Ovulasyon Testi

scarlet82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
1.269
414
123
Kızlar kimyasal gebelik geçirmiştim geçen ay,19 gün oldu ve kaç gündür ovulasyon testlerim hep böyle tek..silik çizgi bile yok,neden böyle olabilir sizce?

Evet bu 4. Testim silik bile göremedim.Yumurtlama Nasıl olmaz ki normalde çok düzenlidir adetlerim.

Bazen 1 ay yumurtlanıp diğer ay yumurtlanmıyor

20 senelik adet hayatımda hiç öyle olmadı her ay regl oluyordum
Canım bu adet olmayla alakalı değil adet olsanda yumurtlamadığın zaman olabilir yaşda etkiliyor genelde gençlerde ve 30 yaş gibilerde oluyor çoğunluk öyle biliyoeum

dışarı atılan ne o Zaman bilemedim.bu ay hamile kalma olasılığım yok yani di mi

Canım ilişkiye girdiğinde sperm doğal olarak akıyor zaten içerde kalan kalır yumurtlamıyorsan o ay bir olasılığın yok diye biliyorum
Yok Canım yanlış anladın,diyorum ki her ay kanamayla dışarı atılan yumurta değil mi?Biyolojiyi hiç anlamam zaten

Canım ilişkiye girdiğinde sperm doğal olarak akıyor zaten içerde kalan kalır yumurtlamıyorsan o ay bir olasılığın yok diye biliyorum
Yok Canım yanlış anladın,diyorum ki her ay kanamayla dışarı atılan yumurta değil mi?Biyolojiyi hiç anlamam zaten

Ben yine de devam edeyim bir ümit geç yumurtlama oluyordur düşükten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…