Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam canım aynı durum bende de olmuştum sonrasında regli oldum . ikinci yumurtlama olabilir
Bende öyle düşünüyorum bakalım 28. Gündeyim hala regl olmadım düzensiz olduğu için en fazla 43 gün olmadığımı biliyorum bu süreyi bekleyeceğim olmazsa test yaparım

Ben istagram kullanmıyorum malesef. İnsan yapa yapa öğreniyor. Bende bu konulardaki öğrendiklerimin hepsini burdan öğrendim. Her gün saat 15:00 da 2 saat öncesinde sıvı tüketimini kesiyorum öyle yapıyorum.

Bende öyle düşünüyorum bakalım 28. Gündeyim hala regl olmadım düzensiz olduğu için en fazla 43 gün olmadığımı biliyorum bu süreyi bekleyeceğim olmazsa test yaparım
Adet düzensizliği için doktora gittiniz mi acaba? Benimde var her 28 günde oluyorum tabi ama 1 hafta erken 3 gün erken gibi. Bazen kafama eserse maydonozu biraz suyla blendırda çekiyorum biraz limonla içiyorum bazende soğanı kabuğuyla birlikte haşlıyorum suyunu içiyorum haftada bir sende yapsan ben kist için yapıyodum bazılarında adet söktürücü olarak yardımcı oluyo. Ama benim şuan bi hamile arkadaşım var bazı aylarda adet olmuyodu ben 70 gün olmadığını bilirim şuan doğuma gün sayıyo MaşaAllah.

Merhaba bende ovulasyon testiyle anlamıştım hamile olduğumu yani yumurtlamanın 12.günü koyuydu şüphelenip test yapmıştım silik çıktı şimdi 15+2 prensesimi bekliyorum

her ay adet olduğum için düzensiz olmadığımı söyledi 21-35gün de bir oluyorsan sorun yok dedi bakalım bekliyorum cevaplar için teşekkür ederim kızlar inşallah bekliyorum bakalım

Hayır yapmıyorsun canım adet bittikten sonra başlıyorum ben düzensiz adet gördüğüm için hemen başlıyorum yumurtlama görüceksin sonra çatlama da görüp test yapmayı bırakacaksın
Evet benimde düzenim şaştı çocuk yapmak için uğraşıyoruz yani ovulasyon testiyle tanıştım bilmiyorum Teşekkür ederim

Merhaba bende ovulasyon testiyle anlamıştım hamile olduğumu yani yumurtlamanın 12.günü koyuydu şüphelenip test yapmıştım silik çıktı şimdi 15+2 prensesimi bekliyorum
Merhaba sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah bende artık ovulasyon testi yapmıyorum nasip diyelim artık adet olmazsam yapacağım 28. Günümdeyim

Kızlar bugün ki ovulasyon testim kalınlaşmıyor çizgi ama silinmiyor da yumurtlamadan sonra 15. Güne girdim

Eklentiler

• 6D44E62F-D422-4045-97C3-036FA25846F2.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar bugün ki ovulasyon testim kalınlaşmıyor çizgi ama silinmiyor da yumurtlamadan sonra 15. Güne girdim
canım merhaba. gebelik testi yapmanı öneririm.
ben hamile kaldıgım ay 2 kere yumurtlama gördüm. hatta ikinciyi gebelik sandım testte çıkmayınca değerlendirdim ve tuttu. sende ilk olarak gebelik testi yap değilse de üzülme ve denemeye devam et. inşallah hakkında hayırlsıı olsunn

Yumurtlama da hangi günleri degerlendirdiniz? Hergun mu gün aşırı mi

Yumurtlama günü 2 kere ilişki oldu sonra gün aşırı. Ama ilişkiden sonra yarım saat kalkmadım canım bence faydası vardı.
Bende ayaklarımı dikip yatıyorum 1 saat. Bu ay bende gün aşırı devam ediyorum ama piki gördüğüm gün hem sabah hemde akşam ilişki oldu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…