- Konu Sahibi minhosolo1
-
Sonuç ne oldu merak ettim. Bende de aynı durum var daArkadaşlar ovulasyon testlerim bu şekilde bugünkü testten emin olamadığım için iki kere çektim farklı açılardan Son adet tarihim 21 mayıs yumurtlama 4 haziran bugün yumurtlamamın 12. Günü bu şekilde olması normal mi sizce ? 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum
Hala test yapmadım düzensizliğim olduğu için biraz daha günüm geçsin diye bekledim dün biraz midem bulandı gece yatarken ve sabah adet olacakmışım gibi ağrı hissettim en uygun zamanda test alacağımSonuç ne oldu merak ettim. Bende de aynı durum var da
Elinde ovulasyon testi kaldıysa yapsana, hala koyuysa büyük ihtimalle gebesin. Benimde bugün 25.günüm ovulasyon testim 5 gündür pik, yumurtlama mı yoksa gebelik mi anlam veremedim.Hala test yapmadım düzensizliğim olduğu için biraz daha günüm geçsin diye bekledim dün biraz midem bulandı gece yatarken ve sabah adet olacakmışım gibi ağrı hissettim en uygun zamanda test alacağım
En son yaptığımın fotoğrafını atmıştım daha kalmadı 31. Güne geldim en fazla 43 gün adet olmamıştım o güne kadar yapmayı düşünmüyorum kaldı 12 gün bide adet sancısı hissettiğim için bekleyeceğimElinde ovulasyon testi kaldıysa yapsana, hala koyuysa büyük ihtimalle gebesin. Benimde bugün 25.günüm ovulasyon testim 5 gündür pik, yumurtlama mı yoksa gebelik mi anlam veremedim.
Uzun süre pik olduğunda havuç yemeyi tavsiye ediyorlar çatlatıyormuş yumurtayı instagramda bir gebeningünlüğü sayfasına bi bakarsanElinde ovulasyon testi kaldıysa yapsana, hala koyuysa büyük ihtimalle gebesin. Benimde bugün 25.günüm ovulasyon testim 5 gündür pik, yumurtlama mı yoksa gebelik mi anlam veremedim.
Onunla sürekli iletişim halindeyim zaten, havuç da yiyorum ama çatlamadı henüzUzun süre pik olduğunda havuç yemeyi tavsiye ediyorlar çatlatıyormuş yumurtayı instagramda bir gebeningünlüğü sayfasına bi bakarsan
Benimde elimde 2 tane kaldı, onları da kullanıp beklemeye geçicem artıkEn son yaptığımın fotoğrafını atmıştım daha kalmadı 31. Güne geldim en fazla 43 gün adet olmamıştım o güne kadar yapmayı düşünmüyorum kaldı 12 gün bide adet sancısı hissettiğim için bekleyeceğim
İnşallah biran önce çatlar ve gününde çift çizgiyi görürsün kafama çok takıyodum günler saatler sayıyordum ama bıraktım artıkBenimde elimde 2 tane kaldı, onları da kullanıp beklemeye geçicem artık
Çok sevindim kuzum beni Allah'ım isteyen herkeze nasip etsin kucağını boş bırakmasınAllahım hayırlı zamanda versin inşallah herkese . Bende 20 aydır korunmadım nasip şimdi etti rabbim
Canım adet olmadım daha 5 gün gecikti acaba stresmi diorum yoksa varmıdırCanım adet bittikten 1 2 sonra başla derim
hakkında hayırlısı olsun inşallah. benim çatlamadan 12 gün sonra erken testte bile çıkmamıştı. 3-4 saat sonra eve dönüp baktığımda acayip silik bi çizgi oldugunu farkettim 14. gün normal testte çıkmıştı. erken yapıp üzülme diye söylüyorum Rabbim gönlüne göre versinBende ayaklarımı dikip yatıyorum 1 saat. Bu ay bende gün aşırı devam ediyorum ama piki gördüğüm gün hem sabah hemde akşam ilişki oldu bakalım
Amin canım sağolasın inşallah Rabbim hepimize nasip etsinhakkında hayırlısı olsun inşallah. benim çatlamadan 12 gün sonra erken testte bile çıkmamıştı. 3-4 saat sonra eve dönüp baktığımda acayip silik bi çizgi oldugunu farkettim 14. gün normal testte çıkmıştı. erken yapıp üzülme diye söylüyorum Rabbim gönlüne göre versin
Erken gebelik yaptin miArkadaşlar ovulasyon testlerim bu şekilde bugünkü testten emin olamadığım için iki kere çektim farklı açılardan Son adet tarihim 21 mayıs yumurtlama 4 haziran bugün yumurtlamamın 12. Günü bu şekilde olması normal mi sizce ? 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum
Merhaba 51 gündür adet olmadım testlerimde negatifErken gebelik yaptin mi
Merhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?hakkında hayırlısı olsun inşallah. benim çatlamadan 12 gün sonra erken testte bile çıkmamıştı. 3-4 saat sonra eve dönüp baktığımda acayip silik bi çizgi oldugunu farkettim 14. gün normal testte çıkmıştı. erken yapıp üzülme diye söylüyorum Rabbim gönlüne göre versin
Zannetmiyorum ama yinede değerlendir Allah bilirMerhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?
Olmazsa gelecek ay basla ovulasyonaZannetmiyorum ama yinede değerlendir Allah bilir
Bende pek olanak vermedim ama doktor öyle diyince ümitlendim açıkcasıZannetmiyorum ama yinede değerlendir Allah bilir
Dün yaptığım vardı kaldı 4 eğer adet olursam birdaha ki ay özveriyle yapıcam inşallah tutarOlmazsa gelecek ay basla ovulasyona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?