- 4 Nisan 2021
- 32
- 10
- 38
- 29
- Konu Sahibi minhosolo1
-
Kesinlikle bir gebelik testi yap bebiş olabilirArkadaşlar ovulasyon testlerim bu şekilde bugünkü testten emin olamadığım için iki kere çektim farklı açılardan Son adet tarihim 21 mayıs yumurtlama 4 haziran bugün yumurtlamamın 12. Günü bu şekilde olması normal mi sizce ? 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum
Gebelik testi yappppppmalısınnnnnnArkadaşlar ovulasyon testlerim bu şekilde bugünkü testten emin olamadığım için iki kere çektim farklı açılardan Son adet tarihim 21 mayıs yumurtlama 4 haziran bugün yumurtlamamın 12. Günü bu şekilde olması normal mi sizce ? 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum
Genelde durum böyle olunca burada okuduğum yorumlarda gebelik olabileceğini söylüyorlar tekrar pik olması durumunda.
Gebelik testi yapmanı öneririm canım
Kesinlikle bir gebelik testi yap bebiş olabilir
Kızlar tamamen çizgi koyulaşmadığı için hüsrana uğramak istemiyorum Biraz daha mı beklesem adet düzensizliğim var geçen ay 26. Günde adet olmuştum onu mu beklesem ama doktora gitmiştim folik asit ve d vit kullanıyorumGebelik testi yappppppmalısınnnnnn
Hüsrana uğrayacağını sanmıyorum. Pik gördükten sonra kaçıncı günün 13 değilmi?Kızlar tamamen çizgi koyulaşmadığı için hüsrana uğramak istemiyorum Biraz daha mı beklesem adet düzensizliğim var geçen ay 26. Günde adet olmuştum onu mu beklesem ama doktora gitmiştim folik asit ve d vit kullanıyorum
12. Günüm 4 haziranda görmüştüm pikHüsrana uğrayacağını sanmıyorum. Pik gördükten sonra kaçıncı günün 13 değilmi?
Sen bilirsin. Ama ben olsam hemen yapardım :)12. Günüm 4 haziranda görmüştüm pik
Pek hüsrana uğrayacaksınız gb gelmedi bana ama inşallah vardır mutlu haberinizi burda bizlerle de paylaşırsınızKızlar tamamen çizgi koyulaşmadığı için hüsrana uğramak istemiyorum Biraz daha mı beklesem adet düzensizliğim var geçen ay 26. Günde adet olmuştum onu mu beklesem ama doktora gitmiştim folik asit ve d vit kullanıyorum
Hüsrana ugramazsin çok örneği var bu forumda. Bizede haber et merak ettim12. Günüm 4 haziranda görmüştüm pik
Bekliyorum merakla. Âmîn inşallah canım.İnşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun iyi bir anne baba olmamızı nasib etsin sizlerle paylaşacağım kızlar
Benimde okuduğuma göre sürekli koyu çizgi çıkınca hamilelik diyolar İnşaAllah hamilesindir. Bende yeni başladım ovulasyon testine bugün 4. Testimi yapıcam eğer hamileysen yaz buraya merak ettim bizede dua edersin hamilenin duası kabul olurmuşArkadaşlar ovulasyon testlerim bu şekilde bugünkü testten emin olamadığım için iki kere çektim farklı açılardan Son adet tarihim 21 mayıs yumurtlama 4 haziran bugün yumurtlamamın 12. Günü bu şekilde olması normal mi sizce ? 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum
Hayır yapmıyorsun canım adet bittikten sonra başlıyorum ben düzensiz adet gördüğüm için hemen başlıyorum yumurtlama görüceksin sonra çatlama da görüp test yapmayı bırakacaksınKozlar bugün adet oldum ovülasyon testi adet olunca yapmıyoruz dimi adet bitince devam mı edicem
Bugün test yaptım yanlız su içme kuralına dikkat edemedim silik çıktı bir hafta daha beklemek istiyorum hissettiğim hiçbirşey de yok hayırlısı artıkBenimde okuduğuma göre sürekli koyu çizgi çıkınca hamilelik diyolar İnşaAllah hamilesindir. Bende yeni başladım ovulasyon testine bugün 4. Testimi yapıcam eğer hamileysen yaz buraya merak ettim bizede dua edersin hamilenin duası kabul olurmuş
Bu testleri hergün yapmamız mı lazım acaba? Kaç kere çatlama oluyo ben fazla anlamıyorum. Benim adetimde düzensiz, adetim biter bitmez başladım teste 2. Testimde çift çizgiyi gördüm ve değerlendirdim. Bundan sonra çatlama olur mu? Hergün düzenli bir şekilde yapmaya devam edeyim mi? Şimdiden teşekkür ederimBugün test yaptım yanlız su içme kuralına dikkat edemedim silik çıktı bir hafta daha beklemek istiyorum hissettiğim hiçbirşey de yok hayırlısı artık
selam canım aynı durum bende de olmuştum sonrasında regli oldum . ikinci yumurtlama olabilirArkadaşlar ovulasyon testlerim bu şekilde bugünkü testten emin olamadığım için iki kere çektim farklı açılardan Son adet tarihim 21 mayıs yumurtlama 4 haziran bugün yumurtlamamın 12. Günü bu şekilde olması normal mi sizce ? 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum
Canım o kadar çok araştırdım ki ve bu süreçte vücudumuda tanıdım hergün aynı saatte yapman lazım birkaç kuralı daha var yumurtlama birkaç günde sürebilir bir günde de olabilir o yüzden testleri yapa yapa anlayacaksın ve bu konuda instagramda bir gebenin günlüğü sayfasında ebru abla var ona sorabilirsin testlerini değerlendirmede de yardımcı oluyor rica ederimBu testleri hergün yapmamız mı lazım acaba? Kaç kere çatlama oluyo ben fazla anlamıyorum. Benim adetimde düzensiz, adetim biter bitmez başladım teste 2. Testimde çift çizgiyi gördüm ve değerlendirdim. Bundan sonra çatlama olur mu? Hergün düzenli bir şekilde yapmaya devam edeyim mi? Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?