Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. Normal yolla gebe kaldım fakat düşük yaptım tüp bebekte de kimyasal oldu şimdi genetik testler yaptırdık bekliyoruz o arada hiç denememiştim bi de ovulasyon testi alıp deneyeyim dedim:) ben de pco var o yüzden adetlerim düzensiz oluyordu 50lik aldım internetten 28inde ve dün gece yaptım silik halden dkoyulaşmaya başladı ama tam değil yumurtlamaya yakın mıyım ? Tüp bebekle bile olmadı bu halde hiç umudum yok ama nasip denemekte fayda var sanırım. Allah hepimizin gönlüne göre versin

Eklentiler

• IMG_2846.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_2818.webp
    7 KB · Görüntüleme: 113
Koyulaşma ya başlamış canım bir iki güne kopkoyu olur.ogun ve ertesi günleri degrlendirin Allah'tan ümit kesilmez inşallah tutar ve bebeğinize kavuşursunuz

mrblar 31nde ve bugun 1nde yaptim ovulasyon testini ama ikinci birinciye gore koyu olsada yinede kontrol cizgisinden daha acik cikti takvim yumurtlama gunumu bugun gosteriyor ama yumurtlama yok herhalde siz ne dusunuyorsunuz

Kızlar ovulasyon testi adete kaç gün kala iyice silikleşir ?

Kızlar en sonkini yaparken acayip ağrım vardı yumurtam bugün çatlıyo bence sizede yardımcı olmak için attım illa kopkoyu olmasına gerek yok bence ben hiç yakalayamadım çünkü bugün akşaöı değerlendircez inşallah tutar bide 13. Günün gecesini değerlendirmiştik

Foto yükleyemiyorum malesef ya

Oldu yükledim Yorumlarınızı bekliyorum

Laboquic kullanıyorum memnunum

Selam kizlar bende pkobwar adetin 21.gunu bugun lavoboda akinti grdum uzayan.yaptim ovi testi ama boyle cikti.yani sumdi varmi yumurtlama yokmu???

Öncekilere ve sonrakilerede bakmak lazım. Benimde 2 temmuz adetim bakalım ne olcak hayırlısı cok takmıyorum önceki gibi önceden kesin gözüyle bakıyodum oldu diye ama şimdi olursada olmazsada allahtan diyorum napım biz elimizden geleni yapıyoruz zaten

Kaçıncı ayın canım denemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…