Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya evet bende ordan aldim ama cizgileri çok soluk hic anlamadim ama laboquick kullanmistim daha önce onun cizgileri cok netti ben cok memnun kaldim ondan

Merhaba bu femara dediginiz nedir acaba merak ettim

Ya evet bende ordan aldim ama cizgileri çok soluk hic anlamadim ama laboquick kullanmistim daha önce onun cizgileri cok netti ben cok memnun kaldim ondan
Evet kesinlikle daha net görüyorum çizgileri, stripten hiç memnun kalmadım.
Merhaba bu femara dediginiz nedir acaba merak ettim
Femara da klomen gibi bir yumurta geliştirici. Aslında meme kanserinde kullanılan bi de ilaç ama yan etkisinden faydalanıyorlar. Klomene göre daha az ama daha kaliteli yumurta geliştirdiği söyleniyor ki bende de öyle oldu. Ama herkesin kendine özgü tedavi şekli var tabii, genel konuşmak da doğru olmaz.

Strip testi ben de hiç anlayamadım ya, 3 gün kullandım bıraktım

Çizgi yok gibi oldu sonra belirginleşti adetimin 6. Günü sonraki günler çizgi bile çıkmadı. Çok su içmiştim ondan önce ama ben suyu hep çok içerim 2 saat sıvı almadığım an çok nadir olur belki de ondan çıkmadı :)

E illaki hangi marka olursa olsun sen 2 saat önce sıvı alımını kesmezsen çizgiler silik çıkabilir doğru sonuç vermez

E illaki hangi marka olursa olsun sen 2 saat önce sıvı alımını kesmezsen çizgiler silik çıkabilir doğru sonuç vermez
Haklısın bana göre değil deyip bıraktım, bir de burda bir kaç arkadaşımız yumurta takibi ile ovülasyonu birlikte götürmüştü ve usgde yumurtası çatlayacak kıvama boyuta geldiği halde testte çıkmıyordu onda biraz itti beni açıkçası.

Bazı testler sonuçları net göstermiyor benim kullandığım surelab’tı ebrunun testinden kaset olandan gayet iyi sonuö almıştım bu ay hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı şimdi kanamamın bitmesini bekliyorum tekrar başlayacağım teste ebruda kaset yokmuş trendyoldan aldım aynı marka ovulasyon bu konuda gayet başarılı bence herkes hamile kalıyor

Evet ben de ordan almıştım ama bir daha almaya karar verirsem kaset test almayı düşünüyorum. U zorladı beni, ben de düşük yaptım malesef. Umarım güzel haberler alırız

Evet ben de ordan almıştım ama bir daha almaya karar verirsem kaset test almayı düşünüyorum. U zorladı beni, ben de düşük yaptım malesef. Umarım güzel haberler alırız
Amin canım strip ben baştan almadım zaten bekletme olayı falan sıkıntılı diğeri al idrarını iki damlat tamam

Kesinlikle kaset testler daha rahat. Strip testte yumurtlama günümde yaptım silikti, doktora gittim 21 mm yumurtam vardı o gün, iğne yaptı hemen. Çizgileri beni hep yanılttı o yüzden ben de pek güvenemiyorum artık

Merhaba kızlar ben ebru Ceylan'dan aldım test bu ay başlıycam normalde regl 5 gün sürüyor bu ay 3 gün sürdü hemen başlamalı mıyım ovulasyona bugün 4. Gün ve regl kesildi ne yapmalıyım fikir verir misiniz bugün mü başlıyım

Merhaba kuzum yarın başla sıvı alımına dikkat ederek ve her gün aynı saatlerde

Merhaba diğer forumlarda görüşüyoruz sizinle ama bu mesajı görünce sormak istedim sizin 21 mmlik yumurta adetinizin kaçındı günü olmuştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…