Bazen olmayabiliyo benmde 1 ymurtaligm bozuktu 1 ay oluyo diger ay olmuyodu sen yinede tkrarla testlerini bakalim belli olmazEvet bu 4. Testim silik bile göremedim.Yumurtlama Nasıl olmaz ki normalde çok düzenlidir adetlerim.
20 senelik adet hayatımda hiç öyle olmadıBazen 1 ay yumurtlanıp diğer ay yumurtlanmıyor
Canm regl olmak ymurtlamak olmuyor. Hic ymurtlamasi olmayp adet olan cok oluyo. Dr a gitsen görür aslnda ymurta varmi yokmu20 senelik adet hayatımda hiç öyle olmadıher ay regl oluyordum
Canım bu adet olmayla alakalı değil adet olsanda yumurtlamadığın zaman olabilir yaşda etkiliyor genelde gençlerde ve 30 yaş gibilerde oluyor çoğunluk öyle biliyoeum20 senelik adet hayatımda hiç öyle olmadıher ay regl oluyordum
Canım ilişkiye girdiğinde sperm doğal olarak akıyor zaten içerde kalan kalır yumurtlamıyorsan o ay bir olasılığın yok diye biliyorum
Yok Canım yanlış anladın,diyorum ki her ay kanamayla dışarı atılan yumurta değil mi?Biyolojiyi hiç anlamam zatenCanım ilişkiye girdiğinde sperm doğal olarak akıyor zaten içerde kalan kalır yumurtlamıyorsan o ay bir olasılığın yok diye biliyorum
Yok Canım yanlış anladın,diyorum ki her ay kanamayla dışarı atılan yumurta değil mi?Biyolojiyi hiç anlamam zatenCanım ilişkiye girdiğinde sperm doğal olarak akıyor zaten içerde kalan kalır yumurtlamıyorsan o ay bir olasılığın yok diye biliyorum
Evet canım öyle oluyor rahim ondan sonra kendini yeni yumurtlamaya hazırlıyorYok Canım yanlış anladın,diyorum ki her ay kanamayla dışarı atılan yumurta değil mi?Biyolojiyi hiç anlamam zaten
Ben adetim bittikden hemen sonra ilişkiye başlıyorum bir daha ki adete kadar devam ediyorum ne zaman tutarsa diyeBen yine de devam edeyim bir ümit geç yumurtlama oluyordur düşükten sonra
Maşallaaah,yok ben direkt sonuç odaklıyım çift çizgiyi görünce başlıcam ilişkiyeBen adetim bittikden hemen sonra ilişkiye başlıyorum bir daha ki adete kadar devam ediyorum ne zaman tutarsa diye
Sen gençtin sanırım,bizde kalmadı o enerjiBen adetim bittikden hemen sonra ilişkiye başlıyorum bir daha ki adete kadar devam ediyorum ne zaman tutarsa diye
Elinden geldiğince dene kimileri hiç olmicak bi günde hamile kalıyor..Maşallaaah,yok ben direkt sonuç odaklıyım çift çizgiyi görünce başlıcam ilişkiyeböyle giderse zor gerçi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?