• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVÜLASYON TESTİ YARDIMM

aslihan zorlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
13
1
1
Merhaba arkadaşlar
1 haftadır ovülasyon testi yapıyorum ilk 2 gün tek çizgiydi, daha sonra silik çizgiyle başladı ve devam etti. Hiçbirzaman ilk çizginin koyuluğuna ulaşmadı. Bugün ise düne göre daha az koyuluk gözlemledim. Yorumlarmısınız rica etsem

Eklentiler

• IMG_9251.webp
    IMG_9251.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_9255.webp
    IMG_9255.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_9286.webp
    IMG_9286.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_9301.webp
    IMG_9301.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_9311.webp
    IMG_9311.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba arkadaşlar
1 haftadır ovülasyon testi yapıyorum ilk 2 gün tek çizgiydi, daha sonra silik çizgiyle başladı ve devam etti. Hiçbirzaman ilk çizginin koyuluğuna ulaşmadı. Bugün ise düne göre daha az koyuluk gözlemledim. Yorumlarmısınız rica etsem
Tam büyüyen yumurta yok yapmaya drvam edin ama her gün farklı test uygulamayın hassasiyetleri farklı her gün aynı marka test kullanın 2 saat önce sıvı almayın idrarı seyreltir Lh çıkmaz tam

Merhaba arkadaşlar
Arkadaşlarr yorumlarmısınız lütfenn, acaba pik oldu ve geçtimiiii

Pik gibi durmuyor açıkçası benim de böyleydi herhalde bu ay yumurtlama olmayacak dedim ama yapmaya devam ettim sonunda yumurtlama günümden iki gün sonra gördüm çift çizgiyi devam edin ama aynı testleri kullanırsanız gözlemlemek daha kolay olur

Eklentiler

• IMG_7797.webp
    IMG_7797.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 6
Back
X