Hayırlısı umutlar diğer ayaCanım sanmıyorum adetim 2gün geçti pembemsi leke geldi adet olacağım sanırım testte yaptım birşey görünmüyor yani gene olmadı hayırlısı çok ümitlenmiştim
Koyulaşma ya başlamış canım bir iki güne kopkoyu olur.ogun ve ertesi günleri degrlendirin Allah'tan ümit kesilmez inşallah tutar ve bebeğinize kavuşursunuzMerhaba ben 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. Normal yolla gebe kaldım fakat düşük yaptım tüp bebekte de kimyasal oldu şimdi genetik testler yaptırdık bekliyoruz o arada hiç denememiştim bi de ovulasyon testi alıp deneyeyim dedim:) ben de pco var o yüzden adetlerim düzensiz oluyordu 50lik aldım internetten 28inde ve dün gece yaptım silik halden dkoyulaşmaya başladı ama tam değil yumurtlamaya yakın mıyım ? Tüp bebekle bile olmadı bu halde hiç umudum yok ama nasip denemekte fayda var sanırım. Allah hepimizin gönlüne göre versin
henüz yok gini ama siz genede degerlendırın şansa bırakmayın benceEki Görüntüle 2003111 mrblar 31nde ve bugun 1nde yaptim ovulasyon testini ama ikinci birinciye gore koyu olsada yinede kontrol cizgisinden daha acik cikti takvim yumurtlama gunumu bugun gosteriyor ama yumurtlama yok herhalde siz ne dusunuyorsunuz
Laboquic kullanıyorum memnunum
birkaç güne testin daha koyu çıkar ve yumurtlaman gerçekleşir canım test yapmaya devam et
Öncekilere ve sonrakilerede bakmak lazım. Benimde 2 temmuz adetim bakalım ne olcak hayırlısı cok takmıyorum önceki gibi önceden kesin gözüyle bakıyodum oldu diye ama şimdi olursada olmazsada allahtan diyorum napım biz elimizden geleni yapıyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?