Teşekkür ederimçift çizgi folikülün büyüdüğü ve çatlamaya hazır olduğunu gösterir, folikül çatladığı zaman ikinci çizgi LH düşüşüyle kaybolur, normal yani :) çift çizgi görülen andan itibaren 24 saat içinde ilişkiye girmek gebelik ihtimalini artırır not olarak eklemiş olayım
Ben de bu markayı kullandım hiç pik göremedimOvulasyon testlerime bakar mısınız, çok geç yumurtlama oluyor adet gecikmeleri o yüzden geç başladım yapmaya hiç aynı renk olmadı sadece 25te biraz daha koyu 26 ve bugünkü 27 baya silik
Eki Görüntüle 3614076 Eki Görüntüle 3614077
T çizgisinin C ile aynı ya da daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum ovülasyonda pozitif olması için, her zaman geçerli olmayabilir tabi. Benim doktorum yumurtlama gününün döngüden döngüden değişebileceğini söylemişti, o yüzden hep adetimin son günü başlıyordum test yapmaya, normaldir yaniMerhaba arkadaşlar.
30 haziran adet başlangıcım
5 temmuz bitiş
Bugün 6 temmuz ovulasyon testim çift çizgi,
Çift olduğu günleri değerlendirmem gerekiyor 3 gün ilişki düşünüyorum.
Fakat anlamadığım hemen adet bittikten sonra çift görmem normal mi?
Saat 16.00 da yaptım testi bir sat öncesinden de sıvı alımını durdurdum. İlk defa kullanıyorum testi yardımcı olursnız sevinirim.
Çok memnun kalan vardı, döngünüz geç mi ? Benim her ay o kadar değişiyor ki 32,42,44,50..Ben de bu markayı kullandım hiç pik göremedim
Valla 2 ay kullandım kuzum hiç pik görmedim bilmiyorumÇok memnun kalan vardı, döngünüz geç mi ? Benim her ay o kadar değişiyor ki 32,42,44,50..
Başka markaya geçtin mi sonrasındaValla 2 ay kullandım kuzum hiç pik görmedim bilmiyorum
Geçmedim sinirlendimBaşka markaya geçtin mi sonrasında
Ne durumdasınız ben de bu ay ovülasyon ile takip ettim çok yakın tarihlerimiz belirtin var mı çok erken tabi ama insan ümitleniyorBende başladım aynı marka ile 7 Temmuz başlangıç oldu yani zaten regl 1 Temmuz başladı 6 Temmuz bitti benimde böyle Eki Görüntüle 3614846 bende kızımda oğlumda adetten sonraki hafta yumurtladım erken bundada sanki öyle olacak
Belirtiler yok şuan bende 23 temmuzda test yapacağım 12 13 Temmuz yumurtlama 14 çatlamaNe durumdasınız ben de bu ay ovülasyon ile takip ettim çok yakın tarihlerimiz belirtin var mı çok erken tabi ama insan ümitleniyor
Bize de bildirin sonucu çok merak ediyorum benim de 16-17 temmuz yumurtlama 18 temmuz çatlama umarım güzel haberler alırızBelirtiler yok şuan bende 23 temmuzda test yapacağım 12 13 Temmuz yumurtlama 14 çatlama
Aminn inşallah regl gününüz ne zaman benim belli değil ama 29 Temmuz gibiBize de bildirin sonucu çok merak ediyorum benim de 16-17 temmuz yumurtlama 18 temmuz çatlama umarım güzel haberler alırız
Uygulamaya göre 1 ağustos genelde tarihler uyuyorAminn inşallah regl gününüz ne zaman benim belli değil ama 29 Temmuz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?