• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ovulasyon testi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar merhaba ben bu testler hakkında soracağım ama kafam çok karıştı. Cuma ve cumartesi günü benim ovulasyon testim çok koyu idi hatta t çizgisi C çizgisinden daha koyu idi. Pazar günü ise t çizgisi silik çıktı. Ben de dün yumurta catladi diye rahatladım. Fakat bugün her ihtimale karşı tekrar test yaptım yine koyu çıktı... Ben bu işten bir şey anlamadım. Dün neden silikti bugün neden tekrar koyulaştı? Böyle bir şey yaşayan oldu mu lütfen yardım edin. (Bu arada gebelik testi yaptım negatif çıktı)
Canım çok da silik çıkmamış aslında. Senin yumurtlama devam ediyor demek ki. Kaset tipi testler çok net göstermiyor o yüzden sana öyle gelmiş

Öylede acaba sahte olabilir mi tanesi 40 tl iken 30tanesi nasıl 40 TL oluyr
Daha önce de kullandım herkes internetten daha ucuza alıyor bir çok kişi hamile kaldı bu testlerle ama dediğiniz gibi bazı siteler sahte ürün gönderebilir satıcıyı doğru seçmek lazım

Bugünün testi bu acaba çatlama olmuş mu sizce?

Eklentiler

• 15662901284631341852687808951665.webp
    15662901284631341852687808951665.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 25
Benim aşırı düzensiz bazen 2 bazen 5.ayi bulur hiç erken gelmez ama çok geç gelir hep.. en son 27 temmuzda adet oldum onu da doktor progestan verdi o şekilde söktürdü yoksa hâlâ olmayacaktım. Şimdi döngümün 25.gunundeyim ama sabah erken gebelik yaptım yine tık yok :110:

Ya bir de benim 4 gündür bitmek bilmeyen ara ara karnıma kramp gibi giren ağrılarım var. Aynı gaz sancısı gibi sol tarafima vuruyor yumurtlama diye düşündüm normaldir herhalde de mi?

Ağzından bal damlıyor inşallah öyledir sabah idrarda çıkmadı ama bir haftaya falan varsa çıkar insallah. Bir hafta var zaten adetime, Adet olmazsam doktora gidecem o zaman belli olur 😊

Kızlar moralim çok bozuldu 😔 cuma, cumartesi,pazar ve pazartesi günü yumurtlama testlerim kopkoyu idi. Salı günü de silikleşmişti. Ben dün çatladı diye umut ederken az önce çok yoğun kan ile karşılaştım 😔 yerleşme kanaması olarak düşünemiyorum çünkü adet kanaması gibi çok yoğun ve kırmızı gelmiş... Böyle bir şey yaşayan oldu mU? Bu arada perşembeden Pazartesiye kadar progestan içmiştim çünkü adet düzensizliği var doktor adetin 21.gunu tekrar 5 gün iç demişti. Galiba o yüzden söküldü 😔

Kızlar moralim çok bozuldu 😔 cuma, cumartesi,pazar ve pazartesi günü yumurtlama testlerim kopkoyu idi. Salı günü de silikleşmişti. Ben dün çatladı diye umut ederken az önce çok yoğun kan ile karşılaştım 😔 yerleşme kanaması olarak düşünemiyorum çünkü adet kanaması gibi çok yoğun ve kırmızı gelmiş... Böyle bir şey yaşayan oldu mU? Bu arada perşembeden Pazartesiye kadar progestan içmiştim çünkü adet düzensizliği var doktor adetin 21.gunu tekrar 5 gün iç demişti. Galiba o yüzden söküldü 😔
Canım maalesef hiçbir bilgim yok :KK43:

Back
X