışık yarında devam ederse dediğiniz gibi doktora gideceğim

Yani 4 ay önce hamileydim doktora gittim aslında hiçbir sorun yok demişti ama kafalsr karışık yarında devam ederse dediğiniz gibi doktora gideceğim
Bencede çünkü burdan sonrası bizi aşar en iyi cevabı ehlinden alırsın hakkın da hayırlısı olsun inşallah yarın çatlamayı görürsünde gerek kalmaz

Çok teşekkür ederim inşallah. Sizde durum nedir
Beklemedeyim reglime 14 gün kaldı çok sık idrara çıkıyorum ve çok özür dilerim beyaz akıntım mevcut psikolojik olabilir göğüs uçlarım dikleşti çok hafif ağrım var arada tatlı bir kasık ağrılarım oluyor tabi bunların hepsi psklojik olabilir

Hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum, iyi bayramlar

Benim bu gün siliklesti testim sonunda senin ne durumda

Benimde 3 gün pozitif gösterdi 4.cu gün bugün silikti belki seninde öyle olur
İnşallah canım, ben yinede randevu aldım 18 temmuza. Gerçi 17, temmuzda da regl olmam gerekiyor ama nasıl olacak bilmem. Hayırlı olsun senin silikleştiğine göre çatladı demek dimi

İnşallah canım, ben yinede randevu aldım 18 temmuza. Gerçi 17, temmuzda da regl olmam gerekiyor ama nasıl olacak bilmem. Hayırlı olsun senin silikleştiğine göre çatladı demek dimi
Evet çatlamıştır dün baya ağrı vardi bugün bisey yok bakalım seninde sorunun kalmaz bence o zamana kadar stres yapma hiç

Arkadaşlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben en son 25 haziranda adet oldum ovülasyon testinde 4 temmuzda pik gördüm. Bugün 8 temmuzda kanamam oldu adet olalı daha 14 gün oldu, yumurtlama göreli de 5 gün oldu. Doktoruma yazdım adet dedi ama Normalde hiç erken adet olmam kafam çok karıştı karnımda ağrı var ve kanamam da devam ediyor fikri olan var mı acaba

Evet çatlamıştır dün baya ağrı vardi bugün bisey yok bakalım seninde sorunun kalmaz bence o zamana kadar stres yapma hiç
Bugün hafif kahrengimsi bir leke farkettim sanki regl olacakmışım gibi ama daha 10 gün var ve ben hep günü gününe regl olurum. Yarın tekrar test yapıcam bakalım

İnşallah canimm
Canim mrb.ayin 2 sinde net yumurtlamayı gördüm.3 undede catladi.emin olmak için 5 gün sonra progesteron a baktırdım.bi hafta brkleyemedim bulunduğum yerde sadece devlet hastanesi var.ondada drlar grevdeydi bayram girmeden yaptıriyim iyi kotu bı değer öğrenirim dedim.deger o kadar düşük ciktiki.0.01. bu ay estrofem ve klomen kullanmıştım hemde.regli dönemimde 32 38 gün arasında değişiyor.bugun hafif lekem geldi.ama bugün daha26. Günüm ben hiç bu kadar kısa zamanda regli olmadım kahverengi lekem geldi anlamadım

Eklentiler

• IMG_20220703_190819.webp
    22 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…