Gebeliğe Hazırlık OVÜLASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım de öyleydi kuzum lh yükselicek zamanla sen yola devam et bende pik ve yumurtlama olmadı beklıyorum
Mrb canım benim testimde böyle ama anlamiorum yardimci olabilirmisinz yumurtlamismiyim catlamismiyim

Eklentiler

• 20210119_162056.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 82
Mrb canım benim testimde böyle ama anlamiorum yardimci olabilirmisinz yumurtlamismiyim catlamismiyim
Canım 18ınde olmuş olabılır emın deılım resimle aynı olmayabiliyor sen degerlendır gene de
Keşke yardımcı olabilseydim bende anlamıyorum pek

15 -16 ocak pik 17 çatlama bence canım
Banada öyle geldi canım 12 13 14 16 18 inci günleri degerlendirdik yakalayamadim heralde( çok saol cevabın icin18 inde çok kaşık ağrım oldu bende o gun çatladı diye düşündüm aslında sonradan

Banada öyle geldi canım 12 13 14 16 18 inci günleri degerlendirdik yakalayamadim heralde( çok saol cevabın icin18 inde çok kaşık ağrım oldu bende o gun çatladı diye düşündüm aslında sonradan
Canım 1 Şubatta gebelik testi yaparak sonucunu öğrenebilirsin inşallah gebe kalırsın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın darısı benim başıma inşallah

Banada öyle geldi canım 12 13 14 16 18 inci günleri degerlendirdik yakalayamadim heralde( çok saol cevabın ic

Canım 1 Şubatta gebelik testi yaparak sonucunu öğrenebilirsin inşallah gebe kalırsın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın darısı benim başıma inşallah
Aminn canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin bir an önce sanada nasip etsin Allahım büyük gönlünden geçen olsun insallah

Kızlar merhaba normalde amh değerim çok düşük olduğu için yumurta oluşmuyor uç bende denemek amaçlı ovulasyon testi yapıyorum sizce devam etmeli miyim
Devam etmelisin tabiki ve instagramda bir gebenin günlüğü sayfası var o yumurtlamayı tetikleyici masajlar gösteriyor ve işe yarıyor canım denemelisin bende kaç gündür deniyorum pik göremedim

Devam etmelisin tabiki ve instagramda bir gebenin günlüğü sayfası var o yumurtlamayı tetikleyici masajlar gösteriyor ve işe yarıyor canım denemelisin bende kaç gündür deniyorum pik göremedim
Teşekkür ederim canım. İnşallah öyledir geçen ay ilkkrz 30. Gün adet oldum.adetlerim düzensiz gittim amh çok düşük çıktığı için tüp bebek yapılacaktı geçen ay tsh düşük çıktı diye ertelendi bende diyete başladım ilkkrz zamanında adet olunca bu ay ovulasyon testine başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Amin canım bende çok istiyorum

Merhaba arkadaşlar, benim de bir sorum olacak. Bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım. Yumurtlama ve çatlama gördüm. Yumurtlamadan bir gün önce ilişki olmuştu. Yumurtlama ve çatlama gününü de değerlendirip bıraktım. Bazı yerlerde çatlama ve sonrasındaki 2 gün daha değerlendirilmesi gerektiği yazıyor. Benim değerlendirdiğim günler yeterli olur mu?

Bence yeterli olur yumurtlama gününü değerlendirmek en önemlisi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…