- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.648
- 358
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
yakında eczane de mi yok canım hemen gidip alsan bi test yada acile falan git kan vermek için 1 saatte öğrenirsin sağlık ocağına gitme onlar 1 gün sonra veriyor sonucu ..valla ben olsam cebimde para olmasa bile bulur buluşturur çoooktannn hastaneye giderdim bu kadar beklemezdim..tabiki şartlarını bilmeden söylüyorum bunu .....heycann yaptımm kız bende hadibakalımmCok ihtimal veremiyorum ama bakalim bi kac saate alicam test inşallah
yumurtlama dönemindesin yani canım iki çizgiyi gördüğün günleri değerlendirArkadaşlar merhaba yukarıdan aşağıya 4 günlük ovülasyon testim böyle ne demek oluyor bu bilen varmı
en alttakide yumurtlamamı oluyor bi öncekine göre silik gibi geldi bana . yumurta çatlamışmı oluyor . Saolasın kardeşim ya aklımı yicem kafam karıştı çokyumurtlama dönemindesin yani canım iki çizgiyi gördüğün günleri değerlendir
3.test yumurtlama 4.test çatlama.Arkadaşlar merhaba yukarıdan aşağıya 4 günlük ovülasyon testim böyle ne demek oluyor bu bilen varmı
sakin ol canım işte sen iki günde bir ilişkiye devam et ..stres herşeye zarar olacağı varsa olmaz allah korusun lütfen rahat olunen alttakide yumurtlamamı oluyor bi öncekine göre silik gibi geldi bana . yumurta çatlamışmı oluyor . Saolasın kardeşim ya aklımı yicem kafam karıştı çok
Simdi erken gebelik testi yaptim canimyakında eczane de mi yok canım hemen gidip alsan bi test yada acile falan git kan vermek için 1 saatte öğrenirsin sağlık ocağına gitme onlar 1 gün sonra veriyor sonucu ..valla ben olsam cebimde para olmasa bile bulur buluşturur çoooktannn hastaneye giderdim bu kadar beklemezdim..tabiki şartlarını bilmeden söylüyorum bunu .....heycann yaptımm kız bende hadibakalımm
Canım bende ovulasyon testiyle anlamıştım hamile olduğumu sürekli poZitiftiErken gebelik testim bu şekilde kizlar ne diyosunuz
hayırlı olsun o zman :) :) :) kucağına da almak nasip olsun inaşalhhSimdi erken gebelik testi yaptim canim
yumurta büyüyor büyüyor ve çatlıyor o yüzden 3 gün çift çizgi görmen çok normalKızlar merhabalar.
Sat 18 mayıs, normalde dün yumurtlama günü gösteriyordu takvimde, bende adet bitiminden beri ovülasyon testi yapıyorum. Ama cumartesi, pazar ve bugün test hep iki koyu çizgi. Yumurtlama 3 gün sürüyor mu ki? Kafam karıştı. Adetten sonraki ilk gün yoktu gideren koyulaştı. Başına böyle gelen var mı?
Kızlar merhabalar.
Sat 18 mayıs, normalde dün yumurtlama günü gösteriyordu takvimde, bende adet bitiminden beri ovülasyon testi yapıyorum. Ama cumartesi, pazar ve bugün test hep iki koyu çizgi. Yumurtlama 3 gün sürüyor mu ki? Kafam karıştı. Adetten sonraki ilk gün yoktu gideren koyulaştı. Başına böyle gelen var mı?
7 yaşında kızım var, o zamanlar ovülasyon testinden bile haberim yoktu :) Büyüyorsa büyüsün çatlasın yeter gari artıkyumurta büyüyor büyüyor ve çatlıyor bu günleri değerlendir
Var mıdır ya kana gidecegim simdihayırlı olsun o zman :) :) :) kucağına da almak nasip olsun inaşalhh
Ayyy gerçekten inanamiyorum, kana gidecegim insallahCanım bende ovulasyon testiyle anlamıştım hamile olduğumu sürekli poZitifti
Gebesin hayırlı olsun
Canim erken gebelik testim boyle ciktiBen gebeliğimi bu şekilde öğrendim. Hamile olma ihtimalin yüksek
Canim erken gebelik testim böyle çıktıBen gebeliğimi bu şekilde öğrendim. Hamile olma ihtimalin yüksek
Erken gebelik testim canimBende ovülasyon testinde birkaç gün önce böyle gördüm 3 haziranda regl olmam lazım bugün tekrar test ettim t çizgisi daha çabuk belirdi ve koyulaştı.
Erken gebelik testinde de çizgi belirdi hayırlısı İNŞALLAH güzel haberler alırız:)
Erken gebelik testim canimBenim de durumum tam olarak bunun aynısı17si ovulasyon günümdü. 26sından beridir ovulasyon testi yapnaya başladım tekrardan. Hep çift çizgi koyu çıktı. Öyle olunca şüphelenip dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm. Ben de yine de regl günümü bekliyorum ama bende regl zamanı hiç ağrı olmaz. Sıfır yani. Ama şu anda kasık bölgem çok ağrıyor. Ben yanılma olmadığını düşünüyorum. Yani inşallah olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?