Stres mi yapıyoruz anlamadım kiHerşeyin hayırlısıben temmuz ayından beri deniyorum :) evet benimde erken olup çabuk bitti bu iki aydır reglim neden bilmiyorum.
Valla ben çok stres yapıyorum oldu mu olcakmi of offStres mi yapıyoruz anlamadım ki
Stres kötü etkiliyo diyo uzmanlar aslında ama bazen elinde olmuyo insanın işte hemen olsun istiyo ama hayırlısı vakti var demekki ben gebelik plânladığımız ilk zaman doktora gittim kontrol için baktı şükür bi sıkıntı yok bir yıl deneyin dedi bana olmazsa o zaman bakarız dediValla ben çok stres yapıyorum oldu mu olcakmi of off
Evet doktorlar 1 yıl deneyin diyor ben temmuz ayında gittim HPV pozitif olduğumu öğrendim çok şükür cin 1 dahi yok . Doktor hamile kalabilirsin dedi herşey normal dedi kısmet bakalım 7 yaşında kızım var kardeşi olsun istiyoruz artık hayırlısı ne zaman ise o zaman olur inşallahStres kötü etkiliyo diyo uzmanlar aslında ama bazen elinde olmuyo insanın işte hemen olsun istiyo ama hayırlısı vakti var demekki ben gebelik plânladığımız ilk zaman doktora gittim kontrol için baktı şükür bi sıkıntı yok bir yıl deneyin dedi bana olmazsa o zaman bakarız dedi
Maşallah Allah bağışlasın canımEvet doktorlar 1 yıl deneyin diyor ben temmuz ayında gittim HPV pozitif olduğumu öğrendim çok şükür cin 1 dahi yok . Doktor hamile kalabilirsin dedi herşey normal dedi kısmet bakalım 7 yaşında kızım var kardeşi olsun istiyoruz artık hayırlısı ne zaman ise o zaman olur inşallah
Tam pik değil gibi sanki birde C çizgisi neden o kadar silik onu anlamadım diğerlerinde baya koyuBu ay ilk defa ovülasyon testi deniyorum. Sizce bu pik olmuş mu kızlar bi bakar mısınız ?
Adetımle birlikte aayarsak 11. Gun silik 12. Gun bu sekılde belırgın cıktı ne yapmalıyım. Bugun bu sekılde belırgın cıktı değerlendıremedım yarın degerlendırsem olur muEvet canım 2 gün yumurtlaman olmuş. Bende aynısını yaşadım 20. Ve 21. Gün yumurtlama gördüm hatta ikinci yumurtlamam ilkinden daha koyuydu. Sonra çatlarsa problem yok. Çatlama da dahil değerlendirmişsindir umarım. Bende öyle yaptım şuan hamileyim şükürler olsun. Umarım darısı size.
Yumurtlaman olmuş ve çatlamış yumurtlama günü ve sonraki günü değerlendir mutlakaAdetımle birlikte aayarsak 11. Gun silik 12. Gun bu sekılde belırgın cıktı ne yapmalıyım. Bugun bu sekılde belırgın cıktı değerlendıremedım yarın degerlendırsem olur mu
Silik olan 11. Gün kırmızı olan 12.gün yani bugun yumurtlama olmuş değilmiYumurtlaman olmuş ve çatlamış yumurtlama günü ve sonraki günü değerlendir mutlaka
Şimdi anladım o zaman bugün yumurtlama günü evet ama silik çizgi çıkana kadar yapmaya devam et çatlamayıda gör o günü de değerlendirSilik olan 11. Gün kırmızı olan 12.gün yani bugun yumurtlama olmuş değilmi
Tamam canım tavsıyenı dınleyeceğimŞimdi anladım o zaman bugün yumurtlama günü evet ama silik çizgi çıkana kadar yapmaya devam et çatlamayıda gör o günü de değerlendir
Amin canımMaşallah Allah bağışlasın canımAllah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşalalh
Yumurtlamayı değerlendiremeseniz bile diğer günleri atlamayın çatlama da önemli. Umarım tutar çünkü yumurta 48 saate kadar sperm ise 72 saate kadar canlılığını koruyabilir. 0 yüzden yumurtlama ve sonraki en az 2 gün önemli canım. Umarım değerlendirmişsindir.Adetımle birlikte aayarsak 11. Gun silik 12. Gun bu sekılde belırgın cıktı ne yapmalıyım. Bugun bu sekılde belırgın cıktı değerlendıremedım yarın degerlendırsem olur mu
Bazen olabılıyormus canım yarın da yap bi tamamen siliklesirse catlamıstır zaten 14 gün sonra test yaparsın degerlendırdıysen problem yok umarım gebelık elde edersin
Kızlar merhaba ilk defa yazıyorum, bir yılı geçti doktora da gittik ama gününü denk getirip hamile kalamıyorum. Pik olan günün iki gün öncesi ilişki oldu, pik günü olmadı, pikten bir gün sonra test yaptım silinmişti ama ilişki oldu… sizce hamile kalma ihtimalim var mıTamam canım tavsıyenı dınleyeceğim
Pikten sonraki gün silik çıkınca yumurtan çatlamış oluyo ve ortalama bi gün daha canlı kalabiliyo o yüzden gebelik olabilir canım inşallah hamilesindir bende aynı şekilde pikten sonraki günü değerlendirdim beklemedeyim şuan reglime 1 hafta var bakalımKızlar merhaba ilk defa yazıyorum, bir yılı geçti doktora da gittik ama gününü denk getirip hamile kalamıyorum. Pik olan günün iki gün öncesi ilişki oldu, pik günü olmadı, pikten bir gün sonra test yaptım silinmişti ama ilişki oldu… sizce hamile kalma ihtimalim var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?