Ovulasyon testi yorumlama

Valla ben çok stres yapıyorum oldu mu olcakmi of off
Stres kötü etkiliyo diyo uzmanlar aslında ama bazen elinde olmuyo insanın işte hemen olsun istiyo ama hayırlısı vakti var demekki ben gebelik plânladığımız ilk zaman doktora gittim kontrol için baktı şükür bi sıkıntı yok bir yıl deneyin dedi bana olmazsa o zaman bakarız dedi

Evet doktorlar 1 yıl deneyin diyor ben temmuz ayında gittim HPV pozitif olduğumu öğrendim çok şükür cin 1 dahi yok . Doktor hamile kalabilirsin dedi herşey normal dedi kısmet bakalım 7 yaşında kızım var kardeşi olsun istiyoruz artık hayırlısı ne zaman ise o zaman olur inşallah

Bu ay ilk defa ovülasyon testi deniyorum. Sizce bu pik olmuş mu kızlar bi bakar mısınız ?

Eklentiler

• 70C06CFC-2621-4BD2-BB21-AD1427C994B3.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 106
Maşallah Allah bağışlasın canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşalalh

Adetımle birlikte aayarsak 11. Gun silik 12. Gun bu sekılde belırgın cıktı ne yapmalıyım. Bugun bu sekılde belırgın cıktı değerlendıremedım yarın degerlendırsem olur mu

Eklentiler

• 9AF59C34-8193-49AF-97BD-F19A65EB912B.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 100
  • 5752FE19-7809-41F9-A897-BAD2F8D10C79.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba arkadaşlar. Buralarda çok yeniyim. Yardımınıza ihtiyacım var. Bu ay ilk defa gün aşırı ilişkiyle birlikte Ovülasyon testi takip etmek istedim. Fakat yumurtam çatladı mı ne oldu anlayamadım yorumlayabilir misiniz ?

Eklentiler

• 6B284D93-B713-473F-9796-67FAF8F3DFF4.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 97
Adetımle birlikte aayarsak 11. Gun silik 12. Gun bu sekılde belırgın cıktı ne yapmalıyım. Bugun bu sekılde belırgın cıktı değerlendıremedım yarın degerlendırsem olur mu
Yumurtlamayı değerlendiremeseniz bile diğer günleri atlamayın çatlama da önemli. Umarım tutar çünkü yumurta 48 saate kadar sperm ise 72 saate kadar canlılığını koruyabilir. 0 yüzden yumurtlama ve sonraki en az 2 gün önemli canım. Umarım değerlendirmişsindir.

Bişey sorucam bende ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum bu ay. 5 numara koyu çıkan Çarşamba günü onu değerlendirdik. Dün evde değildim yapamadım bugün yaptım 6 numara gibi çıktı çatladı mı acaba bugunü de değerlendirmeli miyim?
Bazen olabılıyormus canım yarın da yap bi tamamen siliklesirse catlamıstır zaten 14 gün sonra test yaparsın degerlendırdıysen problem yok umarım gebelık elde edersin

Eklentiler

• IMG_20230106_182129.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 80
Tamam canım tavsıyenı dınleyeceğim
Kızlar merhaba ilk defa yazıyorum, bir yılı geçti doktora da gittik ama gününü denk getirip hamile kalamıyorum. Pik olan günün iki gün öncesi ilişki oldu, pik günü olmadı, pikten bir gün sonra test yaptım silinmişti ama ilişki oldu… sizce hamile kalma ihtimalim var mı

Kızlar merhaba ilk defa yazıyorum, bir yılı geçti doktora da gittik ama gününü denk getirip hamile kalamıyorum. Pik olan günün iki gün öncesi ilişki oldu, pik günü olmadı, pikten bir gün sonra test yaptım silinmişti ama ilişki oldu… sizce hamile kalma ihtimalim var mı

Pikten sonraki gün silik çıkınca yumurtan çatlamış oluyo ve ortalama bi gün daha canlı kalabiliyo o yüzden gebelik olabilir canım inşallah hamilesindir bende aynı şekilde pikten sonraki günü değerlendirdim beklemedeyim şuan reglime 1 hafta var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…