Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sabah erken kalkiyorum ilk idrarimi yapiyorum 2.idrarla yapiyorum canim sonraKızlar bu ovulasyon testini çalişanlar nasıl yapıyor her gün aynı saatte zor değilmi tabi hangi işte çalıştığına bağlı ama..
Zor bence ama wc de yapıp çantaya atabilir bir kaç dk bekleyip ben geçenlerde dışarıdaydım yanıma aldım mecburKızlar bu ovulasyon testini çalişanlar nasıl yapıyor her gün aynı saatte zor değilmi tabi hangi işte çalıştığına bağlı ama..
En sondaki pik gibi geldi bana ama bilemedim çok da bilgim yokBu da sonraki halleri
Sizce pik mi sonuncusu kizlar pkoyum emin olamiyorum
Çok zor canım ya benim için her gün ayni saatteZor bence ama wc de yapıp çantaya atabilir bir kaç dk bekleyip ben geçenlerde dışarıdaydım yanıma aldım mecbur
İnşallah oyledir ya ,Evet sondaki bana pik geldi. Siliklesince çatlıyor demek
Evet pik görünüyor.
Bugün de dahil 3 gün peşpeşe değerlendirin.
Hergün testi yapmaya da devam edin sabah akşam.
Silikleşirse çatladığını gösterir.
@
Sakuraaa ben de testi ilk kez yapacagımda . Normal de ovulasyon doneminde bir gün iliski bir gün bekleme diyorlar. Siz ard arda 3 günü degerlendirin demişsiniz. Farklı uygulama olunca merak ettim hangisi dogru
Çok teşekkür ederim. Gayet aydınlattiPik süresi dışında gün aşırı öneriyor doktorlar. Pik olduğunda ne zaman Çatlayacağını kestiremiyoruz.
Yumurta Yumurtalıklardan ayrıldığı andan itibaren maksimum 12 saat süresi oluyor. Bu sürede diyelim ki siz bir gün önce ilişkiye girdiniz. O günü es geçtiniz. Yumurta döllenmeden rahme ulaşıp adetle atılmış oluyor. Şansınız düşüyor.
Şöyle diyorlar 2 gün olayı için spermler rahime 48 saate kadar yaşayabilir. Ama hangi spermler? Ya da hangi rahim? Spermin kalitesi Rahmin ph değeri bunlar hep etken. O bahsedilen süre süper rahim ve sperm için geçerli. Belki sizin Rahminizde 10 saat yaşayabiliyor spermler. Bunu bilemeyiz.
O yüzden pek çok doktor pik süresinde peşpeşe sonraki günlerde günaşırı öneriyor.
Hergünü değerlendirin benceMerhaba bir sorum var..bilen varsa yardmci olablr mi? Dun yumurtlma belirtsi vardi akinti oldu..cizgi silikti..yine de degerlndrdik..bugun epey koyulasms ama pik icin sanki biraz daha koyulasmasi gerekyo gbi geldi. Muhtemeln yarn pik olcak.dunu bugunu yarını mi degerlndrmk gerek yoksa bugunu atlaym mi ne dersnz? Sperm kalitesi acisindan..
Tesekkur ederimHergünü değerlendirin bence ❤
En az Referans çizgisi kadar koyu hatta daha koyu olmalı pik gördüğümüzde. O zaman 24 saat içinde çatlamış olacağını anlıyoruz. Değerlendirmeye başlıyoruz ama mesela benim testlerimde adetten sonraki 2 gün yumurta atılmış. Test tipime göre en koyu bu şekilde çıkıyordu. Değerlendirmeseydik kaçıracaktık treni. Adete 6 gün kala yine pik görünüyor gebelik mi yumurtlama mı bilemediğimden yine değerlendirdik dün ve bugünü. Bakalım :) kısmetTesekkur ederim![]()
Hayirlisi olsun hakkinizda insallahEn az Referans çizgisi kadar koyu hatta daha koyu olmalı pik gördüğümüzde. O zaman 24 saat içinde çatlamış olacağını anlıyoruz. Değerlendirmeye başlıyoruz ama mesela benim testlerimde adetten sonraki 2 gün yumurta atılmış. Test tipime göre en koyu bu şekilde çıkıyordu. Değerlendirmeseydik kaçıracaktık treni. Adete 6 gün kala yine pik görünüyor gebelik mi yumurtlama mı bilemediğimden yine değerlendirdik dün ve bugünü. Bakalım :) kısmet