Ovulasyon testi yorumlama

Aynen Allah isteyen herkese versin her ay acaba mı düşüncesi yorar insanı

merhaba bende bu ay ilk kez kullandım Ovulasyon testi. (En koyu olan aynı günün sabahı ve akşamı.) Koyudan bi gün önce ve bi gün sonra değerlendirdim. Bu dönem boyunca adet bitimi sonrası gün aşırı denedik. Koyu olan gündemi değerlendirmek gerekiyordu. Doğrumu bu şekilde.

Evet koyu olan gün ve koyudan sonra silik çizgi olan günü değerlendirmek önemli çünkü koyudan sonraki silik çıkan gün yumurta çatlamış oluyo ve ortalama bi gün daha canlı kalıyo yumurta ve o dönemde gebelik oluşuyo

İyiyim canım sen nasılsın fazla bi değişiklik yok Aynı 3 gün kaldı artık hafif kramplar oluyo arada regl gelecekmiş gibi bakalım senin durum nasıl
Biraz önce göğüs ucumda sızlamalar yaşadım biraz oldu geçti daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım anlam veremedim acaba belirti mi bunlar

Biraz önce göğüs ucumda sızlamalar yaşadım biraz oldu geçti daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım anlam veremedim acaba belirti mi bunlar
Canım bende o yok sadece bel ağrısı var, adet olcam gibi karın ağrım oldu gündüz o kadar bide çok nadir göğsümün biri sızlıyor

Canım bende o yok sadece bel ağrısı var, adet olcam gibi karın ağrım oldu gündüz o kadar bide çok nadir göğsümün biri sızlıyor
benimde adet olcam gibi ağrılar oluyo hafif bide göğüs hassasiyeti ve birinin ucunda sızlama oldu

benimde adet olcam gibi ağrılar oluyo hafif bide göğüs hassasiyeti ve birinin ucunda sızlama oldu
Bacım inşallah gönlümüzce olur, inşallah psikolojik değildir hissettiklerimiz… bu ara bide ailevi başka sıkıntılarım da var iki üç gündür dua et Allah selamet versin bişey olmasın beni niyetine al olur mu ismim Şadiye

inşallah canım ederim tabi inşallah herşey gönlünce olsun sıkıntılarında geçsin inşallah

inşallah canım ederim tabi inşallah herşey gönlünce olsun sıkıntılarında geçsin inşallah
Amin canım ne olursam gebeliğin aklına geldikçe beni hatırla ve dua et stresten midem mahvoldu eşimin işiyle ilgili… bide erken gebelik testi almadın demi hiç

Amin canım ne olursam gebeliğin aklına geldikçe beni hatırla ve dua et stresten midem mahvoldu eşimin işiyle ilgili… bide erken gebelik testi almadın demi hiç
Ya üzüldüm canım çok stres yapma gebelik durumu varsa kötü etkilenir allah inşallah işlerinizi kolaylaştırsın gönlünüze göre versin yok almadım canım adet geçerse test yapmayı düşünüyorum Salı gelmesi lazım bakalım sende durumlar nasıl

Amin, amin, aminnnn Allah kabul etsin kimseyi kötü insanlarla sunamadın…Sürekli idrara çıkıyorum stresten mi bilmiyorum, başka bi belirtim yok bugün…

İdrara çıkma sende var mı

Amin, amin, aminnnn Allah kabul etsin kimseyi kötü insanlarla sunamadın…Sürekli idrara çıkıyorum stresten mi bilmiyorum, başka bi belirtim yok bugün…
Amin canım bakalım bekleyecez artık test aldım ama gecikirsem öyle yapcam

Bende dün erken test aldım şimdi yaptım ama oda test zamanı adetin geleceği gün içinmiş biraz 2 gün erken yaptım diye mi çıkmadı bilmiyorum yok yani birşey

Bende dün erken test aldım şimdi yaptım ama oda test zamanı adetin geleceği gün içinmiş biraz 2 gün erken yaptım diye mi çıkmadı bilmiyorum yok yani birşey
Bilmiyorum ki adete 5 gün kala falan çıkıyo deniyor ama bende bilmiyorum.. ne zor bişey.. senin birlikteliklerin çift çizgi öncesinde yada sonrasında nasıl olmuştu

Bilmiyorum ki adete 5 gün kala falan çıkıyo deniyor ama bende bilmiyorum.. ne zor bişey.. senin birlikteliklerin çift çizgi öncesinde yada sonrasında nasıl olmuştu
6 gün önce sonuç verenden değilmiş benimki beklenen adet günü içinmiş ama ben 2 gün önce yapmış oldum ondan mı çıkmadı acaba diyorum yapacak birşey yok beklicem bakalım gecikmeyi bi dahakine 6 gün öncesi sonuç verenden alırım olmazsa biz bu ay sadece 1 gün değerlendirebildik yani yumurtlamadan sonraki günü şansımız azdı galiba biraz

Benimkinde sadece erken gebelik testi yazıyor markası da comfort diye bişey gün yazmıyor, benim pikten iki gün önce ve çatlama günüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…