Benim aralıkta 2 sene olak 2 tane düşüğüm işte son 4 aydır deniyoz
Kalitesiz yumurta be sperm olabilir dediler ben genetik yaptırdım bişe cıkmadı düşük riskte pıhtılasma bozuklugu cıktı gebe kalırsam kan sulandırıcı kullancam bakalım işte bide b 12 cok önemli eğer düşükse takviye edin
Ben 17 haftalıkken kaybettim. Bir sene oluyor yeni cesaret buldum denemeye .Çok cesur bir kadın olmalısın
Yaa senin adına üzüldüm.. belki bıda düşcek ama yapcak bişe ypk elbet biri sağlıklı olcak inşallah sağ salim olur ve kucagımıza alırız.. benim biri 6 haftalıktı diğerinin kesesi bile yoktu kimyasal gebelikte beta hcg biraz yüksekti
Amin canım inşallah
Yok ya malesef bu ayda olmadı sanırım .. sen naptın varmı bişeler
Yok ya ben yapmadım hep hayal kırıklıgı yaşamaktansa yapmıyorum daha iyi hem suan hiç bi belirtim yok normalde göğüs falan şişer yani benim 2 hamileliğimdede öyle olmustu yorgunluk uyku hali falan oluyo bende ama suan yok bu ayda olmadı anlıcagın
İnşallah senin olur ama
Benim adet tarihim 2 temmuz. Ovulasyonu kullandım ama çatladıgını düşündüğüm an bıraktım
Hayırlısı ya ben eskisi gibi takmıyorum artık napalım bizimde bunu yaşıcagımız varmıs bazen diyorum ben gebelik testinde çif cizgiyi göremicem heralde yada benim karnım burnumda olmıcak heralde sonra diyorum kimlerin olmadıki seninde olmasın dua ediyorum elimizden başka bişe gelmiyo çünkü herhangi bir sorunumuz yok benimde eşiminde allahtan vermesini bekliyoruz
Aynen öyle kesinlikle iyi düşünmek lazım inşallah bizimde olcak bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?