Regl biter bitmez yumurtlayan var 18. Günde yumurtlayanda var herkesin beden yapısı farklı düzenli adet oluyorsan yumurtlamanda zaten düzenlidir. Stresten uzak olmaya çalış ki düzenler kaçmasınÇok teşekkür ederim. Düzenlidir normalde regllerim. 14.gun yazınca heryerde biraz stres yaptım.
Vallahi yahu ne garibiz. Stres her şeyi etkiliyor. Sağolasın her şey için gerçektenRegl biter bitmez yumurtlayan var 18. Günde yumurtlayanda var herkesin beden yapısı farklı düzenli adet oluyorsan yumurtlamanda zaten düzenlidir. Stresten uzak olmaya çalış ki düzenler kaçmasın
Ne demek kadın dayanışması bugün ben san yarın sen banaVallahi yahu ne garibiz. Stres her şeyi etkiliyor. Sağolasın her şey için gerçekten
İnşaallah hepimiz hayallerimize kavuşuruzNe demek kadın dayanışması bugün ben san yarın sen bana
Bu sefer tutturdum galibaNe demek kadın dayanışması bugün ben san yarın sen bana
Evetttt yumurtlama canım buBu sefer tutturdum galiba
Hay yaşa ağzına sağlıkEvetttt yumurtlama canım bu
Silislestiginde yumurtan çatlamış demek olucak. Bugünü değerlendir yarın silislesme görürsen onuda değerlendir ben kendimde 3 gün değerlendiriyorum ki garanti olsun diyeHay yaşa ağzına sağlıkgeceden mi başladı bilmediğim için bugünü değerlendirmek mantıklı değil mi??
Yaşa senSilislestiginde yumurtan çatlamış demek olucak. Bugünü değerlendir yarın silislesme görürsen onuda değerlendir ben kendimde 3 gün değerlendiriyorum ki garanti olsun diye
Hepimize rabbim gönlümüzdekileri nasip etsin inşallah hayırlı haberleri alalım yakın zamandaYaşa senAllah gönlüne göre versin sabırla cevapladin her şeyi
1 haftadır yapıyorum renk gittikte koyulaşmaya başladı bittikten 3 gün sonra başlayabildim ama daha yumurtlama olmamış belli ki yarın öbür gün pik görürüm diye düşünüyorumCanım ben regl bittikten hemen sonra yumurtlama yaşadım sende reglden hemen sonra başlamalısın
Amin inşaallahHepimize rabbim gönlümüzdekileri nasip etsin inşallah hayırlı haberleri alalım yakın zamanda
Daha olmamış t çizgisi silik bir kaç gün daha devam edinPik mi oluyor bir kaç gün daha mı beklemeliyim
Canim bugunki ovulasyon.dun akşamda incir ve havuç suyunun kürünü yapıp ictim.bugun kasık ağrım var amaHepimizden olsun canım bende bir gün sorarim sen cevaplarsingün aşırı denemeyi uygula istersen doktorunun da dediği gibi
Bugün siliklesmis yumurta çatlamış canımCanim bugunki ovulasyon.dun akşamda incir ve havuç suyunun kürünü yapıp ictim.bugun kasık ağrım var ama
Çok şükür canim ya dünü degerlendiremedik inşallah bugün geç kalmış olmayizBugün siliklesmis yumurta çatlamış canım
Yok geç kalmazsın bugün asıl önemli olan yumurta çatladıgi gün daha önemli. Hadi bakalım hayırlı haberler alalım hep birlikteÇok şükür canim ya dünü degerlendiremedik inşallah bugün geç kalmış olmayiz
İnşallah canimmYok geç kalmazsın bugün asıl önemli olan yumurta çatladıgi gün daha önemli. Hadi bakalım hayırlı haberler alalım hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?