- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Yaaa canim ayniiiyiz yemin ederim bu kadar olur. Sen en azindan gebelik yapmışsın ben kaldim boyle ya. Kesin var sende maşallah hayırlı olsun kuzumMayıs 28 de böyle çıktı ovülasyon testim sizin görsel gibi hatta foto çektim hemen. Aynı gün erken gebelik testim vardı onu yaptım ondada çizgi belirdi görsel ekliycem şimdi canım.Bugün de ovülasyon testim t çizgisi koyulaştı hemen c daha açık renk çıktı.
Aslında emin değilim:) yanılma payı varmıdır acaba diye adet günümü bekliycem sanki regl olacak gibi karnıma ağrı giriyor arada.
Yaaa ne kadar guzelBenim de durumum tam olarak bunun aynısı17si ovulasyon günümdü. 26sından beridir ovulasyon testi yapnaya başladım tekrardan. Hep çift çizgi koyu çıktı. Öyle olunca şüphelenip dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm. Ben de yine de regl günümü bekliyorum ama bende regl zamanı hiç ağrı olmaz. Sıfır yani. Ama şu anda kasık bölgem çok ağrıyor. Ben yanılma olmadığını düşünüyorum. Yani inşallah olmamıştır
Pcos yok bende. Ama evet tam olarak seninki gibiydi rengim. Hatta her geçen gün daha da koyulaşıyor. Benim regl günüm 1 haziran. Ama hem erken gebelik testinde hem de normal gebelik testinde çift çizgi çıktı. Yarın mutlaka test almalısın. Hatta bence ikisinden de al. Bazen biri gösterirken biri göstermeyebiliyorYaaa ne kadar guzelbenimli gibi miydi rengi canim? Pcos var mi sende ?
Gebelik testim yok bu ay karambole degerlendirdik resmen, ovulasyon testi aldigim yer gebelik testi veriyordu kalmadi elimizde dedi bende nasilsa olmucak olsun dedim
İnsallah nasip olur bana da
İNŞALLAH yanılmıyoruzdur aksi çıkarsa üzülmemek için temkinli yaklaşıyorum:) ALLAH hayırlısıyla nasip etsin hepimizeBenim de durumum tam olarak bunun aynısı17si ovulasyon günümdü. 26sından beridir ovulasyon testi yapnaya başladım tekrardan. Hep çift çizgi koyu çıktı. Öyle olunca şüphelenip dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm. Ben de yine de regl günümü bekliyorum ama bende regl zamanı hiç ağrı olmaz. Sıfır yani. Ama şu anda kasık bölgem çok ağrıyor. Ben yanılma olmadığını düşünüyorum. Yani inşallah olmamıştır
Amin amin inşallahİNŞALLAH yanılmıyoruzdur aksi çıkarsa üzülmemek için temkinli yaklaşıyorum:) ALLAH hayırlısıyla nasip etsin hepimize
Pcoslar da lh hormonu baskin olabiliyor deniyor ya o beni korkutuuor acikcasi canim, Benimde 1/2 Haziran beklenen adetim, gecmesini mı beklesem napsam aceba yaPcos yok bende. Ama evet tam olarak seninki gibiydi rengim. Hatta her geçen gün daha da koyulaşıyor. Benim regl günüm 1 haziran. Ama hem erken gebelik testinde hem de normal gebelik testinde çift çizgi çıktı. Yarın mutlaka test almalısın. Hatta bence ikisinden de al. Bazen biri gösterirken biri göstermeyebiliyor
Teşekkür ederim canım İNŞALLAH öyledir:) pcos yok canım. İNŞALLAH güzel haberler verirsin yazarsın hakkımızda hayırlısı:)Yaaa canim ayniiiyiz yemin ederim bu kadar olur. Sen en azindan gebelik yapmışsın ben kaldim boyle ya. Kesin var sende maşallah hayırlı olsun kuzumBende de iki gundur bel agrisi ve kasık agrisi var ha oldum ha olacam diye hep wc gidiyorum yok.
Peki pcos musun var mi az da olsa belirtisi pcosun
İnşallah, mutlaka beni etiketle kuzum netlesince.Teşekkür ederim canım İNŞALLAH öyledir:) pcos yok canım. İNŞALLAH güzel haberler verirsin yazarsın hakkımızda hayırlısı:)
Yazarım tabi canım:) yoksada üzülmek yok herşeyin zamanı varİnşallah, mutlaka beni etiketle kuzum netlesince.
İnşallah vardır rabbim nasip etmistir inşallah
Az kalmış aslında. İstersen bekle tabiki. İnşallah güzel haberler verirsin bizlerePcoslar da lh hormonu baskin olabiliyor deniyor ya o beni korkutuuor acikcasi canim, Benimde 1/2 Haziran beklenen adetim, gecmesini mı beklesem napsam aceba yaumutlanmak uzereyim cunku
İnşallah canım benimAz kalmış aslında. İstersen bekle tabiki. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere
aynen silikti tam adet günümdü hamilelik testi yoktu evde ölesine denedim bi baktım çift çizgi buraya gelip sayfalarca yazı okudum yumurtlama testi hamilelik gösterirmi diye olur diyenler çoğunluktaydı..hemen koştum hastaneye kan verdim ve hamileydim mucizeme kavuştum... 3 yaşındaSenin silik olmasına rağmen mi hamileydin?
Ahhh canım benim ne guzel nasip olmus, rabbim bizlere de yasatsin inşallahaynen silikti tam adet günümdü hamilelik testi yoktu evde ölesine denedim bi baktım çift çizgi buraya gelip sayfalarca yazı okudum yumurtlama testi hamilelik gösterirmi diye olur diyenler çoğunluktaydı..hemen koştum hastaneye kan verdim ve hamileydim mucizeme kavuştum... 3 yaşında
not: 9 yıl içinde 6 tüp bebek yaptık hiçbiri olmadı ..eşimde sperm sayısı ileri derecede düşüktü..bizim için artık bırakın tedaviyi hem maddi hem manevi zor süreç demişti doktor.ama ben o doktor nerden bilicek sadece allah bilir dedim intertten 100 tane yumurtalama testi aldim ve her ay denemeye devam ettim yumurtalama günlerimi hep takip ettim ve rabbim ol dedi oldu işte doğal yoldan geldi mucizem..allah isteyen herkese nasip etsin
Ben gebeliğimi bu şekilde öğrendim. Hamile olma ihtimalin yüksek
bende gebeliğimi bu şekilde öğrendim evde gebelik testi yoktu bi bakıyım ne olucak dedim benim ikinci çizgi silikti hemde...ikinci kez yumurtlamıyorsan hamile olma olasılığın çok yüksek
Bende ovülasyon testinde birkaç gün önce böyle gördüm 3 haziranda regl olmam lazım bugün tekrar test ettim t çizgisi daha çabuk belirdi ve koyulaştı.
Erken gebelik testinde de çizgi belirdi hayırlısı İNŞALLAH güzel haberler alırız:)
Benim de durumum tam olarak bunun aynısı17si ovulasyon günümdü. 26sından beridir ovulasyon testi yapnaya başladım tekrardan. Hep çift çizgi koyu çıktı. Öyle olunca şüphelenip dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm. Ben de yine de regl günümü bekliyorum ama bende regl zamanı hiç ağrı olmaz. Sıfır yani. Ama şu anda kasık bölgem çok ağrıyor. Ben yanılma olmadığını düşünüyorum. Yani inşallah olmamıştır
Koyulaşmış ama ilk idrarla yapmadın değil mi? Sen kesin hamilesin benceKuzular üstteki şimdi yaptım bu sabah alttaki dün. Koyulaşma var mı? Yada ne diyorsunuz, merkeze gitmem en erken 2/3 dayanamadim sabah direk yaptım yine ovulasyonu. Ben mi umutlaniyorum
İlk idrarla yapmadın değil mi? İlk idrarla yapılan test bazen hatalı olabiliyor. Öğleden sonra 2 saat sıvı tüketmediğin bi sürenin ardından yapmak daha kesin sonuç veriyor. Boşver sen bunları. Kafanı rahatlat. Bi kaç saat sonra zaten gider gebelik testini alırsın. O zaman hep birlikte seviniriz inşallahKuzular üstteki şimdi yaptım bu sabah alttaki dün. Koyulaşma var mı? Yada ne diyorsunuz, merkeze gitmem en erken 2/3 dayanamadim sabah direk yaptım yine ovulasyonu. Ben mi umutlaniyorum
Canim bende c baya belli, tam yumurtlama gibi. Ondan içimde şüphe var. Ne guzel dedin inşallahCanım ben ilk öğrendiğimde yaptığım ovulasyon testiyle gebelik testini atayım sana. Senin şu an benden bi tık daha erken olması lazım. Gebesin bence
Canım benimİlk idrarla yapmadın değil mi? İlk idrarla yapılan test bazen hatalı olabiliyor. Öğleden sonra 2 saat sıvı tüketmediğin bi sürenin ardından yapmak daha kesin sonuç veriyor. Boşver sen bunları. Kafanı rahatlat. Bi kaç saat sonra zaten gider gebelik testini alırsın. O zaman hep birlikte seviniriz inşallah
Cok ihtimal veremiyorum ama bakalim bi kac saate alicam test inşallahKoyulaşmış ama ilk idrarla yapmadın değil mi? Sen kesin hamilesin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?