OVULASYON TESTİ

aks2304

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
162
81
28
IMG-20200724-WA0005.jpeg
kızlar merhaba ovulasyon testim ilk defa by kadar koyu çıktı diğer resimdekiler her gün yaptıklarım tarih yazamadım hepsş peşpeşe son gün kırmızı çizgi olan Pik olmuş mu değerlendireyim mi bu gün ne zaman değerlendireyim pek anlamıyorum testten

Bu da peşpeşe olanlar her gün

Eklentiler

• IMG_20200724_195447.webp
    IMG_20200724_195447.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 118
Eki Görüntüle 2667258 kızlar merhaba ovulasyon testim ilk defa by kadar koyu çıktı diğer resimdekiler her gün yaptıklarım tarih yazamadım hepsş peşpeşe son gün kırmızı çizgi olan Pik olmuş mu değerlendireyim mi bu gün ne zaman değerlendireyim pek anlamıyorum testten
Hepsini birbiri ile kıyaslamanız lazım ve hemen mi çekildi bu foto her testi yaptıktan yaklasık bi 10dk sonra fotolayın.
Onları bri biri ile kıyaslayın.

Evet pik görünüyor.
Bugün de dahil 3 gün peşpeşe değerlendirin.
Hergün testi yapmaya da devam edin sabah akşam.
Silikleşirse çatladığını gösterir.

Hepsini birbiri ile kıyaslamanız lazım ve hemen mi çekildi bu foto her testi yaptıktan yaklasık bi 10dk sonra fotolayın.
Onları bri biri ile kıyaslayın.
Hayır 10 dk falan bekledim öyle çektim kuruduğundan beri de aynı netlikte de😊

Evet pik görünüyor.
Bugün de dahil 3 gün peşpeşe değerlendirin.
Hergün testi yapmaya da devam edin sabah akşam.
Silikleşirse çatladığını gösterir.
Çok teşekkür ederim cevabınız için pko luyumda anlayamıyorum normal mi değil mi değerlendireceğim 😊🌼🙏

Eki Görüntüle 2667258 kızlar merhaba ovulasyon testim ilk defa by kadar koyu çıktı diğer resimdekiler her gün yaptıklarım tarih yazamadım hepsş peşpeşe son gün kırmızı çizgi olan Pik olmuş mu değerlendireyim mi bu gün ne zaman değerlendireyim pek anlamıyorum testten
Tatlın şuan tam pik
Yarın yine test yap at.
Çatlar muhtemelen.
Ama şuan 3 gün ilişki olsun 24 saat aralıklarla 🙏🏼
Umarım güzel sonuçlar alırsın
Hemen kalkma beline yastık koy
Duş alma 3-4 saat

Bu sabah tekrar yaptım ilk idrardan sonra çok sıvı almadan yine pik şekilde çıktı normal mi 10 15 dksonra çektim resmi yine kırmızı olan dün akşam üstü hemen altındaki de bu sabah ki
IMG_20200725_095955.webp

Tatlın şuan tam pik
Yarın yine test yap at.
Çatlar muhtemelen.
Ama şuan 3 gün ilişki olsun 24 saat aralıklarla 🙏🏼
Umarım güzel sonuçlar alırsın
Hemen kalkma beline yastık koy
Duş alma 3-4 saat
çok teşekkür ederim selcan hankm bilgilendirdiğiniz için evet bekliyorum biraz inşallah güzel haberlerke gelirim daha sonra 😊🌼🙏tekrar resim attım ona da bakabilirmisiniz acaba

Bu sabah tekrar yaptım ilk idrardan sonra çok sıvı almadan yine pik şekilde çıktı normal mi 10 15 dksonra çektim resmi yine kırmızı olan dün akşam üstü hemen altındaki de bu sabah ki Eki Görüntüle 2667414
Evet tatlım bugünde devam ediyor yumurtlama
Canım bu testleri öğlen 12-4 arası 8-10 arası sıvı almadan
2.-3.idrar ile yapmayı öneriyorlar...
Bir de her gğn aynı saatte yap.
Mesela bugün 2 de yarın da 2 gibi yap karışmasın kafamız.
Çok güzel ama ilişkiye devam et. Üst üste 3 gün olacak.
Banyo yapmamaya özen göster canım
Bir de yastık koyabilirsen daha iyi kalkma 40-45 dakika bende öyle yapıyorum
İnş güzek şeyler duyarız ❣️
Yumurtlamamız aynı zamanda bende dün yumurtladım 😍😍

Evet tatlım bugünde devam ediyor yumurtlama
Canım bu testleri öğlen 12-4 arası 8-10 arası sıvı almadan
2.-3.idrar ile yapmayı öneriyorlar...
Bir de her gğn aynı saatte yap.
Mesela bugün 2 de yarın da 2 gibi yap karışmasın kafamız.
Çok güzel ama ilişkiye devam et. Üst üste 3 gün olacak.
Banyo yapmamaya özen göster canım
Bir de yastık koyabilirsen daha iyi kalkma 40-45 dakika bende öyle yapıyorum
İnş güzek şeyler duyarız ❣
Yumurtlamamız aynı zamanda bende dün yumurtladım 😍😍
he tamam selcan hanıım benim saatlerim biraz şaşıyor da işim oluyor misafir geliyor derken ilk bulduğım vakitte yapıyorum testleri önümüzdeki günlerde ve bu gün öyle yapayım üzerlerine yazayım şimdi saatlerini😊🙊dediklerinizi de uygulayacağım çok teşekkür ederiiim 😍😍❤️❤️ Aynı zamana gelmesine de çok sevindim çok yalnız kalıyorum bu konuda açıkcasıı hihihih😂🙊😍❤️🙏 İnşallah güzel haberlerimizi alırız Allahınn izni ile 😍🙏🌼Ben pko yüzünden çok stres yapıyorum bir de insülin direncim çıktı çok kilom yok ama yine de etkiliyormuş ilaç kullanıyorum aynı zamanda soğan kürü denedim ama pek bir işe yaramadığını söyleyebilirim bende değişiyor vücuttan vücuda bence🙊

he tamam selcan hanıım benim saatlerim biraz şaşıyor da işim oluyor misafir geliyor derken ilk bulduğım vakitte yapıyorum testleri önümüzdeki günlerde ve bu gün öyle yapayım üzerlerine yazayım şimdi saatlerini😊🙊dediklerinizi de uygulayacağım çok teşekkür ederiiim 😍😍❤❤ Aynı zamana gelmesine de çok sevindim çok yalnız kalıyorum bu konuda açıkcasıı hihihih😂🙊😍🙏 İnşallah güzel haberlerimizi alırız Allahınn izni ile 😍🙏🌼Ben pko yüzünden çok stres yapıyorum bir de insülin direncim çıktı çok kilom yok ama yine de etkiliyormuş ilaç kullanıyorum aynı zamanda soğan kürü denedim ama pek bir işe yaramadığını söyleyebilirim bende değişiyor vücuttan vücuda bence🙊
Kesinlikle öyle tatlım
Öncelikle stress yapma asla
Pcolu bir sürü insan var hamile kalan takma kafana
Ben geçen ay çok kötü atress oldum ağladım üzüldüm
Bu ay bıraktım.
Bu ay tamam dedim.
Bitti dedim kendimce.
Ve takip yapmıyorum.
Ateş ölçtüm sadece tahminen birşeyler yumurtlama dedim :)
BANa yaz buradan özelden de yazabilirsin sorun olmaz.
İnşallah güsl haberler alırız 🙏🏼🙏🏼
Çok düşünmeyelim. Çok stress yapma

işte çok alışığım bir şeylere takılmaya elimde olmasa da strese sokuyor bu durumlar beni 😔bazen bende böyle düşünüyorum yeter uğraştığın bırak diye sonra da hemen değişiyor fikrim.Ateş ölçmeyi hiç yapmadım daha ya vücut ısım genelde soğuk🙊bu gün de sağ kasığımda biraz batma var ağrı ile de yumurtlamadan dolayı sanırım ki yumurtlama ise 😊🙊pko larda çatlama olmuyor ya bazen.Yazacağım takıldığım yerlerde çook teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinn gerçekten çok sağolun selcan hanımcıım😊🥰🙏🌼🌼

Birbirimize çok yakın yumurtlamalarimiz. Tekrar Siliklesmeye başlayınca çatlıyor diye biliyorum. Oğlumda öyle yapmıştık. O zaman da cinsiyeti oğlan diyorlar biz de tuttu bilmiyorum 😉

Eklentiler

• 15957204449722132428425652084341.webp
    15957204449722132428425652084341.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar bu ovulasyon testini çalişanlar nasıl yapıyor her gün aynı saatte zor değilmi tabi hangi işte çalıştığına bağlı ama..

Sizce pik mi sonuncusu kizlar pkoyum emin olamiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-26-16-57-10-125_com.google.android.apps.photos.webp
    Screenshot_2020-07-26-16-57-10-125_com.google.android.apps.photos.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 62
Back
X