Bak attım yardımcı olur musunTeste devam et canım koyu olana kadar resim var mi
Resim net değil mi yoksa iki çizgide silik mi normalde kendiliğinden çıkan çizgi kırmızı olmalıBak attım yardımcı olur musun
Aynen dediğin gibi resim net canım ikiside silik anlamadım yaResim net değil mi yoksa iki çizgide silik mi normalde kendiliğinden çıkan çizgi kırmızı olmalı
İkiside silik çizgi ikisinde de kirmizilik yokResim net değil mi yoksa iki çizgide silik mi normalde kendiliğinden çıkan çizgi kırmızı olmalı
Resim net değil mi yoksa iki çizgide silik mi normalde kendiliğinden çıkan çizgi kırmızı olmalı
Canim catlamamis ama yumurtlama gibi duruo demi dünle aynı gbi benmi yanlış yorumluorumKaset şeklinde olan test daha koyu çıkmış bugün daha catlamamis diye düşünüyorum yumurtan çalışmalara devam
Aynen yumurtlama gibi yorumladim ben o kaset testte çok belli bazen 2 gün üst üste koyu çizgi olabiliyor ama senin düne göre daha koyu bence bu verimli günleri kaçırma yarında testine bakarız nasıl olucakCanim catlamamis ama yumurtlama gibi duruo demi dünle aynı gbi benmi yanlış yorumluorum
Ayyy canimmAynen yumurtlama gibi yorumladim ben o kaset testte çok belli bazen 2 gün üst üste koyu çizgi olabiliyor ama senin düne göre daha koyu bence bu verimli günleri kaçırma yarında testine bakarız nasıl olucak
Eğer farklı bir sorun yoksa sperm gibi yumurtlama çatlama ve sonrasi günü değerlendir. Bende öyle yapıyorum çünkü 3 gün üst üste garanti olsun diyeAyyy canimmtşk ederim bugünümu yarınımi değerlendiriyimki
Tamm canim sana mutlaka Atacam testimi yarın Allah razı olsunEğer farklı bir sorun yoksa sperm gibi yumurtlama çatlama ve sonrasi günü değerlendir. Bende öyle yapıyorum çünkü 3 gün üst üste garanti olsun diye
Bakarım tabiki sendende razı olsunTamm canim sana mutlaka Atacam testimi yarın Allah razı olsunbakarsan çok sevinirim
Canım bir kan tahlili falan yaptir istersen. Çünkü ovulasyon testinde hamilelikte böyle koyu çıkanları gördüm ki gebelik testinde de belirgin çizgi var. Baya yoğun kanama geçirdim diyorsun bide herhangi bir ilac kullanmadiysan testler doğrudurMerhaba arkadaşlar benimde bi sorum var benim adetim gecikmişti kan testi idrar testleri negatif çıkmıştı aşırı pıhtılı kanamalı bi adet oldum adetten sonra ovulasyon testlerine başladım bu şekilde çıktı bende acaba mı diyerek hamilelik testi yaptım pozitif mi bu mümkün mü 4 gün oldu adetim biteli
Hiç ilaç kullanmadım geçen hafta cuma günü kan verdim negatif çıktı nasıl mümkün olur anlamıyorum geciktiğindr çok ümitlenmiştik hayal kırıklığından korkuyorum.Canım bir kan tahlili falan yaptir istersen. Çünkü ovulasyon testinde hamilelikte böyle koyu çıkanları gördüm ki gebelik testinde de belirgin çizgi var. Baya yoğun kanama geçirdim diyorsun bide herhangi bir ilac kullanmadiysan testler doğrudur
Yani hiç daha önce duymadim bende ama üstüne görme falan diyolar ya hani sen çok yoğun diyosun o kadar da olabilirmi. Ama kesinlikle kan tahlili yaptir teste neden çıksın yoksada için rahat eder varsada ılac falan verir doktor kontrol ederHiç ilaç kullanmadım geçen hafta cuma günü kan verdim negatif çıktı nasıl mümkün olur anlamıyorum geciktiğindr çok ümitlenmiştik hayal kırıklığından korkuyorum.
Şuan var olduğuna inanmıyorum gerçekten o kadar garip ki ilk adet olduğumda dedim üstüne görüyorum kesin ama öyle kanadı ki varsa da düşürdüm diyordum. 1 aylık evliyim pcostan dolayı ilaç bıraktım çocuk istiyoruz diye ilk aydan başıma bunlar geliyor çok şaşkınımYani hiç daha önce duymadim bende ama üstüne görme falan diyolar ya hani sen çok yoğun diyosun o kadar da olabilirmi. Ama kesinlikle kan tahlili yaptir teste neden çıksın yoksada için rahat eder varsada ılac falan verir doktor kontrol eder
Yinede kötü düşünme ama ne yaşadığını öğrenmek açısından doktora gitmeniz gerek. Belki kimyasal gebelik oldu kanamada ondan dolayı olmuş olabilir bir sürü sey gelebilir akla ama normal herkesin karşılaşacağı bisey değilŞuan var olduğuna inanmıyorum gerçekten o kadar garip ki ilk adet olduğumda dedim üstüne görüyorum kesin ama öyle kanadı ki varsa da düşürdüm diyordum. 1 aylık evliyim pcostan dolayı ilaç bıraktım çocuk istiyoruz diye ilk aydan başıma bunlar geliyor çok şaşkınım
Gittiniz mi doktora canım ne dediler acabaŞuan var olduğuna inanmıyorum gerçekten o kadar garip ki ilk adet olduğumda dedim üstüne görüyorum kesin ama öyle kanadı ki varsa da düşürdüm diyordum. 1 aylık evliyim pcostan dolayı ilaç bıraktım çocuk istiyoruz diye ilk aydan başıma bunlar geliyor çok şaşkınım
Sabah gideceğim inşallahGittiniz mi doktora canım ne dediler acaba
Ultrasonda ve vajinal ultrasonda gözükmedi kanda 27,89 çıktı sanırım hamileyimGittiniz mi doktora canım ne dediler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?