Mrb canım benim testimde böyle ama anlamiorum yardimci olabilirmisinzBenım de öyleydi kuzum lh yükselicek zamanla sen yola devam et bende pik ve yumurtlama olmadı beklıyorum
Canım 18ınde olmuş olabılır emın deılım resimle aynı olmayabiliyor sen degerlendır gene deMrb canım benim testimde böyle ama anlamiorum yardimci olabilirmisinzyumurtlamismiyim catlamismiyim
Keşke yardımcı olabilseydim bende anlamıyorum pekMrb canım benim testimde böyle ama anlamiorum yardimci olabilirmisinzyumurtlamismiyim catlamismiyim
15 -16 ocak pik 17 çatlama bence canımMrb canım benim testimde böyle ama anlamiorum yardimci olabilirmisinzyumurtlamismiyim catlamismiyim
Banada öyle geldi canım 12 13 14 16 18 inci günleri degerlendirdik yakalayamadim heralde15 -16 ocak pik 17 çatlama bence canım
Canım 1 Şubatta gebelik testi yaparak sonucunu öğrenebilirsin inşallah gebe kalırsın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın darısı benim başıma inşallahBanada öyle geldi canım 12 13 14 16 18 inci günleri degerlendirdik yakalayamadim heralde( çok saol cevabın icin 18 inde çok kaşık ağrım oldu bende o gun çatladı diye düşündüm aslında sonradan
Banada öyle geldi canım 12 13 14 16 18 inci günleri degerlendirdik yakalayamadim heralde( çok saol cevabın ic
Aminn canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin bir an önce sanada nasip etsinCanım 1 Şubatta gebelik testi yaparak sonucunu öğrenebilirsin inşallah gebe kalırsın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın darısı benim başıma inşallah
AminAminn canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin bir an önce sanada nasip etsinAllahım büyük gönlünden geçen olsun insallah
Canım bugünkü testim bakabilirmisn
Bence şuan bir sorun yok çatlama olmuştu zaten devam ediyor normal artık bekliceksin daha test yapmana gerek yok benceCanım bugünkü testim bakabilirmisn
Allah razı olsun canimBence şuan bir sorun yok çatlama olmuştu zaten devam ediyor normal artık bekliceksin daha test yapmana gerek yok bence
Ne demek rica ederim canımAllah razı olsun canim
Kızlar merhaba normalde amh değerim çok düşük olduğu için yumurta oluşmuyor uç bende denemek amaçlı ovulasyon testi yapıyorum sizce devam etmeli miyim
Devam etmelisin tabiki ve instagramda bir gebenin günlüğü sayfası var o yumurtlamayı tetikleyici masajlar gösteriyor ve işe yarıyor canım denemelisin bende kaç gündür deniyorum pik göremedimKızlar merhaba normalde amh değerim çok düşük olduğu için yumurta oluşmuyor uç bende denemek amaçlı ovulasyon testi yapıyorum sizce devam etmeli miyim
Teşekkür ederim canım. İnşallah öyledir geçen ay ilkkrz 30. Gün adet oldum.adetlerim düzensiz gittim amh çok düşük çıktığı için tüp bebek yapılacaktı geçen ay tsh düşük çıktı diye ertelendi bende diyete başladım ilkkrz zamanında adet olunca bu ay ovulasyon testine başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahDevam etmelisin tabiki ve instagramda bir gebenin günlüğü sayfası var o yumurtlamayı tetikleyici masajlar gösteriyor ve işe yarıyor canım denemelisin bende kaç gündür deniyorum pik göremedim
Amin canım bende çok istiyorumTeşekkür ederim canım. İnşallah öyledir geçen ay ilkkrz 30. Gün adet oldum.adetlerim düzensiz gittim amh çok düşük çıktığı için tüp bebek yapılacaktı geçen ay tsh düşük çıktı diye ertelendi bende diyete başladım ilkkrz zamanında adet olunca bu ay ovulasyon testine başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Bence yeterli olur yumurtlama gününü değerlendirmek en önemlisi zatenMerhaba arkadaşlar, benim de bir sorum olacak. Bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım. Yumurtlama ve çatlama gördüm. Yumurtlamadan bir gün önce ilişki olmuştu. Yumurtlama ve çatlama gününü de değerlendirip bıraktım. Bazı yerlerde çatlama ve sonrasındaki 2 gün daha değerlendirilmesi gerektiği yazıyor. Benim değerlendirdiğim günler yeterli olur mu?
Teşekkür ederim, umarım yeterli olmuştur. Hayırlısı bakalım ayın 30'unu bekliyorumBence yeterli olur yumurtlama gününü değerlendirmek en önemlisi zaten
Güzel haberlerini bekliyorum canımTeşekkür ederim, umarım yeterli olmuştur. Hayırlısı bakalım ayın 30'unu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?