Ovülasyon testi yardım

Çok teşekkür ederim. Düzenlidir normalde regllerim. 14.gun yazınca heryerde biraz stres yaptım.
Regl biter bitmez yumurtlayan var 18. Günde yumurtlayanda var herkesin beden yapısı farklı düzenli adet oluyorsan yumurtlamanda zaten düzenlidir. Stresten uzak olmaya çalış ki düzenler kaçmasın

Regl biter bitmez yumurtlayan var 18. Günde yumurtlayanda var herkesin beden yapısı farklı düzenli adet oluyorsan yumurtlamanda zaten düzenlidir. Stresten uzak olmaya çalış ki düzenler kaçmasın
Vallahi yahu ne garibiz. Stres her şeyi etkiliyor. Sağolasın her şey için gerçekten

Hay yaşa ağzına sağlık geceden mi başladı bilmediğim için bugünü değerlendirmek mantıklı değil mi??
Silislestiginde yumurtan çatlamış demek olucak. Bugünü değerlendir yarın silislesme görürsen onuda değerlendir ben kendimde 3 gün değerlendiriyorum ki garanti olsun diye

Silislestiginde yumurtan çatlamış demek olucak. Bugünü değerlendir yarın silislesme görürsen onuda değerlendir ben kendimde 3 gün değerlendiriyorum ki garanti olsun diye
Yaşa sen Allah gönlüne göre versin sabırla cevapladin her şeyi

Canım ben regl bittikten hemen sonra yumurtlama yaşadım sende reglden hemen sonra başlamalısın
1 haftadır yapıyorum renk gittikte koyulaşmaya başladı bittikten 3 gün sonra başlayabildim ama daha yumurtlama olmamış belli ki yarın öbür gün pik görürüm diye düşünüyorum

Pik mi oluyor bir kaç gün daha mı beklemeliyim

Eklentiler

• IMG_20220703_163403.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 38
Hepimizden olsun canım bende bir gün sorarim sen cevaplarsin gün aşırı denemeyi uygula istersen doktorunun da dediği gibi
Canim bugunki ovulasyon.dun akşamda incir ve havuç suyunun kürünü yapıp ictim.bugun kasık ağrım var ama

Eklentiler

• IMG_20220703_190841.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20220703_190819.webp
    22 KB · Görüntüleme: 41
Çok şükür canim ya dünü degerlendiremedik inşallah bugün geç kalmış olmayiz
Yok geç kalmazsın bugün asıl önemli olan yumurta çatladıgi gün daha önemli. Hadi bakalım hayırlı haberler alalım hep birlikte

Merhaba arkadaşlar bugün 16.gün ve ilk defa bu kadar belirgin çıktı yumurtlama mıdır sizce

Eklentiler

• 20220704_105815.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…