Ovulasyon Testi

En alttaki bugünkü ve üstündeki de dünkü test ikiside aynı gibi

Eklentiler

• 1494667263700-1689693481.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 75
Mrb kızlar bakar mısınız yumurtam bugün mü çatlamış olabilir ?

Eklentiler

• IMG_0828.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar banada yardım edin ben 8 Mayıs'ta yumurtladım teste göre ve bugün 12 Mayıs oldu ve testte çizgi silikleşmedi aynı saatte ve ilk idrarla yapıldılar bana yardım edin lütfen neden böyle bu testler
Kızlar 13 Mayıs'ta böyle ne düşünüyorsunuz scarlet82

Eklentiler

• IMG_6701.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 67
Evet döngün uzun senin de sanırım,21indeydi benim de ama hala ikinci çizgi yok silik çizgi bile yok,Nasıl oluyor anlamıyorum
Kuzum ben kafayı yiycem ya anlam veremedim pazartesi gideyim kan vereyim Yoksa çıldıracağım

Kızlar banada yardım edin ben 8 Mayıs'ta yumurtladım teste göre ve bugün 12 Mayıs oldu ve testte çizgi silikleşmedi aynı saatte ve ilk idrarla yapıldılar bana yardım edin lütfen neden böyle bu testler
Canım bildığim kadarıyla ovulasyon testlerinde dogru sonuç istiyorsan ilk idrarla yapmayacaksin. Ilk idrarindan sonrakinde yapman gerek. Ve testi yapmadan 4 saat oncesinde sivi alimini azaltman 2 saat oncesindeyse hic sivi tuketmemen gerek.. iyi şanslar insallah hamiş kalırsın

Kızlar kimyasal gebelik geçirmiştim geçen ay,19 gün oldu ve kaç gündür ovulasyon testlerim hep böyle tek..silik çizgi bile yok,neden böyle olabilir sizce?Eki Görüntüle 1992808
Bazen hangi testi kullandığınıza bağlı bendede 20 gün yaptım hep tek çizgi gösterdi 21 gündem çift çizgi meğer hamileymişim onu göstermiş ,idrar testleri pek güvenilmez onu anladım benim ark tükürükle olan testi kullanıyordu çok memnundu

Laboquick kullanıyorum,evet ben de güvenmiyorum idrar testlerine

Banada yardımcı olun arkadaşlar ben klomen kullandım ama yumurtalarin cvp vermemiş en son 11 günümde gittikçe yumurta 7mm idi bende 16 sinde ovulasyon testi yaptım biri köyü biri silik iki renk çıktı dünde doktora gittim ama sonuç yumurtalarin 8mm olmuş 6 günde 1 mm büyümüş nasıl ovulasyon testi öyle çıktı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…