Amin inşallah sağol kuzumEvet öyle sayılıyor, geçmiş olsun tekrar. Allah bi daha yaşatmasın
Gayırlısıyla bu ay gebe haberini duyarız inşallah kuzum post açarsın bir çok arkadaşlarımız yardımcı olacaktırMerhaba kızlar bende bugün başlıyorum testebende Ebru Ceylan dan aldım ikinci alışım daha önce kaset yapmıştım bu ay sadece strip test kaldığı için bende onu almak zorunda kaldım umarım anlarım yeni başlayan varsa birbirimize yardımcı olursak çok sevinirim
Henüz yumurtlama yok zaten canımAdetim bir kaç gün önce bitti ebru Ceylan'dan aldığım ilk testimi bugün yaptım ve sonuç bu bu kadar erken yumurtlama olur mu
Sıfırlanmış mı hcg tam olarak pekiKuzum düşükle sonuçlandı o yüzden ovulasyon testi arayışındaydım ebrunun kaset 50 güne gelirmiş strip de ben kullanamam
Evet canımSıfırlanmış mı hcg tam olarak peki
Geçmiş olsun kimyasal olmuş demekki kanama bitince hemen başla ovulasyon testine labaquick daha hesaplı oluyor n11 de veya trendyol da bak yanında gebelik testi de hediyeli alırsın kendine uygun bir PaketEvet canım
Evet canım
Ben trendyoldan aldım 20’li ovü + 5 adet gebdlik testi 60 tl idi. Bu ay reglm bittiginden itibaren her gün yaptim ama bakalim sonucu görücezLaboquick marka ovulasyon testini kullanan var mı kızlar yumurtlamayı iyi gösteriyor mu
Bu arada cok üzüldüm benim bir yorumuma yanıt vermiştiniz orada görmüştüm hamile oldugunuzu. İnşallah Allah bir daha nasip ederKuzum düşükle sonuçlandı o yüzden ovulasyon testi arayışındaydım ebrunun kaset 50 güne gelirmiş strip de ben kullanamam
Teşekkürler canım ebrunun stripten alırım büyük ihtimal labaquick testin çizgilerinfen pek memnun olmayanlar varmış ikilemde kaldım sen kullandın mıGeçmiş olsun kimyasal olmuş demekki kanama bitince hemen başla ovulasyon testine labaquick daha hesaplı oluyor n11 de veya trendyol da bak yanında gebelik testi de hediyeli alırsın kendine uygun bir Paket
Sağolasın kuzum nasip değilmiş inşallah en yakın zamanda hepimiz sağlıkla hamiş kalırızBu arada cok üzüldüm benim bir yorumuma yanıt vermiştiniz orada görmüştüm hamile oldugunuzu. İnşallah Allah bir daha nasip eder
İnşallah hamişsindir kuzucummKızlar bata 6 gün var ovulasyon testlerinde 2 çizginin silik çıkması neden olabilir bir bilginiz var mı yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdim
Kuzummmİnşallah hamişsindir kuzucumm
Ben başladığımdan beri kullanıyorum memnunum kuzumLaboquick marka ovulasyon testini kullanan var mı kızlar yumurtlamayı iyi gösteriyor mu
Yumurtlama gördün mü kuzum net gösteriyor mu çizgileriBen başladığımdan beri kullanıyorum memnunum kuzum
Evet dur sana ilk hallerini de ekliyim ben instagramda Lotus Ovulasyon takipten alıyorum Servin Hanımdan çok memnunum valla benim gibi birisini çekiyor sürekli soruyorum hiç bıkmadan usanmadan cevap veriyor umut veriyor moral veriyor sağolsun ben çok memnunumYumurtlama gördün mü kuzum net gösteriyor mu çizgileri
Hakkında hayırlısı olsun kuzucum inşallah hamişsindirBen trendyoldan aldım 20’li ovü + 5 adet gebdlik testi 60 tl idi. Bu ay reglm bittiginden itibaren her gün yaptim ama bakalim sonucu görücez
Harikaaa yumurtlama görmüşsün kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsınEvet dur sana ilk hallerini de ekliyim ben instagramda Lotus Ovulasyon takipten alıyorum Servin Hanımdan çok memnunum valla benim gibi birisini çekiyor sürekli soruyorum hiç bıkmadan usanmadan cevap veriyor umut veriyor moral veriyor sağolsun ben çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?