Ovülasyon testi yardım

Bakarım tabiki sendende razı olsun
Canim mrb bugünki testimde koyu.pco var bende lh bu yüzden yüksek cikio desem ama 18 inden önceki dunlerde koyulaşma yok.ve lh hormonumdada normal zamanda hiç anormal yükselme olmadı.3 gün yumurtlama sürermi kuzum ya bugün net koyu ama.18 inden bu yana her geceyi değerlendiririz.estrofem kullaniorum bu arada birde.hocam devam et kesme demisti

Eklentiler

• IMG_20220702_145526.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20220702_145323.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20220702_145309.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 53
Ilaclardanmi acaba hergun koyu çıkıyor bazi ilaçlardan olabilir. Sen doktora gitmiştin dimi sana 4 5 gün icinde catlae demisti galiba ne kadar oldu doktora gideli. Daha once attıklarını koyu değil çünkü

Canim ben adetim bittikten sonra 11. Gün gittim.adetin 3.gununden itibaren klomeni ve estrofemi kullanmaya başladım.11.gun gittigimde hoca rahim kalınlığının ii olduğunu ve bir tane 10 mm yumurtam olduğunu söyledi.reglim dönemlerin 32 ve 38 gün arasında degisiyo.o yüzden yumurta geç büyüyebilir dedi.6 gün sonrasinda gün aşırı ilişki olsun dedi.ovulasyon yap dedi.hocanin gün aşırı 6 gün sonra yap demeside zaten 18. Güne denk gelio.testte böyle gelince koyulaşma normal diye düşündüm.ama hala devam etmesi kafamı karıştırdı.eger ilaçlar ypasaydi seninde dediğin gbi ilk ovulasyon çizgilerininde köyü olması gerekirdi.foktora adetin 11.gunu yani ayın 23 ünde gittim

Bu arada Ankara'da baktirmistim.en son drla görüştükten sonra görev icabı Yüksekovaya dönmek zorunda kaldık.burdada tedavimi yurutebilecegim hekim yok.ankara'daki hoca yumurtlamayı gördükten 7 gün sonra çatlama varmı progesteronuna baktır gittiğin yerde dedi.onuda bı şekilde devlette baktiracam.ama muayene yok malesef

Keşke aynı doktorla devam etme şansın olsaydı ama durumlar 18. Günden itibaren değişiklik var yani öncesinde hicbiseyde yok ilaçlar olsa dedigin gibi en başından koyu çıkardı. polikistik olduğun için yumurta geç çatlıyor heralde peki akıntı falan varmı yani değişik bir sey gördüğün kendinde

Kızlar bir sey sorucam. Birisi sabah alttaki de daha yeni yaptigim. Alttaki pozitif mi oluyor yumurtlama?

Eklentiler

• 16567779595754288782306566103014.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 53
Bugün en koyu olan gün sanırım banami öyle geliyoAfedersin az bı akıntım var canim başka hiç bir belirtin yok.ne yapabilirim çatlaması için biseylermi yesemhavuç falan diyolar

Bugün en koyu olan gün sanırım banami öyle geliyoAfedersin az bı akıntım var canim başka hiç bir belirtin yok.ne yapabilirim çatlaması için biseylermi yesemhavuç falan diyolar
Havucu duydum bide bal tarçın çörek otu karışımı vardı yumurtayi catlatmak için. Yarında mi koyu çıkıcak acaba test

Kızlar bir sey sorucam. Birisi sabah alttaki de daha yeni yaptigim. Alttaki pozitif mi oluyor yumurtlama?
T çizgisi c cizgisi kadar koyu veya ondan daha koyu olmamış ama az kalmış yumurtlamaya bugün kaçıncı gün adetten sonra

Canım ben regl bittikten hemen sonra yumurtlama yaşadım sende reglden hemen sonra başlamalısın
Peki regl bittikten sonra hemen başlamam mı lazım yoksa 5 gün bekleyip mi yapmalıyım

Havucu duydum bide bal tarçın çörek otu karışımı vardı yumurtayi catlatmak için. Yarında mi koyu çıkıcak acaba test
Saracoglunun incir ve havuç kürü varmış canim onu yaptım bakalım yarin ne olacak catlamazsa kist mi oluyor

15.gun normal mi acaba bu durum?
Herkes aynı gün yumurtlucak diye bisey yok canim tabiki normal kendini strese sokma günde 1 kere yap testide daha fazla stres olmaman için daha iyi olur

Saracoglunun incir ve havuç kürü varmış canim onu yaptım bakalım yarin ne olacak catlamazsa kist mi oluyor
Yok canim neden olsun şimdi senin pcosun var ki zaten doktorunda yumurta catlamaz gibi konuşmamış olumlu konuşmuş gayet güzel sende kendini rahatlat stres en kötü sey vücuda

Herkes aynı gün yumurtlucak diye bisey yok canim tabiki normal kendini strese sokma günde 1 kere yap testide daha fazla stres olmaman için daha iyi olur
Çok teşekkür ederim. Düzenlidir normalde regllerim. 14.gun yazınca heryerde biraz stres yaptım.

Yok canim neden olsun şimdi senin pcosun var ki zaten doktorunda yumurta catlamaz gibi konuşmamış olumlu konuşmuş gayet güzel sende kendini rahatlat stres en kötü sey vücuda
Yaa sizden Allah razı olsun gerçektenkaç gündür yaziorum o kadar cevap verdiniz.cok saolunburdaki ufacık bı yazi bile umut oluo

Bu ovulasyona bakarak koyulaşma dan bu yana 3 günüde değerlendirdik.afedersin bugün değilde yarını değerlendirsek olurmu artik

Yaa sizden Allah razı olsun gerçektenkaç gündür yaziorum o kadar cevap verdiniz.cok saolunburdaki ufacık bı yazi bile umut oluo
Hepimizden olsun canım bende bir gün sorarim sen cevaplarsin gün aşırı denemeyi uygula istersen doktorunun da dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…