Anlayan birileri var mii
En doğru sonuç sabah yapılandırAynı şey benim de başıma geldi ben de anlayamadım. Gün içinde iki tane yaptım çok farklı çıktı
Canim 31 agustos pik olmamıs senin pik olması için yanındaki çizgi kadar koyu olması lazımAnlayan birileri var mii
2 eylül aksam pik oldu 3 eylul dususe gecti burda yok suan ama 4 eylulde tekrar koyulasti dalgalanmalar oluyormus zaten hormondan dolayi bakalim degerlendirildi hayirlisi artikCanim 31 agustos pik olmamıs senin pik olması için yanındaki çizgi kadar koyu olması lazım
en alttan yukari dogru 4. sira pik olmus sizde deBenimkini de yorumlar mısınız
insallah yakalamisizdir4 Eylül gecesi o zaman pik olmuş.
31 Ağustos Pazar
2 Eylül Salı
4 Eylül Perşembe
5 Eylül Cuma ilişki oldu.Sizce yakalamış mıyım ya
pco da dalgalanmalar oluyormus diye duydum ama aynisi benimde basima geldi 2 eylul pik 13 eylul bir daha pik oldu bende pco yok sat 27 agustostu bat ise 19 eyluldu ve hala adetim gelmedi gebelikte negatifEki Görüntüle 3646387 İki kere yumurtlamış olabilir miyim acaba anlamadım7 eylül sat, pco var
insallah tutmustur seninde benimde hatta isteyen herkesinGeç döllenmen olabilir bence iki güne bir test yap reglin gelmezse
aynen haberleselimİnşallah haberleşelim burdan gelişmeleri
21 eylul yani bugun pik olmus canim mutlaka degerlendir valla cevremdekiler bana iliskiden sonra sakin tuvaletini yapma ayaklarini kaldir falan filan dediler uyguladik ama henuz birsey yok sende dene bakalimKızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.
Eki Görüntüle 3646797
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?