Çizgi çok silik kuzum haklısın bekle giderek koyulaşırMerhaba kızlar ben ilk defa ovülasyon testi aldım bugün ilk kez denedim 10 dakika bekledim ve teste baktım t çizgisi aşırı aşırı silikti ışığın altında görülüyordu sadece adetimin başladığı günü sayarsak bugün 9. günüm. Bu kadar silik olması normal mi pcosum bu arada yine de buraya fotoğraf bırakıyorum ama çizgi çok zor gözüküyor ben sürekli baktığım için artık görüyorum ama sizden de fikir almak istedim normal mi bu şekilde olması git gide koyulaşır mı
Teşekkür ederim denemeye devam edicem bakalımÇizgi çok silik kuzum haklısın bekle giderek koyulaşır
Benım de öyleydi kuzum lh yükselicek zamanla sen yola devam et bende pik ve yumurtlama olmadı beklıyorumMerhaba kızlar ben ilk defa ovülasyon testi aldım bugün ilk kez denedim 10 dakika bekledim ve teste baktım t çizgisi aşırı aşırı silikti ışığın altında görülüyordu sadece adetimin başladığı günü sayarsak bugün 9. günüm. Bu kadar silik olması normal mi pcosum bu arada yine de buraya fotoğraf bırakıyorum ama çizgi çok zor gözüküyor ben sürekli baktığım için artık görüyorum ama sizden de fikir almak istedim normal mi bu şekilde olması git gide koyulaşır mı
Dene kuzum bırakmaTeşekkür ederim denemeye devam edicem bakalım
Benım de öyleydi kuzum lh yükselicek zamanla sen yola devam et bende pik ve yumurtlama olmadı beklıyorum
19. Günüm hala koyulaşmadıMerhaba kızlar ben ilk defa ovülasyon testi aldım bugün ilk kez denedim 10 dakika bekledim ve teste baktım t çizgisi aşırı aşırı silikti ışığın altında görülüyordu sadece adetimin başladığı günü sayarsak bugün 9. günüm. Bu kadar silik olması normal mi pcosum bu arada yine de buraya fotoğraf bırakıyorum ama çizgi çok zor gözüküyor ben sürekli baktığım için artık görüyorum ama sizden de fikir almak istedim normal mi bu şekilde olması git gide koyulaşır mı
Teşekkür ederim bende pcosum ilk denemem bakalım ben yumurtlama görecek miyim teşekkür ederimBenım de öyleydi kuzum lh yükselicek zamanla sen yola devam et bende pik ve yumurtlama olmadı beklıyorum
21. Günkoyulaştı benim19. Günüm hala koyulaşmadı
19. Günüm hala koyulaş
Denemeye devam et koyulaşır inşallah ve bazı aylar yumurtlama olmuyormuş belki o ayındasındır19. Günüm hala koyulaşmadı
Ben tam anlamıyorum ama 11 Ocakta sanki koyulaşmış pik olabilir 12 ocakta çatlamaEki Görüntüle 2760248
Kızlar anlayan bakabilir mi benimkine de
evet öyle dedi çoğu kişi ama 13 ocakta koyu olmasının önemi var mıBen tam anlamıyorum ama 11 Ocakta sanki koyulaşmış pik olabilir 12 ocakta çatlama
Bence yok ama çok da bir bilgim yok kafanı karıştırmak da istemem canım sen devam et birkaç gün daha bakalım ne olacak
Bilmiyorum ki benimde ilk deneyişim birden de koyulaşabilir yavaş yavaşta benceBen de bu ay ovulasyon testi ile deniyorum. Adetimin 14. günü ve o kadar silik bir çizgi var ki. Bu çizgi birden mi koyulaşıyor yoksa yavaş yavaş mı onu bilemiyorum
Sanırım 11 ocak da ovulasyon günün 2cizgi aynı koyuluk olması gerekiyorEki Görüntüle 2760248
Kızlar anlayan bakabilir mi benimkine de
Evet öyle sanırım gün geçtiği için silik ilk 10 dakik bakın diyorlar ya o zaman daha koyuyduSanırım 11 ocak da ovulasyon günün 2cizgi aynı koyuluk olması gerekiyor
Takibini kendin mi yapıyorsun bnde bu ay başladım testi aldığım sayfa takibini yapiyorEvet öyle sanırım gün geçtiği için silik ilk 10 dakik bakın diyorlar ya o zaman daha koyuydu
Ben aldığım sayfayla iletişime geçtim ama pek samimi gelmedi en iyisi kendim yapmak bi kaç arkadasım var onlarada soruyorum yardımcı oluyorlarTakibini kendin mi yapıyorsun bnde bu ay başladım testi aldığım sayfa takibini yapiyor
Görüntü atar mısınBen de bu ay ovulasyon testi ile deniyorum. Adetimin 14. günü ve o kadar silik bir çizgi var ki. Bu çizgi birden mi koyulaşıyor yoksa yavaş yavaş mı onu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?