- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Ben ilk cocugumu isterken de kullandım ama unutmusum yine heycan oluyor kullandım net gosteriyo tabi erken zaman da gebelik de gosteriyo ben oglumda kalanları yapmıstım 5 gün once ögrendim hamileligımı deTeşekkürler canım ebrunun stripten alırım büyük ihtimal labaquick testin çizgilerinfen pek memnun olmayanlar varmış ikilemde kaldım sen kullandın mı
Amin Rabbim bu ay ellerini açıp dua eden bir umut bekleyen tüm bacılarıma nasip etsinHarikaaa yumurtlama görmüşsün kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsın
Öyle demeyin rabbim nasip etsin ınsallah olmusturAmin Rabbim bu ay ellerini açıp dua eden bir umut bekleyen tüm bacılarıma nasip etsin14.15.16 değerlendirdim 17 de çatlama oldu pek bi umudum yok ya benim olmamasına alıştım bugün de sağ kasığımda ağrı var
Ebrunun eski yeşil stripler güzeldi ama yeni mor olanları hiç beğenmedim ben net çıkarmıyor bütün testleri denedim ben. İki kez ebrunun yeşillerle kalmıştım çok memnundum ama artık yok onlar. Labaquickten memnunum 3 ay olcak kullanıyorum net gösteriyor doktora da gitmiştim yumurtlama günü gerçekten pik ve doktorun gördüğü yumurta uyumluyduTeşekkürler canım ebrunun stripten alırım büyük ihtimal labaquick testin çizgilerinfen pek memnun olmayanlar varmış ikilemde kaldım sen kullandın mı
Ebrunun surelab kasetten çok memnundum şimdi trendyoldan buldum sipariş ettim hayırlısıyla hamiş kalırızEbrunun eski yeşil stripler güzeldi ama yeni mor olanları hiç beğenmedim ben net çıkarmıyor bütün testleri denedim ben. İki kez ebrunun yeşillerle kalmıştım çok memnundum ama artık yok onlar. Labaquickten memnunum 3 ay olcak kullanıyorum net gösteriyor doktora da gitmiştim yumurtlama günü gerçekten pik ve doktorun gördüğü yumurta uyumluydu
Vardır bi vakti zamanı kuzucum sıkma canını hayırlı haberlerle inşallahAmin Rabbim bu ay ellerini açıp dua eden bir umut bekleyen tüm bacılarıma nasip etsin14.15.16 değerlendirdim 17 de çatlama oldu pek bi umudum yok ya benim olmamasına alıştım bugün de sağ kasığımda ağrı var
Çok sağolun teşekkür ederim İnşallah hepimizeÖyle demeyin rabbim nasip etsin ınsallah olmustur
Aminn İnşallah hakkımızda hayırlısıVardır bi vakti zamanı kuzucum sıkma canını hayırlı haberlerle inşallah
Yaa sağlıkla kucağına al inşallah kuzum sağol bende daha önxe kullandığım surelab testten sipariş ettim trendyoldanBen trendyoldan almıştım laboquick ve çok fa güzel yumurtlamayı gösteriyor hatta hamile olduğumu ovulasyon testiyle anlamıştımŞimdi 32+2 haftalığız
allahım sizede en kısa zamanda versin inşallah aratmadan kucaklarınızı doldursunYaa sağlıkla kucağına al inşallah kuzum sağol bende daha önxe kullandığım surelab testten sipariş ettim trendyoldan
Aynen öyle amin inşallah kuzum hayırlısıyla inşallah Hayırlı gecelerin olsunallahım sizede en kısa zamanda versin inşallah aratmadan kucaklarınızı doldursunsadece Herşeyin vakti zamanı ver o kadar canım. Bende 2.5 senelik evliyim rabbim 20 ay üstüne verdi bana şükür
Ben kullandım canım çokta memnun kaldım. Trendyol hepsi burada gibi internet alışveriş sitelerinde 20 li 50 li satılanlar var. Eczaneye göre de fiyatı gayet uygun. Tavsiye ederim. Yumurtlamayı tam gösteriyorLaboquick marka ovulasyon testini kullanan var mı kızlar yumurtlamayı iyi gösteriyor mu
Teşekkürler kuzum buldum bi marka sipariş ettimBen kullandım canım çokta memnun kaldım. Trendyol hepsi burada gibi internet alışveriş sitelerinde 20 li 50 li satılanlar var. Eczaneye göre de fiyatı gayet uygun. Tavsiye ederim. Yumurtlamayı tam gösteriyor
Kizlar ovulasyon testlerime bakar mısınız 2 gündür pozitif görüyorum. Sabah yaptığım pozitif çıktı az önce yaptığım negatif. Sabahkini ilk idrarla yaptım ondan olabilir mi? Yada ovulasyon dönemim bitti mi
Bakıyorum canım
Ovulasyon ilk idrarla yapılmaz yaparken 12.00 ila 16.00 arası 20.00 ila 22.00 arası yapabilirsiniz teste sabah başladın sen sabah akşam başladın isen akşam bu teste göre pozitif olan geçersiz negatif olan yani silik olan çatlamış büyük ihtimal çünkü sen yumurtlama görmüşsünKizlar ovulasyon testlerime bakar mısınız 2 gündür pozitif görüyorum. Sabah yaptığım pozitif çıktı az önce yaptığım negatif. Sabahkini ilk idrarla yaptım ondan olabilir mi? Yada ovulasyon dönemim bitti mi
Amin canım hepimize nasip etsin rabbimGayırlısıyla bu ay gebe haberini duyarız inşallah kuzum post açarsın bir çok arkadaşlarımız yardımcı olacaktır
Teşekkür ederimOvulasyon ilk idrarla yapılmaz yaparken 12.00 ila 16.00 arası 20.00 ila 22.00 arası yapabilirsiniz teste sabah başladın sen sabah akşam başladın isen akşam bu teste göre pozitif olan geçersiz negatif olan yani silik olan çatlamış büyük ihtimal çünkü sen yumurtlama görmüşsünbirde testi yapmadan önce 1 veya 2 saat sıvı almamaya özen gösterin daha sağlıklı sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?