- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Ahahhh evet bebek isteyince vallahi yaşda tanımıyorSen gençtin sanırım,bizde kalmadı o enerji
Yok işte biz sadece yumurtlama günlerini değerlendiricez elimize geçerseAhahhh evet bebek isteyince vallahi yaşda tanımıyor
Hadi hayırlısı bakalım ilk çocukmuYok işte biz sadece yumurtlama günlerini değerlendiricez elimize geçerse
Hayır ikinci ve son olacak inşallah tutturabilirsekHadi hayırlısı bakalım ilk çocukmu
Hadi hayırlısıHayır ikinci ve son olacak inşallah tutturabilirsek
Klomen kullandım cnm oyuzden yumurtlama oldu yoksa kendini hiç yormaz yumurtaliklarim büyümez kendiliğinden acaba catlayacak mı bide o varBak işte ben 2,5 saat hiç sıvı tüketmedim bugün acaba ondan mı çıkmıyor diye ama nafile
Sen bu günleri hiç kaçırma bence
Olsun sen boş geçme gerisi kader kısmetKlomen kullandım cnm oyuzden yumurtlama oldu yoksa kendini hiç yormaz yumurtaliklarim büyümez kendiliğinden acaba catlayacak mı bide o var
İnşallah cnm. Sende stres yapma stres en büyük engel bende 1 sene önce kimyasal gebeligim oldu bunalıma girmiştim. 3 ay sonra geçiyo kendini rahat bırakmayan çalış elimizde değil ama birazda olsa rahatlamaya ihtiyaç var. Ne kadardır istiyorsun bebiş kaç yaşındasınOlsun sen boş geçme gerisi kader kısmet
Benim bir oğlum var Canım 34 yaşındayım,ikinciyi de halletsem 35ten önce derdim oİnşallah cnm. Sende stres yapma stres en büyük engel bende 1 sene önce kimyasal gebeligim oldu bunalıma girmiştim. 3 ay sonra geçiyo kendini rahat bırakmayan çalış elimizde değil ama birazda olsa rahatlamaya ihtiyaç var. Ne kadardır istiyorsun bebiş kaç yaşındasın
Yumurtlama testleri konusunda tecrübeli olmamakla birlikte açıklamasında ilk idrarla yapmayın diyordu Canım ondan olabilir mi kiKızlar banada yardım edin ben 8 Mayıs'ta yumurtladım teste göre ve bugün 12 Mayıs oldu ve testte çizgi silikleşmedi aynı saatte ve ilk idrarla yapıldılar bana yardım edin lütfen neden böyle bu testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?