Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün test yapamadım evde yoktum sıvı alımına dikkat ettim ve bugün yaptım resme bakın ben şoktayım kaçgündür yapıyorum böyle net değildi bugün yarın ve sonraki günü değerlendirmem gerekiyor sanırım ağlıcam şimdi ya sanki gebelik öğrendim öyle olsa demekki ne olacak düşükten sonra daha hassas oluyoruz demekki rabbim inş sonucu pozitif olur ccp yazın kızlar bakın ne olur

Adete 3 gün kala ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı normalde 15 .gün 25 mm yumurtam vardı çatlmamaştı yani test bu şekilde koyu çıkmadan ertesi gün silikleşti şimdi üç gün var ve inçe damarlar şeklinde ara ara gelen kanamam var gebelik testi de yaptık ama negatif çıktı

Eklentiler

• C61CB9EC-E455-46F4-92CA-B9FC2D3FE09E.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar Merhaba! Uzun samandır takipteyim ama üye olmak bugüne nasipmiş lh testininde çift çizgiyi gördüğümüz gün eşimle beraber o gün 2 kere değerlendirdik ertesi günde 1 kere birlikte olduk acaba yarın da değerlendirmelimiyiz ne dersiniz

3 4 gün değerlendirin bence

Kızlar bu erken gebelik testini ne zaman yapmam gerekli sizde ne zaman çıktı

kızlar 2 gün boyunca koyu idi test o günleri değerlendirdik dün sabah da bu şekildeydi ve yine değerlendirdik sizce bu günde değerlendirmelimiyiz yoksa yeterli mi ? Ftoğrafını ekledim

Eklentiler

• ADB90D57-D441-4EAC-BF4B-AE0CB963E8A0.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 67
kızlar 2 gün boyunca koyu idi test o günleri değerlendirdik dün sabah da bu şekildeydi ve yine değerlendirdik sizce bu günde değerlendirmelimiyiz yoksa yeterli mi ? Ftoğrafını ekledim
Silikleşmiş çatlamış olabilir değerlendirin

merhaba kızlar bendımde testim dün koyu idi dün ve ondan önceki akşam değerlendirdik. bugun silik çıktı yinede degerlendirmelimiyim sizce. ona göre akşama başka önemli planım varda

merhabalar , ovülasyon testim bu şekilde. bugün en koyu çıkan gün. bugün yumurta çatlayacakmı, yoksa çatladımı demek? acaba dahamı koyu olmalı?

Eklentiler

• A4368DC2-5F7F-4E42-BA74-1B851A9AC6E7.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 52
  • AA5434AA-64E7-4A4E-9CA4-1DE1769706ED.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 39

Merhaba arkadaşlar yumurtlama testlerimi yorumlayacak arkadaslar varmı

merhabalar , ovülasyon testim bu şekilde. bugün en koyu çıkan gün. bugün yumurta çatlayacakmı, yoksa çatladımı demek? acaba dahamı koyu olmalı?
Benim bildiğim bu gün yumurtlama oldu 36 saat içinde çatlatacak bu gün ve yarını ertesi günü değerlendir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…