Ovulasyon Testi Yorumu

Merve-u

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
36
16
38
Merhaba,
Adetim bittiği günden beri düzenli olarak ovulasyon testi yapıyorum. 12. günde çift çizgiyi gördüm. Bugün 13.günüm yeniden test yaptım ve T çizgisi yok, silik dahi değil. Bu normal mi sizce?

çift çizgi folikülün büyüdüğü ve çatlamaya hazır olduğunu gösterir, folikül çatladığı zaman ikinci çizgi LH düşüşüyle kaybolur, normal yani :) çift çizgi görülen andan itibaren 24 saat içinde ilişkiye girmek gebelik ihtimalini artırır not olarak eklemiş olayım

Teşekkür ederim

Ovulasyon testlerime bakar mısınız, çok geç yumurtlama oluyor adet gecikmeleri o yüzden geç başladım yapmaya hiç aynı renk olmadı sadece 25te biraz daha koyu 26 ve bugünkü 27 baya silik

Merhaba arkadaşlar.
30 haziran adet başlangıcım
5 temmuz bitiş
Bugün 6 temmuz ovulasyon testim çift çizgi,
Çift olduğu günleri değerlendirmem gerekiyor 3 gün ilişki düşünüyorum.
Fakat anlamadığım hemen adet bittikten sonra çift görmem normal mi?
Saat 16.00 da yaptım testi bir sat öncesinden de sıvı alımını durdurdum. İlk defa kullanıyorum testi yardımcı olursnız sevinirim.

Eklentiler

• IMG_3443.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_3442.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 70
T çizgisinin C ile aynı ya da daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum ovülasyonda pozitif olması için, her zaman geçerli olmayabilir tabi. Benim doktorum yumurtlama gününün döngüden döngüden değişebileceğini söylemişti, o yüzden hep adetimin son günü başlıyordum test yapmaya, normaldir yani

Ben ilk kez kullandım piki de gördüm. Her gün aynı saatte yapmak gerekiyor.

Bende başladım aynı marka ile 7 Temmuz başlangıç oldu yani zaten regl 1 Temmuz başladı 6 Temmuz bitti benimde böyle bende kızımda oğlumda adetten sonraki hafta yumurtladım erken bundada sanki öyle olacak

Eklentiler

• IMG_4780.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 79
Ay evet yapmaya devam ettim bugün böyle aynı renk oldu sonunda döngümün 31. Günü

Eklentiler

• 1000241457.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 66
İyi akşamlar kizlar bende bu testi kullanıyorum benim âdet düzensizliği var hep gecikme yaşıyorum bu ay temmuzun 7 sinde olmam gerekiyordu olmadı gecikme yaşıyorum benim bir haftalik testinde böyle sence var mı pik ve ayın 7 sinde başladım yani adettimin gününde

Ne durumdasınız ben de bu ay ovülasyon ile takip ettim çok yakın tarihlerimiz belirtin var mı çok erken tabi ama insan ümitleniyor

Ne durumdasınız ben de bu ay ovülasyon ile takip ettim çok yakın tarihlerimiz belirtin var mı çok erken tabi ama insan ümitleniyor
Belirtiler yok şuan bende 23 temmuzda test yapacağım 12 13 Temmuz yumurtlama 14 çatlama

Eklentiler

• IMG_5015.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…