• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Selendem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
190
Puanlar
103
Merhabalar , 1 yillik evliyim, 4-5 aydir hamile kalmayi deniyorum fakat kalamiyorum doktora gittim bi sorun yok. Ovulasyon testi aldim. Reglim bitti 5. Gun yapmaya basladim. ( ekte) hep cift cizgi fakat İlk 4 gun T biraz silikti , bugun 5. Gun ogle saatlerinde yaptim cift cizgi ayni renkti , denedik. 5. Gun aksam yaptigimda T biraz silik cikti bu normal mi ? Sizlerde deneyimlerinizi paylasirmisiniz.

Eklentiler

• C6AA7148-FAFD-4020-A332-E9DCDBA6E5E5.webp
    C6AA7148-FAFD-4020-A332-E9DCDBA6E5E5.webp
    75,3 KB · Görüntüleme: 64
Kuralına uygun olarak yapiyor musunuz acaba, sıvı alımı ve saatlerine uyarak.

Kullan
Merhabalar , 1 yillik evliyim, 4-5 aydir hamile kalmayi deniyorum fakat kalamiyorum doktora gittim bi sorun yok. Ovulasyon testi aldim. Reglim bitti 5. Gun yapmaya basladim. ( ekte) hep cift cizgi fakat İlk 4 gun T biraz silikti , bugun 5. Gun ogle saatlerinde yaptim cift cizgi ayni renkti , denedik. 5. Gun aksam yaptigimda T biraz silik cikti bu normal mi ? Sizlerde deneyimlerinizi paylasirmisiniz.
Di
Kullandiginiz bu markayi bilemem ama predictor markasinin ovulasyon testi hemen sonuc veriyor. En son 5 lisi 1 kutuda 80 tlydi fiyati. Biraz pahali ama ben gebeligi hep predictorle sagladim.

Back
X