- 26 Haziran 2025
- 89
- 107
- 8
- 28
Merhabalar, bizim günlerimiz nerdeyse aynıymış. 17 Temmuz yumurtlama 18 Temmuz çatlama. 2 Ağustos da regl günü.Bize de bildirin sonucu çok merak ediyorum benim de 16-17 temmuz yumurtlama 18 temmuz çatlama umarım güzel haberler alırız
Daha zamanınız var test içinUygulamaya göre 1 ağustos genelde tarihler uyuyor
Ahh evettt haber verelim birbirimize çok heyecanlıyım bu ay içinMerhabalar, bizim günlerimiz nerdeyse aynıymış. 17 Temmuz yumurtlama 18 Temmuz çatlama. 2 Ağustos da regl günü.
Vallahi benim için de öyle. Bu bekleyişimiz mutlulukla son bulsun inşallah. En erken ne zaman test yapılmalı onu düşünüyorum şimdiden.Ahh evettt haber verelim birbirimize çok heyecanlıyım bu ay için
Regl 5 gün kala yaparım kesin bekleyememVallahi benim için de öyle. Bu bekleyişimiz mutlulukla son bulsun inşallah. En erken ne zaman test yapılmalı onu düşünüyorum şimdiden.Mutlaka haberleşelim.
Geçen ay o kadar çok yapıp hayali bir çizgi aradım ki.Regl 5 gün kala yaparım kesin bekleyememinşallah güzel haberler alırız 6 aydır deniyoruz ilk kez bu ay ovülasyon ile takip ettim
Ya evet takmayın diyorlar ama bu imkansız gerçekten test depoladım eve bu ay sürekli eczaneye gitmemek için düşünGeçen ay o kadar çok yapıp hayali bir çizgi aradım ki.Son 2 gün kala regl ağrılarımı anladım o umut ben de o ağrılarla gitti. Ben de ilk kez bu ay ovülasyon testi yaptım. Ama bir hafta önceden kesin başlarım kendimi biliyorum
10 gün sonra eşimle evlilik yıldönümümüz inşallah güzel bir hediye verebilirimYa evet takmayın diyorlar ama bu imkansız gerçekten test depoladım eve bu ay sürekli eczaneye gitmemek için düşünbana haber ver yapınca
Yaa çok güzel olur gerçekten inşallah bu güzel haberi veririz bu ay10 gün sonra eşimle evlilik yıldönümümüz inşallah güzel bir hediye verebilirimBenim de depoların maşallahı var, yapınca kesinlikle haberdar ederim canım
Aminnn, tüm kalbimle duamdır bu ay sağlıklı bebiş haberi alalım ve eşlerimizle sevincini yaşayalımYaa çok güzel olur gerçekten inşallah bu güzel haberi veririz bu ay
3. Test pik gibi sankıİyi akşamlar kizlar bende bu testi kullanıyorum benim âdet düzensizliği var hep gecikme yaşıyorum bu ay temmuzun 7 sinde olmam gerekiyordu olmadı gecikme yaşıyorum benim bir haftalik testinde böyle sence var mı pik ve ayın 7 sinde başladım yani adettimin günündeEki Görüntüle 3617159
Banada öyle geldi sanki ama çok kırmızı olmadı bir yerde gördüm bazı insanlarda öyle kıpkırmızı olmuyor mus bilemedim3. Test pik gibi sankı
İnsallah Hamıle kalırsın canımBanada öyle geldi sanki ama çok kırmızı olmadı bir yerde gördüm bazı insanlarda öyle kıpkırmızı olmuyor mus bilemedim
Aminnn, tüm kalbimle duamdır bu ay sağlıklı bebiş haberi alalım ve eşlerimizle sevincini yaşayalım
İyiyim canım sen nasılsın?Nasılsın? Belirtin var mı günler geçmiyor sanki bu ay
Ben de iyiyim canım sağolİyiyim canım sen nasılsın?Cidden öyle günler yerinde sayıyor gibi Şişkinlik hariç bir belirtim yok sanki, senin belirtin var mı?
Zaten belirti yaşamak için de biraz erken dönemdeyiz sankiBen de iyiyim canım sağolkasık ağrılarım ve beyaz kremsi bir akıntım oluyor ara ara başka da bir belirti yok
Ben pazartesiyi bekleyemeyebilimZaten belirti yaşamak için de biraz erken dönemdeyiz sankiPazartesiden itibaren duramam test yaparım gibime geliyor ama
Yaparsan beni de haberdar etBen pazartesiyi bekleyemeyebilimhafta sonu yapacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?