Bir de bana silikleşmiş gibi geldi en üstteki sanki yumurtlama gününKızlar banada yardım edin ben 8 Mayıs'ta yumurtladım teste göre ve bugün 12 Mayıs oldu ve testte çizgi silikleşmedi aynı saatte ve ilk idrarla yapıldılar bana yardım edin lütfen neden böyle bu testler
Canım evet ama net flu silik çizgilerden bahsettim onlar gibi değil bu testi yeni yapan biri acaba yumurtlama günüm mü yaklaşıyor demez mi sencedeBir de bana silikleşmiş gibi geldi en üstteki sanki yumurtlama günün
Yoo bence uzaklaşıyor gibi geldi sanki,git gide silikleşmişCanım evet ama net flu silik çizgilerden bahsettim onlar gibi değil bu testi yeni yapan biri acaba yumurtlama günüm mü yaklaşıyor demez mi sencede
Sağol canım ilgin için bekleyelim bakalım ne çıkacak halimizYoo bence uzaklaşıyor gibi geldi sanki,git gide silikleşmiş
İnşallahBilmiyorum ki sürekli hata verdi. Ama az da olsa çift çizgiyi gördük ınş doğru gündür.
Kızlar 13 Mayıs'ta böyle ne düşünüyorsunuzKızlar banada yardım edin ben 8 Mayıs'ta yumurtladım teste göre ve bugün 12 Mayıs oldu ve testte çizgi silikleşmedi aynı saatte ve ilk idrarla yapıldılar bana yardım edin lütfen neden böyle bu testler
11indeki en koyu geldi bana ama tam koyulaşmasan silikleşmeye başlamış tekrarMrb kızlar bakar mısınız yumurtam bugün mü çatlamış olabilir ?
Aklın yolu bir tabi ki bugünleri boş geçmemen gerektiğini düşünüyorum,bat ne zamandı canım senin?Kızlar 13 Mayıs'ta böyle ne düşünüyorsunuzscarlet82
Düzensiz tatlım ama geçmiş adetim 23 Nisa'n dı canım yaAklın yolu bir tabi ki bugünleri boş geçmemen gerektiğini düşünüyorum,bat ne zamandı canım senin?
Düzensiz tatlım ama geçmiş adetim 23 Nisa'n dı canım ya
Evet döngün uzun senin de sanırım,21indeydi benim de ama hala ikinci çizgi yok silik çizgi bile yok,Nasıl oluyor anlamıyorumDüzensiz tatlım ama geçmiş adetim 23 Nisa'n dı canım ya
Kuzum ben kafayı yiycem ya anlam veremedim pazartesi gideyim kan vereyim Yoksa çıldıracağımEvet döngün uzun senin de sanırım,21indeydi benim de ama hala ikinci çizgi yok silik çizgi bile yok,Nasıl oluyor anlamıyorum
Canım bildığim kadarıyla ovulasyon testlerinde dogru sonuç istiyorsan ilk idrarla yapmayacaksin. Ilk idrarindan sonrakinde yapman gerek. Ve testi yapmadan 4 saat oncesinde sivi alimini azaltman 2 saat oncesindeyse hic sivi tuketmemen gerek.. iyi şanslar insallah hamiş kalırsınKızlar banada yardım edin ben 8 Mayıs'ta yumurtladım teste göre ve bugün 12 Mayıs oldu ve testte çizgi silikleşmedi aynı saatte ve ilk idrarla yapıldılar bana yardım edin lütfen neden böyle bu testler
Hamilelikten şüpheleniyorsan kandan önce idrar testi yapsana için rahat etsin,ama daha 3 hafta olmuş sat.erken bencKuzum ben kafayı yiycem ya anlam veremedim pazartesi gideyim kan vereyim Yoksa çıldıracağım
Bazen hangi testi kullandığınıza bağlı bendede 20 gün yaptım hep tek çizgi gösterdi 21 gündem çift çizgi meğer hamileymişim onu göstermiş ,idrar testleri pek güvenilmez onu anladım benim ark tükürükle olan testi kullanıyordu çok memnunduKızlar kimyasal gebelik geçirmiştim geçen ay,19 gün oldu ve kaç gündür ovulasyon testlerim hep böyle tek..silik çizgi bile yok,neden böyle olabilir sizce?Eki Görüntüle 1992808
Laboquick kullanıyorum,evet ben de güvenmiyorum idrar testlerineBazen hangi testi kullandığınıza bağlı bendede 20 gün yaptım hep tek çizgi gösterdi 21 gündem çift çizgi meğer hamileymişim onu göstermiş ,idrar testleri pek güvenilmez onu anladım benim ark tükürükle olan testi kullanıyordu çok memnundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?