- 4 Nisan 2021
- 32
- 10
- 38
- 29
- Konu Sahibi minhosolo1
-
Bende öyle düşünüyorum bakalım 28. Gündeyim hala regl olmadım düzensiz olduğu için en fazla 43 gün olmadığımı biliyorum bu süreyi bekleyeceğim olmazsa test yaparımselam canım aynı durum bende de olmuştum sonrasında regli oldum . ikinci yumurtlama olabilir
Ben istagram kullanmıyorum malesef. İnsan yapa yapa öğreniyor. Bende bu konulardaki öğrendiklerimin hepsini burdan öğrendim. Her gün saat 15:00 da 2 saat öncesinde sıvı tüketimini kesiyorum öyle yapıyorum.Canım o kadar çok araştırdım ki ve bu süreçte vücudumuda tanıdım hergün aynı saatte yapman lazım birkaç kuralı daha var yumurtlama birkaç günde sürebilir bir günde de olabilir o yüzden testleri yapa yapa anlayacaksın ve bu konuda instagramda bir gebenin günlüğü sayfasında ebru abla var ona sorabilirsin testlerini değerlendirmede de yardımcı oluyor rica ederim
Adet düzensizliği için doktora gittiniz mi acaba? Benimde var her 28 günde oluyorum tabi ama 1 hafta erken 3 gün erken gibi. Bazen kafama eserse maydonozu biraz suyla blendırda çekiyorum biraz limonla içiyorum bazende soğanı kabuğuyla birlikte haşlıyorum suyunu içiyorum haftada bir sende yapsan ben kist için yapıyodum bazılarında adet söktürücü olarak yardımcı oluyo. Ama benim şuan bi hamile arkadaşım var bazı aylarda adet olmuyodu ben 70 gün olmadığını bilirim şuan doğuma gün sayıyo MaşaAllah.Bende öyle düşünüyorum bakalım 28. Gündeyim hala regl olmadım düzensiz olduğu için en fazla 43 gün olmadığımı biliyorum bu süreyi bekleyeceğim olmazsa test yaparım
maşallah :)Merhaba bende ovulasyon testiyle anlamıştım hamile olduğumu yani yumurtlamanın 12.günü koyuydu şüphelenip test yapmıştım silik çıktı şimdi 15+2 prensesimi bekliyorum
Evet benimde düzenim şaştı çocuk yapmak için uğraşıyoruz yani ovulasyon testiyle tanıştım bilmiyorumHayır yapmıyorsun canım adet bittikten sonra başlıyorum ben düzensiz adet gördüğüm için hemen başlıyorum yumurtlama görüceksin sonra çatlama da görüp test yapmayı bırakacaksın
Merhaba sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah bende artık ovulasyon testi yapmıyorum nasip diyelim artık adet olmazsam yapacağım 28. GünümdeyimMerhaba bende ovulasyon testiyle anlamıştım hamile olduğumu yani yumurtlamanın 12.günü koyuydu şüphelenip test yapmıştım silik çıktı şimdi 15+2 prensesimi bekliyorum
Kendimizi kasmamamız lazımmış geçen yıl daha düzenliydim ama evlendikten sonra düzenim şaştıEvet benimde düzenim şaştı çocuk yapmak için uğraşıyoruz yani ovulasyon testiyle tanıştım bilmiyorumTeşekkür ederim
Benimde korunmasız ilişkiye başladığımızdan beri şaştı stres altında yapmıyorum diyorum ama yapıyorumKendimizi kasmamamız lazımmış geçen yıl daha düzenliydim ama evlendikten sonra düzenim şaştı
Allahım hayırlı zamanda versin inşallah herkese . Bende 20 aydır korunmadım nasip şimdi etti rabbimMerhaba sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah bende artık ovulasyon testi yapmıyorum nasip diyelim artık adet olmazsam yapacağım 28. Günümdeyim
Canım adet bittikten 1 2 sonra başla derimKozlar bugün adet oldum ovülasyon testi adet olunca yapmıyoruz dimi adet bitince devam mı edicem
Saol canım öyle yapayımCanım adet bittikten 1 2 sonra başla derim
Yerinizde olsam gebelik testi yaparım.Kızlar bugün ki ovulasyon testim kalınlaşmıyor çizgi ama silinmiyor da yumurtlamadan sonra 15. Güne girdim
canım merhaba. gebelik testi yapmanı öneririm.Kızlar bugün ki ovulasyon testim kalınlaşmıyor çizgi ama silinmiyor da yumurtlamadan sonra 15. Güne girdim
Yumurtlama da hangi günleri degerlendirdiniz? Hergun mu gün aşırı micanım merhaba. gebelik testi yapmanı öneririm.
ben hamile kaldıgım ay 2 kere yumurtlama gördüm. hatta ikinciyi gebelik sandım testte çıkmayınca değerlendirdim ve tuttu. sende ilk olarak gebelik testi yap değilse de üzülme ve denemeye devam et. inşallah hakkında hayırlsıı olsunn
Gebelik testi yap canım bence muhtemelen pozitif sonuç alacaksınKızlar bugün ki ovulasyon testim kalınlaşmıyor çizgi ama silinmiyor da yumurtlamadan sonra 15. Güne girdim
Yumurtlama günü 2 kere ilişki oldu sonra gün aşırı. Ama ilişkiden sonra yarım saat kalkmadım canım bence faydası vardı.Yumurtlama da hangi günleri degerlendirdiniz? Hergun mu gün aşırı mi
Bende ayaklarımı dikip yatıyorum 1 saat. Bu ay bende gün aşırı devam ediyorum ama piki gördüğüm gün hem sabah hemde akşam ilişki oldu bakalımYumurtlama günü 2 kere ilişki oldu sonra gün aşırı. Ama ilişkiden sonra yarım saat kalkmadım canım bence faydası vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?