Ovulasyon testi yardimmm

15. Gün pik olmuş yumurtlama görünüyor dünü, bu günü ve devam eden 3 günü değerlendirmelisiniz 16.gun çatlama başlar büyük ihtimalle
14. günü değerlendirdim 15. 16. günleri de değerlendircem o zaman. teşekkür ederim
Akşam tekrarlamama gerek var mı sizce testi yoksa değerlendirip geçeyim mi =)

14. günü değerlendirdim 15. 16. günleri de değerlendircem o zaman. teşekkür ederim
Akşam tekrarlamama gerek var mı sizce testi yoksa değerlendirip geçeyim mi =)
15-16-17 ve mümkünse 18 i de değerlendirin bence çatlama günleri. Ben yumurtlamayı gördükten sonra çatlamayı da takip etmek istediğim için 3 gün daha yaptım ovulasyon testini. Elinizde var ise yarın da yapın silikleşmeye başladıktan sonra bırakın

evet silikleştiğini görene kadar yapıcam. bu sırada günleri değerlendircem.
Sizin kaçıncı gün şuan yumurtlamadan sonra.

evet silikleştiğini görene kadar yapıcam. bu sırada günleri değerlendircem.
Sizin kaçıncı gün şuan yumurtlamadan sonra.
Ben piki gördükten sonra 3 gün daha test yaptım 30 Mayıs pik yumurtlama günümdü 2 Haziran'da son testimi yaptım ve bıraktım o günlerin tamamını değerlendirdim. 30 Mayıs yumurtlamadan itibaren 7. Günüm bugün

Yarın son günüm reglde perşembe günü yada cuma günü başlayayım diyorum. İnnovita marka aldım bakalım inş etkilidir

hadi bakalım hayırlısıyla pozitif görmen dileğiyle
bende 14-15-16-17 günlerini değerlendircem bu gidişle.

iyi günler benimde 13.gun koyulasmaya başladı ama sonra yine siliklesti acaba yumurtlama olmusmudur bende ne olur olmaz devam ediyorum
bilgisi olan var mı marka olarak laboquick kullandim

Bende ilk defa ovülasyon testi aldım ve bugün denedim. Benim reglim dün bitti. Bugün yaptım kızlar sizce nasıl sanki hemen silik çizgi başlamış

Eklentiler

• DBA82E08-A612-43FF-89E7-AB1B04A3B78F.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 65
Bende ilk defa ovülasyon testi aldım ve bugün denedim. Benim reglim dün bitti. Bugün yaptım kızlar sizce nasıl sanki hemen silik çizgi başlamış
Evet ama benim bildigim adet bittiğinde lh hormunu yükselmeye basliyo hep silik cikiyo iki çizgide aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyo diye biliyorum ama benimde koyulasmaya başlamıştı yarın sahada koyulaşır derken siliklesmeye başladı yine anlamadım

Bakalım bende bilmiyorum ya artık gün aşırı denemeyi uygun buluyorum sırf merakımdan aldım bende :)

Eki Görüntüle 3080757 iyi günler benimde 13.gun koyulasmaya başladı ama sonra yine siliklesti acaba yumurtlama olmusmudur bende ne olur olmaz devam ediyorum
bilgisi olan var mı marka olarak laboquick kullandim
Bende de böyle oldu. Çatlama o gün olmuş degerlendirmisiniz inşallah.

Eklentiler

• IMG_20220531_123319.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba şu an durumunuz nedir? Belirtileriniz var mı?

bende 16. gün çatlama oldu. 14. 15. 16. günleri değerlendirdim. 17. gün itibariyle göğüs hassasiyetim başladı. 21. gün progesteron değerime baktırcam.

Eklentiler

• 4CB2CADC-EBC5-462E-9DA8-999EB7B88006.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba kızlar ayın 6 sında pik oldu o günü ve 8 ini değerlendirdik bgn tekrar değerlendirmemiz gerekir mi?

Peki hala devam ediyomusunuz testi yapmaya ben ne olur ne olmaz diye devam ediyorum ama bı değişiklik yok
Yumurtlamadan 2 gün sonra bıraktım test yapmayı.
Yumurtlama olduğu gün ve 2 günü değerlendirdik.

Yarın regl gunumdu. Ama bugün leke geldi. Hamile kalamadim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…