Amin inşallahGüzel haberlerini bekliyorum canım
Benmkinede bakarmisnz en sonkini bugun yaptm oglenBenım de öyleydi kuzum lh yükselicek zamanla sen yola devam et bende pik ve yumurtlama olmadı beklıyorum
Bnmkinede bakarmisnzMrb canım benim testimde böyle ama anlamiorum yardimci olabilirmisinzyumurtlamismiyim catlamismiyim
Bnmkinede bakarmsnzDevam etmelisin tabiki ve instagramda bir gebenin günlüğü sayfası var o yumurtlamayı tetikleyici masajlar gösteriyor ve işe yarıyor canım denemelisin bende kaç gündür deniyorum pik göremedim
Pik gibi gözüküyor ama sen yarın tekrar dene bence canımBnmkinede bakarmsnz
Pik gibi gözüküyor ama sen yarın tekrar dene bence canım
Evet olur tabiki yumurtlamadan bir iki gün öncede olsa hamilelik olma ihtimali varBugunu degerlendirdim . Illa yumurtkama gunu olmasi sartmi peki mesela bugun degerlendrdm kalma ihtimalim olurmu
Pik gibi gözüküyor 23 u bence canım.benim bu kadar koyuluga ulaşmadı anlayamadım.bence bugünü degerlendir derim riske atma. yarınki ovulasyona göre yine hareket edersinBnmkinede bakarmisnz
Bugunu degerlendirdim . Illa yumurtkama gunu olmasi sartmi peki mesela bugun degerlendrdm kalma s
Canım kaliteli sperm 2 3 gün yasio deniliyo.dr lar catlamadan önce spermin vücutta olmasını daha çok gebelikte garanti ediyolar.yumurtlama günü ve çatladığı gün ilişki onerilioki garanti olsun diye yinede.ama bu senin yumurtlamadan 2 gün önceki iliskiden gebe kalmayacagin anlamınada gelmio tabiki.kalabilirsin tabiki.ama bu yumurtlamaysa.soyle düşün bugün yumurtladin belki yarın da yumurtlucaksin belki 2 gün sonra catlicak.sperm belki yetersiz olcak.o yüzden teste devam et ona göre hareket et.yarin dahada koyulasabilir.yada çatlayabilir ona göre birlikte olursunBugunu degerlendirdim . Illa yumurtkama gunu olmasi sartmi peki mesela bugun degerlendrdm kalma ihtimalim olurmu
Kesinlikle devam et canım.benim çok yakinim.41 yaşına kadar toplasan 2 sene bile adet olmamıştır..kiloda vardı tabiki.amh çok düşüktü.kiloyu verdi ve adet oldu kendisi bile şokta.bebek çok çok zor deniliodu.tup bebege bile olumlu bakan yoktu.adet oldu dedigim gbi ve 2. Ayına abla sakın korunma ilaç falan içme dedim 3.Ayına hamile kaldı.simdi maşallah çok tatlı bi bebeğimiz var.sen devam et canım bu ay olmazsa oBur ay yada 3 4 ay ama yumurtlarsin mutlaka allahın izniyle.bak adette olmuşsun allahin vardır bi bildigiTeşekkür ederim canım. İnşallah öyledir geçen ay ilkkrz 30. Gün adet oldum.adetlerim düzensiz gittim amh çok düşük çıktığı için tüp bebek yapılacaktı geçen ay tsh düşük çıktı diye ertelendi bende diyete başladım ilkkrz zamanında adet olunca bu ay ovulasyon testine başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Inşallah güzel haberler aliriz canım hep birlikteTeşekkür ederim, umarım yeterli olmuştur. Hayırlısı bakalım ayın 30'unu bekliyorum
Anladim cok sagolunCanım kaliteli sperm 2 3 gün yasio deniliyo.dr lar catlamadan önce spermin vücutta olmasını daha çok gebelikte garanti ediyolar.yumurtlama günü ve çatladığı gün ilişki onerilioki garanti olsun diye yinede.ama bu senin yumurtlamadan 2 gün önceki iliskiden gebe kalmayacagin anlamınada gelmio tabiki.kalabilirsin tabiki.ama bu yumurtlamaysa.soyle düşün bugün yumurtladin belki yarın da yumurtlucaksin belki 2 gün sonra catlicak.sperm belki yetersiz olcak.o yüzden teste devam et ona göre hareket et.yarin dahada koyulasabilir.yada çatlayabilir ona göre birlikte olursun
Hayırlısı inşallah. ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHKesinlikle devam et canım.benim çok yakinim.41 yaşına kadar toplasan 2 sene bile adet olmamıştır..kiloda vardı tabiki.amh çok düşüktü.kiloyu verdi ve adet oldu kendisi bile şokta.bebek çok çok zor deniliodu.tup bebege bile olumlu bakan yoktu.adet oldu dedigim gbi ve 2. Ayına abla sakın korunma ilaç falan içme dedim 3.Ayına hamile kaldı.simdi maşallah çok tatlı bi bebeğimiz var.sen devam et canım bu ay olmazsa oBur ay yada 3 4 ay ama yumurtlarsin mutlaka allahın izniyle.bak adette olmuşsun allahin vardır bi bildigi
Kesinlikle devam et canım.benim çok yakinim.41 yaşına kadar toplasan 2 sene bile adet olmamıştır..kiloda vardı tabiki.amh çok düşüktü.kiloyu verdi ve adet oldu kendisi bile şokta.bebek çok çok zor deniliodu.tup bebege bile olumlu bakan yoktu.adet oldu dedigim gbi ve 2. Ayına abla sakın korunma ilaç falan içme dedim 3.Ayına hamile kaldı.simdi maşallah çok tatlı bi bebeğimiz var.sen devam et canım bu ay olmazsa oBur ay yada 3 4 ay ama yumurtlarsin mutlaka allahın izniyle.bak adette olmuşsun allahin vardır bi bildigi
Bence adet olana kadar devam et canım.evet diğer testlere göre ddahaiyi.ama yeterli değil.adete 1 gün kala bile yumurtlayan var.sen devam et yapmaya sabırla.Canım bu adetiminn 20.gğnü ovulasyon testi acaba yumurtlamam yakın mı sanki koyulaşmay başlamış. Devam edeyim mi
Tamam canım teşekkür ederim. Dün bir leke pembe akıntı geldi bende acaba yumurtluyomuyorum diye sormak istedim amh düşüklüğü olduğu için doktor yumurtan oluşmaz demiştiBence adet olana kadar devam et canım.evet diğer testlere göre ddahaiyi.ama yeterli değil.adete 1 gün kala bile yumurtlayan var.sen devam et yapmaya sabırla.
Merhaba öncelikle ben çok kullandım özellikle bu kasetleri şunu demek isterim ki daha yumurtlaman olmamış devam etmelisin.testi bırakma burada lh artıyor 15 den sonra sormak istediğin başka birşey varsa severek yardımcı olurumMrb canım benim testimde böyle ama anlamiorum yardimci olabilirmisinzyumurtlamismiyim catlamismiyim
Mervecim öncelikle herşey gönlünce olsun dilerim ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum sen lütfen devam et bırakma daha yumurtlaman olmamış tabiki inşallah onların değimiyle olmuştur hamile kalırsın fakat çok iyi tecrübe sahibiyim bu testler hakkında seni üzmek içinde demiyorum bunu lakin devam etmeliydin teste bende böyle şeyler yaşadım birgebeningünlüğü ablam var intagram da onun sayesinde birşeyler öğrendim. Daha da konu hakkında bilgi sahibi olmak istersen YouTube videolarını izle canım.Canım bugünkü testim bakabilirmisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?