Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yeniden pik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa canim ayniiiyiz yemin ederim bu kadar olur. Sen en azindan gebelik yapmışsın ben kaldim boyle ya. Kesin var sende maşallah hayırlı olsun kuzum Bende de iki gundur bel agrisi ve kasık agrisi var ha oldum ha olacam diye hep wc gidiyorum yok.
Peki pcos musun var mi az da olsa belirtisi pcosun

Yaaa ne kadar guzel benimli gibi miydi rengi canim? Pcos var mi sende ?
Gebelik testim yok bu ay karambole degerlendirdik resmen, ovulasyon testi aldigim yer gebelik testi veriyordu kalmadi elimizde dedi bende nasilsa olmucak olsun dedim
İnsallah nasip olur bana da

Pcos yok bende. Ama evet tam olarak seninki gibiydi rengim. Hatta her geçen gün daha da koyulaşıyor. Benim regl günüm 1 haziran. Ama hem erken gebelik testinde hem de normal gebelik testinde çift çizgi çıktı. Yarın mutlaka test almalısın. Hatta bence ikisinden de al. Bazen biri gösterirken biri göstermeyebiliyor

İNŞALLAH yanılmıyoruzdur aksi çıkarsa üzülmemek için temkinli yaklaşıyorum:) ALLAH hayırlısıyla nasip etsin hepimize

Pcoslar da lh hormonu baskin olabiliyor deniyor ya o beni korkutuuor acikcasi canim, Benimde 1/2 Haziran beklenen adetim, gecmesini mı beklesem napsam aceba ya umutlanmak uzereyim cunku

Teşekkür ederim canım İNŞALLAH öyledir:) pcos yok canım. İNŞALLAH güzel haberler verirsin yazarsın hakkımızda hayırlısı:)

Senin silik olmasına rağmen mi hamileydin?
aynen silikti tam adet günümdü hamilelik testi yoktu evde ölesine denedim bi baktım çift çizgi buraya gelip sayfalarca yazı okudum yumurtlama testi hamilelik gösterirmi diye olur diyenler çoğunluktaydı..hemen koştum hastaneye kan verdim ve hamileydim mucizeme kavuştum... 3 yaşında

not: 9 yıl içinde 6 tüp bebek yaptık hiçbiri olmadı ..eşimde sperm sayısı ileri derecede düşüktü..bizim için artık bırakın tedaviyi hem maddi hem manevi zor süreç demişti doktor.ama ben o doktor nerden bilicek sadece allah bilir dedim intertten 100 tane yumurtalama testi aldim ve her ay denemeye devam ettim yumurtalama günlerimi hep takip ettim ve rabbim ol dedi oldu işte doğal yoldan geldi mucizem..allah isteyen herkese nasip etsin

Ahhh canım benim ne guzel nasip olmus, rabbim bizlere de yasatsin inşallah
Lh hormonu zaten vucutta var ya pcostan mi arttı da böyle koyu çıktı diye düşünüyorum umitlenmek istemiyorum hic basima gelmedi çünkü daha once.
İnşallah bana da nasip olur

Ben gebeliğimi bu şekilde öğrendim. Hamile olma ihtimalin yüksek

bende gebeliğimi bu şekilde öğrendim evde gebelik testi yoktu bi bakıyım ne olucak dedim benim ikinci çizgi silikti hemde...ikinci kez yumurtlamıyorsan hamile olma olasılığın çok yüksek

Kuzular üstteki şimdi yaptım bu sabah alttaki dün. Koyulaşma var mı? Yada ne diyorsunuz, merkeze gitmem en erken 2/3 dayanamadim sabah direk yaptım yine ovulasyonu. Ben mi umutlaniyorum

Eklentiler

• PhotoGrid_1622438143676.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 213
Kuzular üstteki şimdi yaptım bu sabah alttaki dün. Koyulaşma var mı? Yada ne diyorsunuz, merkeze gitmem en erken 2/3 dayanamadim sabah direk yaptım yine ovulasyonu. Ben mi umutlaniyorum
İlk idrarla yapmadın değil mi? İlk idrarla yapılan test bazen hatalı olabiliyor. Öğleden sonra 2 saat sıvı tüketmediğin bi sürenin ardından yapmak daha kesin sonuç veriyor. Boşver sen bunları. Kafanı rahatlat. Bi kaç saat sonra zaten gider gebelik testini alırsın. O zaman hep birlikte seviniriz inşallah

Canım ben ilk öğrendiğimde yaptığım ovulasyon testiyle gebelik testini atayım sana. Senin şu an benden bi tık daha erken olması lazım. Gebesin bence

Eklentiler

• 5D1E54CC-CC97-4881-A87C-8F5CB5B6A05C.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 180
  • 1FE295F1-EE9C-4E14-942B-ABCC005F3454.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 171
Canım benim ne güzel ferahlattin beni, teşekkür ederim Allah gönlünden geçeni nasip etsin sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…