Ovulasyon Testi

Kızlar bu yumurtlamadan adet olma durumunu araştırdım,düzenli adet gören kadınlarda çok düşük olasılıkmış,yılda bir falan,o da bu aya denk geldiyse bilemem.kimyasal gebelik yaşayanlar kaç gün sonra adet olduklarını yazabilirler mi?hatta ovulasyon takip eden olursa süper olur

Kızlar merhaba tup bebek başarısızlığı sonucu bu ayda ovulasyon testi deniyelim dedik ilk defa yaptığım için size de sormak istedim. Pazartesiden itibaren yapıyorum adetim düzensiz olduğu için 19. Gün başlamıştım bu günkü yaptığım da bu şekild e çıktı. Yumurtlama bugün dimi

Son düzenleme:
buda benim 12.gun ovu testim hala anlamıyorum bu testi yaa. İlk idrarimi 9 gibi yaptım ikinci idrarla yapiliyo diye biliyorum saat 12 gibi bir bardak kola ve su içtim acaba farkeder mı 5 saatlik idrarla yaptim

Bak işte ben 2,5 saat hiç sıvı tüketmedim bugün acaba ondan mı çıkmıyor diye ama nafile
Sen bu günleri hiç kaçırma bence

Bak işte ben 2,5 saat hiç sıvı tüketmedim bugün acaba ondan mı çıkmıyor diye ama nafile
Sen bu günleri hiç kaçırma bence
Klomen kullandım cnm oyuzden yumurtlama oldu yoksa kendini hiç yormaz yumurtaliklarim büyümez kendiliğinden acaba catlayacak mı bide o var

Olsun sen boş geçme gerisi kader kısmet
İnşallah cnm. Sende stres yapma stres en büyük engel bende 1 sene önce kimyasal gebeligim oldu bunalıma girmiştim. 3 ay sonra geçiyo kendini rahat bırakmayan çalış elimizde değil ama birazda olsa rahatlamaya ihtiyaç var. Ne kadardır istiyorsun bebiş kaç yaşındasın

Kızlar banada yardım edin ben 8 Mayıs'ta yumurtladım teste göre ve bugün 12 Mayıs oldu ve testte çizgi silikleşmedi aynı saatte ve ilk idrarla yapıldılar bana yardım edin lütfen neden böyle bu testler

Eklentiler

• IMG_6401.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_6666.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 66
Benim bir oğlum var Canım 34 yaşındayım,ikinciyi de halletsem 35ten önce derdim o

Kızlar banada yardım edin ben 8 Mayıs'ta yumurtladım teste göre ve bugün 12 Mayıs oldu ve testte çizgi silikleşmedi aynı saatte ve ilk idrarla yapıldılar bana yardım edin lütfen neden böyle bu testler
Yumurtlama testleri konusunda tecrübeli olmamakla birlikte açıklamasında ilk idrarla yapmayın diyordu Canım ondan olabilir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…