Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yeniden pik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok ihtimal veremiyorum ama bakalim bi kac saate alicam test inşallah
yakında eczane de mi yok canım hemen gidip alsan bi test yada acile falan git kan vermek için 1 saatte öğrenirsin sağlık ocağına gitme onlar 1 gün sonra veriyor sonucu ..valla ben olsam cebimde para olmasa bile bulur buluşturur çoooktannn hastaneye giderdim bu kadar beklemezdim..tabiki şartlarını bilmeden söylüyorum bunu .....heycann yaptımm kız bende hadibakalımm

Arkadaşlar merhaba yukarıdan aşağıya 4 günlük ovülasyon testim böyle ne demek oluyor bu bilen varmı

Eklentiler

• 193209477_152816183537661_7472254113508981829_n.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 179
en alttakide yumurtlamamı oluyor bi öncekine göre silik gibi geldi bana . yumurta çatlamışmı oluyor . Saolasın kardeşim ya aklımı yicem kafam karıştı çok
sakin ol canım işte sen iki günde bir ilişkiye devam et ..stres herşeye zarar olacağı varsa olmaz allah korusun lütfen rahat olun

Simdi erken gebelik testi yaptim canim

Eklentiler

• IMG20210531125506.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 150
Kızlar merhabalar.
Sat 18 mayıs, normalde dün yumurtlama günü gösteriyordu takvimde, bende adet bitiminden beri ovülasyon testi yapıyorum. Ama cumartesi, pazar ve bugün test hep iki koyu çizgi. Yumurtlama 3 gün sürüyor mu ki? Kafam karıştı. Adetten sonraki ilk gün yoktu gideren koyulaştı. Başına böyle gelen var mı?

yumurta büyüyor büyüyor ve çatlıyor o yüzden 3 gün çift çizgi görmen çok normal

yumurta büyüyor büyüyor ve çatlıyor bu günleri değerlendir
7 yaşında kızım var, o zamanlar ovülasyon testinden bile haberim yoktu :) Büyüyorsa büyüsün çatlasın yeter gari artık

Erken gebelik testim canim

Eklentiler

• IMG20210531131720.webp
    115 KB · Görüntüleme: 30
Erken gebelik testim canim

Eklentiler

• IMG20210531131720.webp
    115 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…