Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende bugün başlıyorum teste bende Ebru Ceylan dan aldım ikinci alışım daha önce kaset yapmıştım bu ay sadece strip test kaldığı için bende onu almak zorunda kaldım umarım anlarım yeni başlayan varsa birbirimize yardımcı olursak çok sevinirim

Adetim bir kaç gün önce bitti ebru Ceylan'dan aldığım ilk testimi bugün yaptım ve sonuç bu bu kadar erken yumurtlama olur mu

Eklentiler

• IMG_20211018_135206.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 178
Gayırlısıyla bu ay gebe haberini duyarız inşallah kuzum post açarsın bir çok arkadaşlarımız yardımcı olacaktır

Kızlar bata 6 gün var ovulasyon testlerinde 2 çizginin silik çıkması neden olabilir bir bilginiz var mı yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdim

Eklentiler

• IMG-20211018-WA0012.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG20211015214704.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 78
Geçmiş olsun kimyasal olmuş demekki kanama bitince hemen başla ovulasyon testine labaquick daha hesaplı oluyor n11 de veya trendyol da bak yanında gebelik testi de hediyeli alırsın kendine uygun bir Paket
Teşekkürler canım ebrunun stripten alırım büyük ihtimal labaquick testin çizgilerinfen pek memnun olmayanlar varmış ikilemde kaldım sen kullandın mı

Bu arada cok üzüldüm benim bir yorumuma yanıt vermiştiniz orada görmüştüm hamile oldugunuzu. İnşallah Allah bir daha nasip eder
Sağolasın kuzum nasip değilmiş inşallah en yakın zamanda hepimiz sağlıkla hamiş kalırız

Kızlar bata 6 gün var ovulasyon testlerinde 2 çizginin silik çıkması neden olabilir bir bilginiz var mı yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdim
İnşallah hamişsindir kuzucumm

Yumurtlama gördün mü kuzum net gösteriyor mu çizgileri
Evet dur sana ilk hallerini de ekliyim ben instagramda Lotus Ovulasyon takipten alıyorum Servin Hanımdan çok memnunum valla benim gibi birisini çekiyor sürekli soruyorum hiç bıkmadan usanmadan cevap veriyor umut veriyor moral veriyor sağolsun ben çok memnunum

Eklentiler

• 4E31345E-2313-409D-9C63-F13D4C18DE1A.webp
    49 KB · Görüntüleme: 107
  • F09D6C3C-68C7-4156-8EAB-FC41946B1556.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 108
  • 3B6CA25F-8A24-4B6E-BCA6-51812E594C43.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 112
Harikaaa yumurtlama görmüşsün kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…