Ovulasyon Testi Yorumu

Vallahi benim için de öyle. Bu bekleyişimiz mutlulukla son bulsun inşallah. En erken ne zaman test yapılmalı onu düşünüyorum şimdiden. Mutlaka haberleşelim.
Regl 5 gün kala yaparım kesin bekleyemem inşallah güzel haberler alırız 6 aydır deniyoruz ilk kez bu ay ovülasyon ile takip ettim

Regl 5 gün kala yaparım kesin bekleyemem inşallah güzel haberler alırız 6 aydır deniyoruz ilk kez bu ay ovülasyon ile takip ettim
Geçen ay o kadar çok yapıp hayali bir çizgi aradım ki. Son 2 gün kala regl ağrılarımı anladım o umut ben de o ağrılarla gitti. Ben de ilk kez bu ay ovülasyon testi yaptım. Ama bir hafta önceden kesin başlarım kendimi biliyorum

Ya evet takmayın diyorlar ama bu imkansız gerçekten test depoladım eve bu ay sürekli eczaneye gitmemek için düşün bana haber ver yapınca

Ya evet takmayın diyorlar ama bu imkansız gerçekten test depoladım eve bu ay sürekli eczaneye gitmemek için düşün bana haber ver yapınca
10 gün sonra eşimle evlilik yıldönümümüz inşallah güzel bir hediye verebilirim Benim de depoların maşallahı var, yapınca kesinlikle haberdar ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…