- 14 Mart 2021
- 236
- 75
- 48
- 25
Ya evet bende ordan aldim ama cizgileri çok soluk hic anlamadim ama laboquick kullanmistim daha önce onun cizgileri cok netti ben cok memnun kaldim ondanÇok soluk çizgileri falan ne biliyim zorlanıyorum onu yorumlamakta. Hiç mükemmel bi pik görmedim mesela onun testlerinde. Halbuki femara kullanıyordum o sıralar ve kaç tane yumurtam oluyordu. Ben doktor takibiyle kıyaslayınca pek memnun kalmadım
Merhaba bu femara dediginiz nedir acaba merak ettimÜzüldümyine olur inşallah sağlıkla.. ben de femarayla 2 kez hamile kaldım ama biri düşük, biri dış gebelik.. bi daha da olmadı. 2 aydır tedaviyi bıraktım, doğal yolla olsun Allah nasip ederse dedim.. o yüzden yine kendim takip edeceğim. Hayırlısı olsun hepimiz için adetin kaçıncı günündesin?
Yumurta büyütücü ilaç kuzumMerhaba bu femara dediginiz nedir acaba merak ettim
Evet kesinlikle daha net görüyorum çizgileri, stripten hiç memnun kalmadım.Ya evet bende ordan aldim ama cizgileri çok soluk hic anlamadim ama laboquick kullanmistim daha önce onun cizgileri cok netti ben cok memnun kaldim ondan
Femara da klomen gibi bir yumurta geliştirici. Aslında meme kanserinde kullanılan bi de ilaç ama yan etkisinden faydalanıyorlar. Klomene göre daha az ama daha kaliteli yumurta geliştirdiği söyleniyor ki bende de öyle oldu. Ama herkesin kendine özgü tedavi şekli var tabii, genel konuşmak da doğru olmaz.Merhaba bu femara dediginiz nedir acaba merak ettim
Strip testi ben de hiç anlayamadım ya, 3 gün kullandım bıraktımEvet kesinlikle daha net görüyorum çizgileri, stripten hiç memnun kalmadım.
Femara da klomen gibi bir yumurta geliştirici. Aslında meme kanserinde kullanılan bi de ilaç ama yan etkisinden faydalanıyorlar. Klomene göre daha az ama daha kaliteli yumurta geliştirdiği söyleniyor ki bende de öyle oldu. Ama herkesin kendine özgü tedavi şekli var tabii, genel konuşmak da doğru olmaz.
E illaki hangi marka olursa olsun sen 2 saat önce sıvı alımını kesmezsen çizgiler silik çıkabilir doğru sonuç vermezStrip testi ben de hiç anlayamadım ya, 3 gün kullandım bıraktım
Çizgi yok gibi oldu sonra belirginleşti adetimin 6. Günü sonraki günler çizgi bile çıkmadı. Çok su içmiştim ondan önce ama ben suyu hep çok içerim 2 saat sıvı almadığım an çok nadir olur belki de ondan çıkmadı :)
HaklısınE illaki hangi marka olursa olsun sen 2 saat önce sıvı alımını kesmezsen çizgiler silik çıkabilir doğru sonuç vermez
Bazı testler sonuçları net göstermiyor benim kullandığım surelab’tı ebrunun testinden kaset olandan gayet iyi sonuö almıştım bu ay hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı şimdi kanamamın bitmesini bekliyorum tekrar başlayacağım teste ebruda kaset yokmuş trendyoldan aldım aynı marka ovulasyon bu konuda gayet başarılı bence herkes hamile kalıyorHaklısınbana göre değil deyip bıraktım, bir de burda bir kaç arkadaşımız yumurta takibi ile ovülasyonu birlikte götürmüştü ve usgde yumurtası çatlayacak kıvama boyuta geldiği halde testte çıkmıyordu onda biraz itti beni açıkçası.
Evet ben de ordan almıştım ama bir daha almaya karar verirsem kaset test almayı düşünüyorum. U zorladı beni, ben de düşük yaptım malesef. Umarım güzel haberler alırızBazı testler sonuçları net göstermiyor benim kullandığım surelab’tı ebrunun testinden kaset olandan gayet iyi sonuö almıştım bu ay hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı şimdi kanamamın bitmesini bekliyorum tekrar başlayacağım teste ebruda kaset yokmuş trendyoldan aldım aynı marka ovulasyon bu konuda gayet başarılı bence herkes hamile kalıyor
Amin canımEvet ben de ordan almıştım ama bir daha almaya karar verirsem kaset test almayı düşünüyorum. U zorladı beni, ben de düşük yaptım malesef. Umarım güzel haberler alırız
Kesinlikle kaset testler daha rahat. Strip testte yumurtlama günümde yaptım silikti, doktora gittim 21 mm yumurtam vardı o gün, iğne yaptı hemen. Çizgileri beni hep yanılttı o yüzden ben de pek güvenemiyorum artıkStrip testi ben de hiç anlayamadım ya, 3 gün kullandım bıraktım
Çizgi yok gibi oldu sonra belirginleşti adetimin 6. Günü sonraki günler çizgi bile çıkmadı. Çok su içmiştim ondan önce ama ben suyu hep çok içerim 2 saat sıvı almadığım an çok nadir olur belki de ondan çıkmadı :)
Merhaba kuzum yarın başla sıvı alımına dikkat ederek ve her gün aynı saatlerdeMerhaba kızlar ben ebru Ceylan'dan aldım test bu ay başlıycam normalde regl 5 gün sürüyor bu ay 3 gün sürdü hemen başlamalı mıyım ovulasyona bugün 4. Gün ve regl kesildi ne yapmalıyım fikir verir misiniz bugün mü başlıyım
İnşallah kuzucumTeşekkür ederim canım inşallah bu sefer hayırlı haberlerle alırız hepimiz
Merhaba diğer forumlarda görüşüyoruz sizinle ama bu mesajı görünce sormak istedim sizin 21 mmlik yumurta adetinizin kaçındı günü olmuştu?Kesinlikle kaset testler daha rahat. Strip testte yumurtlama günümde yaptım silikti, doktora gittim 21 mm yumurtam vardı o gün, iğne yaptı hemen. Çizgileri beni hep yanılttı o yüzden ben de pek güvenemiyorum artık
kızlar ovülasyon testi için uygun fiyatlı bir ürün arıyorum. hangi marka önerirsiniz
Laboquick alabilirsn canımkızlar ovülasyon testi için uygun fiyatlı bir ürün arıyorum. hangi marka önerirsiniz?
EvetMerhaba diğer forumlarda görüşüyoruz sizinle ama bu mesajı görünce sormak istedim sizin 21 mmlik yumurta adetinizin kaçındı günü olmuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?