Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kubragk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
98
21
3
27
Arkadaslar önerebileceginiz bi ovulasyon testi varmı ben şu marka ovulasyon testi ile hamile kaldım öneriyorum dıyebılecegınız

Laboquik marka kullanmıştım onunla hamile kaldım tabi önce Allah ın izniyle

İki tane test yaptım mor kapaklı olan böyle silik çıktı

Eklentiler

• IMG_0632.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 250
  • IMG_0633.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 241
Ovulasyon testi dimi bunlar..pozitif olması için t çizgisinin kopkoyu olması lazım.suan negatid

Canım mavi kapaklı da sanki çok silik var gibi bugün bir tane daha yap test emin ol

Ben bugün adet olacağım bekliyorum olmaZsam pazar günü acilde yaptırım artık hastaneye gitmeye yüzüm Yok Hep negatif utanıyorum eşimde hastanede çalışıyor malum tanıyorlar bizi üzülüyorum sonra

:) haklısın test alıp yap ondan kimsenin haberi olmuyor

Kızlar bende gittigidiyordan alıcamda kaç tane almakıyım sizce 1 ayda kaç tane kullanılır

Ne yaptın canım adet olmamissindir insallah
Canım olmadım bilmiyorum test yapmaya elim gitmiyorum başka zaman olsa dayanamaz yaparım ama elim gitmiyor adet agrısı gibi agrım var ama olmadım daha dün olmam lazım su inşallah olmam gecikme falan değildir

Canım olmadım bilmiyorum test yapmaya elim gitmiyorum başka zaman olsa dayanamaz yaparım ama elim gitmiyor adet agrısı gibi agrım var ama olmadım daha dün olmam lazım su inşallah olmam gecikme falan değildir
Her zaman için hayırlısını dile canım adetin geçtiğine göre test yap artık ..benimde adet olacak gibi kaşıkların agrirdi.

Canım sanmıyorum adetim 2gün geçti pembemsi leke geldi adet olacağım sanırım testte yaptım birşey görünmüyor yani gene olmadı hayırlısı çok ümitlenmiştim

Hemen adetten sonra yapmıyordum ben 5_6 gün sonra yapıyordum yaklaşık 6-7 tane gidiyordu ama sen 20-30 li paketlerdn al rahatça kullanırsın
Bende öyle düşünmüştüm inşallah bu ay olur saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…