- 25 Kasım 2008
- 282
- 452
- 628
- 37
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Gördüm canım benim var gibi ya çizgi belirmiş çok sevindimErken gebelik testim canim
aaaaa sen neden bu kadar umutsuzsun acaba sen umutlu ol ki herşey güzel gitsin demi ..Var mıdır ya kana gidecegim simdi
Allah razı olsun canım benim kan verdim iki üç saati bulur ancaaaaaa sen neden bu kadar umutsuzsun acaba sen umutlu ol ki herşey güzel gitsin demi ..
üstelik adetine 1 kala bile çift çizgi....inaşalahh allahın izniyle sağlıklı bir gebelikse bundan sonra hamilesin keyfini çıkar lütfen yada yoksada acaba ile burda bekleme tamam mı canımm
neyse öğren yani sonuç ne olursa olsun öğren hemen git kan ver ve güzel haberle gel inşalahh ki bence güzel olucak......
YihuuuuuErken gebelik testim canim
Eee sonuç ne ne yaptin merak ettimAllah razı olsun canım benim kan verdim iki üç saati bulur anca
Allah razı olsun canım benimEee sonuç ne ne yaptin merak ettim
Edit: gördum simdi cok sukur hamilesin ...allah kucaginada almayi nasip etsin :)
Tebrik ederim canım çok sevindimAllah razı olsun canım benimsuan oyle gozukuyor insallah saglikla ilerler
Teşekkür ederim kuzum sagolasinTebrik ederim canım çok sevindim
bugünkü testte en alttaki iyiki varsınız yalnız olmadıgımı hissediyorum degerli bilgilerinizden faydalanıyorum çok çok teşekkür ederim çok . en alttaki test ne demeksakin ol canım işte sen iki günde bir ilişkiye devam et ..stres herşeye zarar olacağı varsa olmaz allah korusun lütfen rahat olun
3. testi değerlendiremedim canım malesef3.test yumurtlama 4.test çatlama.
bugün 4 testi yaptıysan değerlendir mutlaka umarım dünü de değerlendirmişsindir
Birde bişi sorucam canım bu dönemlerde hayıt suyu çoban çökerten bitkisi kullanılırmı .3. testi değerlendiremedim canım malesef4 cüyü değerlendirdim . Lavaboya bile kalkmadım .Allahım bu bebek hasreti insana neler konusturuyor En alttakinide az önce yaptım fikrin nedir son test için .Az önce bi arkadasa da dedim iyiki varsınız
yumurtalama günleri çift çizgi günleri o günleri değerlendirdiysen inşalahh allahın izniyle tutmasını dilerim3. testi değerlendiremedim canım malesef4 cüyü değerlendirdim . Lavaboya bile kalkmadım .Allahım bu bebek hasreti insana neler konusturuyor En alttakinide az önce yaptım fikrin nedir son test için .Az önce bi arkadasa da dedim iyiki varsınız
en altta ki biraz silikmi daha varmı sence kareşim :)yumurtalama günleri çift çizgi günleri o günleri değerlendirdiysen inşalahh allahın izniyle tutmasını dilerimsilikleşmeye başlayınca yumurta çatladı bitti demek oluyo
bence bitkisel çaylar içme söktürücü etkileri oluyor onların ..onun yerine zeytinyağında bekletişmiş incir ye hatta eşine de yedir ..zeytinyağında bekletmesen bile incir fıstık kabak cekirdeği kuruyemişi her akşam çayın yanından eksik etme derim
en alttaki biraz silikmi daha varmı sence kardeşim :) Benim prolaktini tavan yaptırdı incir geçen ay onu kestim. düzeldi . süt hormonu gebeliği önlüyormuş
Arkadaşım benim de sana küçük bir tavsiyem olacak sanırım idrarı fazla damlatmışsın testlere 3 damla yeterli :)en altta ki biraz silikmi daha varmı sence kareşim :)
Ben düzgün çıksın diye 8-10 damla damlattım gamze :) Uçtum anne olmaya çalışırken inceden galiba :) yaşım ileri 42 yaşındayım . Tedirginim biraz . En sondaki testte yumurta çatlamışmı ki ?Arkadaşım benim de sana küçük bir tavsiyem olacak sanırım idrarı fazla damlatmışsın testlere 3 damla yeterli :)
Anladım canımBen düzgün çıksın diye 8-10 damla damlattım gamze :) Uçtum anne olmaya çalışırken inceden galiba :) yaşım ileri 42 yaşındayım . Tedirginim biraz . En sondaki testte yumurta çatlamışmı ki ?
çok falza idrar damlattığın için çizgiler çok net değil ama sen yumurtlama olduğunu düşünüyorsan son testin silik yani çatlamıştır:)Ben düzgün çıksın diye 8-10 damla damlattım gamze :) Uçtum anne olmaya çalışırken inceden galiba :) yaşım ileri 42 yaşındayım . Tedirginim biraz . En sondaki testte yumurta çatlamışmı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?