Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

minhosolo1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
32
10
38
29
Arkadaşlar ovulasyon testlerim bu şekilde bugünkü testten emin olamadığım için iki kere çektim farklı açılardan Son adet tarihim 21 mayıs yumurtlama 4 haziran bugün yumurtlamamın 12. Günü bu şekilde olması normal mi sizce ? 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum

Eklentiler

• E8CC8DE4-6E4C-44CB-A049-883D8200F8EE.webp
    E8CC8DE4-6E4C-44CB-A049-883D8200F8EE.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 169
  • 0C98E60E-4797-4D7C-A109-2990ADE1A0BF.webp
    0C98E60E-4797-4D7C-A109-2990ADE1A0BF.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 170
  • 5AFB90C6-1070-477E-8254-0050E24391F3.webp
    5AFB90C6-1070-477E-8254-0050E24391F3.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 170
Genelde durum böyle olunca burada okuduğum yorumlarda gebelik olabileceğini söylüyorlar tekrar pik olması durumunda.

Arkadaşlar ovulasyon testlerim bu şekilde bugünkü testten emin olamadığım için iki kere çektim farklı açılardan Son adet tarihim 21 mayıs yumurtlama 4 haziran bugün yumurtlamamın 12. Günü bu şekilde olması normal mi sizce ? 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum
Kesinlikle bir gebelik testi yap bebiş olabilir

Gebelik testi yappppppmalısınnnnnn

Genelde durum böyle olunca burada okuduğum yorumlarda gebelik olabileceğini söylüyorlar tekrar pik olması durumunda.

Gebelik testi yapmanı öneririm canım🌼

Kesinlikle bir gebelik testi yap bebiş olabilir

Gebelik testi yappppppmalısınnnnnn
Kızlar tamamen çizgi koyulaşmadığı için hüsrana uğramak istemiyorum Biraz daha mı beklesem adet düzensizliğim var geçen ay 26. Günde adet olmuştum onu mu beklesem ama doktora gitmiştim folik asit ve d vit kullanıyorum

Kızlar tamamen çizgi koyulaşmadığı için hüsrana uğramak istemiyorum Biraz daha mı beklesem adet düzensizliğim var geçen ay 26. Günde adet olmuştum onu mu beklesem ama doktora gitmiştim folik asit ve d vit kullanıyorum
Hüsrana uğrayacağını sanmıyorum. Pik gördükten sonra kaçıncı günün 13 değilmi?

Pek hüsrana uğrayacaksınız gb gelmedi bana ama inşallah vardır mutlu haberinizi burda bizlerle de paylaşırsınız

Benimde okuduğuma göre sürekli koyu çizgi çıkınca hamilelik diyolar İnşaAllah hamilesindir. Bende yeni başladım ovulasyon testine bugün 4. Testimi yapıcam eğer hamileysen yaz buraya merak ettim bizede dua edersin hamilenin duası kabul olurmuş🥰🙏🏻

Kozlar bugün adet oldum ovülasyon testi adet olunca yapmıyoruz dimi adet bitince devam mı edicem

Kozlar bugün adet oldum ovülasyon testi adet olunca yapmıyoruz dimi adet bitince devam mı edicem
Hayır yapmıyorsun canım adet bittikten sonra başlıyorum ben düzensiz adet gördüğüm için hemen başlıyorum yumurtlama görüceksin sonra çatlama da görüp test yapmayı bırakacaksın

Benimde okuduğuma göre sürekli koyu çizgi çıkınca hamilelik diyolar İnşaAllah hamilesindir. Bende yeni başladım ovulasyon testine bugün 4. Testimi yapıcam eğer hamileysen yaz buraya merak ettim bizede dua edersin hamilenin duası kabul olurmuş🥰🙏🏻
Bugün test yaptım yanlız su içme kuralına dikkat edemedim silik çıktı bir hafta daha beklemek istiyorum hissettiğim hiçbirşey de yok hayırlısı artık

Bugün test yaptım yanlız su içme kuralına dikkat edemedim silik çıktı bir hafta daha beklemek istiyorum hissettiğim hiçbirşey de yok hayırlısı artık
Bu testleri hergün yapmamız mı lazım acaba? Kaç kere çatlama oluyo ben fazla anlamıyorum. Benim adetimde düzensiz, adetim biter bitmez başladım teste 2. Testimde çift çizgiyi gördüm ve değerlendirdim. Bundan sonra çatlama olur mu? Hergün düzenli bir şekilde yapmaya devam edeyim mi? Şimdiden teşekkür ederim ☺️

selam canım aynı durum bende de olmuştum sonrasında regli oldum . ikinci yumurtlama olabilir

Bu testleri hergün yapmamız mı lazım acaba? Kaç kere çatlama oluyo ben fazla anlamıyorum. Benim adetimde düzensiz, adetim biter bitmez başladım teste 2. Testimde çift çizgiyi gördüm ve değerlendirdim. Bundan sonra çatlama olur mu? Hergün düzenli bir şekilde yapmaya devam edeyim mi? Şimdiden teşekkür ederim ☺️
Canım o kadar çok araştırdım ki ve bu süreçte vücudumuda tanıdım hergün aynı saatte yapman lazım birkaç kuralı daha var yumurtlama birkaç günde sürebilir bir günde de olabilir o yüzden testleri yapa yapa anlayacaksın ve bu konuda instagramda bir gebenin günlüğü sayfasında ebru abla var ona sorabilirsin testlerini değerlendirmede de yardımcı oluyor rica ederim 😌

Back
X