Erken gebelik testi ile daha doğru sonuç alırsınŞuan sol kasığımda doluluk hissi var. Az az hafif hafif şekilde. İdrarda test için erken mi şuan? Bat yarın
Test yaptım negatif çıktıKızlar test yapan var mı aranızda
Fotoğrafı küçült kenarlarından kırp da yükleBen resim yükleyemiyorum ya neden ki ovulasyon testini göstercektim
3 4 gün değerlendirin benceArkadaşlar Merhaba! Uzun samandır takipteyim ama üye olmak bugüne nasipmiş lh testininde çift çizgiyi gördüğümüz gün eşimle beraber o gün 2 kere değerlendirdik ertesi günde 1 kere birlikte olduk acaba yarın da değerlendirmelimiyiz ne dersiniz
Tşk ederim inş nasip eder Allah bu ay3 4 gün değerlendirin bence
InşTşk ederim inş nasip eder Allah bu ay
Silikleşmiş çatlamış olabilir değerlendirinkızlar 2 gün boyunca koyu idi test o günleri değerlendirdik dün sabah da bu şekildeydi ve yine değerlendirdik sizce bu günde değerlendirmelimiyiz yoksa yeterli mi ? Ftoğrafını ekledim
Tabi ki değrrlendir boşver başka planı falan :))merhaba kızlar bendımde testim dün koyu idi dün ve ondan önceki akşam değerlendirdik. bugun silik çıktı yinede degerlendirmelimiyim sizce. ona göre akşama başka önemli planım varda
:) dimiTabi ki değrrlendir boşver başka planı falan :))
Benim bildiğim bu gün yumurtlama oldu 36 saat içinde çatlatacak bu gün ve yarını ertesi günü değerlendir canımmerhabalar , ovülasyon testim bu şekilde. bugün en koyu çıkan gün. bugün yumurta çatlayacakmı, yoksa çatladımı demek? acaba dahamı koyu olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?