Ovulasyon testi yorumlama

12 ocakta regl olmuştum, benim yumurtlamam erken, oluyo 25 günde bir adet oluyorum.. perşembe akşam ilişki oldu, cuma akşam olmadı yani 24 saat geçmiş oldu , cumartesi yumurtlama pikini gördüm yani 48 saat sonra, pazar test yaptım silinmişti ilişki oldu inşallah tutmuştur… bi belirtin var mı

inşallah canım benim adetim 10 ocakta başladı 22 ocakta piki gördüm 23 ü değerlendirdik yumurtlama günümden beri geçmeyen gögüs hassasiyeti var normalde her ay yaşamıyorum gögüs hassasiyetini neden bilmiyorum bu ay böyle oldu onun dışında pek bi belirti yok henüz

Cevap verdiğin için çok teşekkürler söylemeyi unuttum.. bende de bi tek akıntı ve bel ağrısı var bide geçen hafta kasıklarımda batma oldu arada

Cevap verdiğin için çok teşekkürler söylemeyi unuttum.. bende de bi tek akıntı ve bel ağrısı var bide geçen hafta kasıklarımda batma oldu arada
rica ederim canım belirtiler var biraz ikimizdede inşallah hamileyizdir eğer pozitif olursa buraya yazalım inşallah

Daha önce pik günü denedim ama olmamıştı, çatlama günü olmalı diye size söyleyen olmuş muydu, neye göre sizde o zaman yaptınız

Daha önce pik günü denedim ama olmamıştı, çatlama günü olmalı diye size söyleyen olmuş muydu, neye göre sizde o zaman yaptınız
Araştırdım canım ovulasyonla ilgili herşeyi uzmanlarda çatladıktan sonra ortalama 1 gün yaşadığını yumurtanın ve o gün içerisinde sadece hamile kalındığını söylüyor yani yumurta çatlamadan olmuyomuş

Ay çok güzel konuştun çok sağol… Yarın sabah genel bi kan testi vermeye gidicem, yaparsa hamilelik için de söylerim, sana da haber veririm

Erken dönemde çıkmayabilir canım adet dönemin geldi mi

Kanka çıkar yazıyo da bilemedim, adetime yarın 6 gün kalmış oluyor yine de çıkmaz mı? Benim her ay bi öncekinden 3-4 gün erken geliyor
Kanda çıkar o zaman büyük ihtimalle canım bi ver bakalım yarın yazarsın inşallah vardır bende 5 gün kaldı benim genelde 28 günde bir oluyo bakalım geçmeden test yapmamayım dedim ama sanki hafiften kramplar hissettim gelecek gibi ama bilemiyorum genede

Çıkınca ilk sana yazacağım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hüsran olmaz

Çıkınca ilk sana yazacağım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hüsran olmaz
İnşallah canım bekliyorum haberlerini olmazsada sıkma canını hayırlı zamanı vardır 1 yılı geçti demiştin olmazsa bi doktora görünürsünüz rahim filmi falan bakılır eşinede bakılır bi sorun var mı vs.

Geçen sene gitmiştim hiç bi sıkıntım çıkmadı, ondan sonra eşim gitti onda sperm sayı hız sorunu çıktı, ilaçlar aldık gıda takviyesi adı altında bir ay sonra hemen hamile kaldım ama boş gebelik çıktı aldılar.. Eylül de kürtaj olmak zorunda kaldım çok zordu düşünmesi bile… eşimin tüm değerleri normalde döndü kaç aydır.. sperm sayısı hızı hepsi düzeldi şükür ama 5 ay geçti üstünden hep denedik ama yine olmadı bende işin içinden çıkamıyorum pek açıkcası

Kıyamam zorlu bi dönem geçirmişsin Allah inşallah hemen nasip eder canım bizde ilk geçen ay denemeye başladık ilk ayda olmadı bakalım doktora gitmiştim plânladığımız zaman kontrol için bi sorun yok dedi 1 yıl deneyin olmazsa gelin dedi bakalım bizimde ne zaman olacak

Biz evlendiğimizden beri hiç korunamadığımız halde olmamıştı bizim, doktora gidince çıktı sperm sorunu.. sonra çok şükür düzeldi herşey.. ilk aydan oldu ama tam kaliteli olmadığı İçin boş gebelik oldu..

Şimdi sağlık ocağından geliyorum, aile hekimim erken daha diye yapmadı gebelik testini maalesef

Anladım canım biraz daha bekle bakalım inşallah vardır benimde vücut ısım yüksek bi kaç gündür bide göğüs hassasiyeti var inşallah belirtidir bunlar

Gün içinde mi terliyorsun yoksa uyurken mi
Yok terlemiyorum ama vucüt ısım ellerim falan baya sıcak normalde böyle değil 35 derece falan oluyo şuan 37 olabilir ölçmedim ama gece özellikle sıcaklığı daha yoğun hissediyorum hele göğüsler çok şiş ve acıyo yumurtlama gününden beri acı var göğüslerde geçmedi ve arttı giderek gece kasıklarda kramp hissettim ilk defa böyle oluyo çok ümitlenmek de istemiyorum bakalım

Kasıklarımda ve belimde ağrı var bazen adet olacak ağrısı gibi o kadar, göğüslerimde pek bişey hissetmiyorum. Bu ay nasip olsun inşallah, Allah isteyen kimseye aratmasın her ay aynı hislerle açacaklarla yaşaması çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…