Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

turuncu agac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
2.055
883
53
28

Kızlar lütfen bilen biri yazabilir mi pozitif mi ovulasyon testi anlayamadım bugün 15. Gün miratech marka

Henüz pozitif değil .. iki çizgi özellikle T olan çizgi çok köyü olursa pik olmuş deniyor yani pozitif oluyor. Yalniz bu testin iki çizgiside çok silik halbuki C çizgisi koyu olmalı herzman ..

Testi hangi saate yapıyorsunuz.. ve 2 saat önce sıvı alımını kesiyor musunuz

arkadaşlar bana lütfen yardımcı olur musunuz ben ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum yalnız ayın 24unde ikisinde yakın koyulukta ondan sonraki gün silik yine neden böyle oldu sizce yumurtlamama 2gun kaldı daha lütfen yardımcı olurmusunuz

Merhaba.. siz bu ayın 24 ünü değerlendirdinizmi?

Tam pik olmamış teste devam edin.. bazen böyle olur hafif siliklesmesi sadece devam edin .resimden bana 24 u hala pik değil gibi duruyor.. ama umarım degerlendirmissinizdir

Tabi erken yumurtlama da olabilir..

İnanın ilk kez yaptım hatta yanlış mı yaptım dedim evet 2 saat önce sıvı alımını kesmiştim test bozuk heralde ama t çizgisi C çizgisinden daha koyu bu da önemli değil mi aralarındaki fark yani

İnanın ilk kez yaptım hatta yanlış mı yaptım dedim evet 2 saat önce sıvı alımını kesmiştim test bozuk heralde ama t çizgisi C çizgisinden daha koyu bu da önemli değil mi aralarındaki fark yani
Evet ama o T çok kırmızı olması lazim.. sanırım aynı testten Burdan bir arkadaş da kullanıyor.. o yumurtlamayı gördü yani tetsler normale benziyor belki sadece bu öyle çıktı.. siz yine aynısını deneyin aynı saate yapin.. sonra bana atabilirsiniz ben yardimci olmaya çalışırım

Merhaba.. siz bu ayın 24 ünü değerlendirdinizmi?

Tam pik olmamış teste devam edin.. bazen böyle olur hafif siliklesmesi sadece devam edin .resimden bana 24 u hala pik değil gibi duruyor.. ama umarım degerlendirmissinizdir
Hayır değerlendirmedik bazı durumlardan dolayı dün degerlendirdik bugün tekrar yaptım bugün daha koyu çıktı bu arada çok saol bugunkinede bakarmisin

Eklentiler

• IMG-20220126-WA0012.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 273
Hayır değerlendirmedik bazı durumlardan dolayı dün degerlendirdik bugün tekrar yaptım bugün daha koyu çıktı bu arada çok saol bugunkinede bakarmisin
Tamam güzle gidiyor.. henüz pik olmamış ama yarın birgün olur.. dün değerlendirmen de iyi olmuş bugün boş bırak bence .. tabi sen bilirsin .. çünkü yarın pik olursa degerlrndirdigin zaman iyi olur boş biirakinca

Ayy ben bugün yaptım ama benim yumurtam en geç 16. Günde çatlıyor

Hangi arkadaş acaba onunkine de bakayım bu şekilde mi çıktı onunki de , bugün ilişki oldu heyecanlandım dün testi öyle görünce yumurtlama başlamış sandım

Yaaa anladım çok saol ya bilgilendirdigin iicn beni

Hangi arkadaş acaba onunkine de bakayım bu şekilde mi çıktı onunki de , bugün ilişki oldu heyecanlandım dün testi öyle görünce yumurtlama başlamış sandım
Etiketleyim onu buraya göstersin size isterse..

-Arwen- canimcimmm arkadaş merak etti senin tetsleirn remsini gösterse de şeyi pik olanı göster aynısı i kullanıyor sanirim

Etiketleyim onu buraya göstersin size isterse..

-Arwen- canimcimmm arkadaş merak etti senin tetsleirn remsini gösterse de şeyi pik olanı göster aynısı i kullanıyor sanirim
Canım miratech benimki. Pikler bu şekildeydi arka arkaya iki günün testi bunlar, sonraki gün c daha koyuydu çatlama oldu

Eklentiler

• 913A890A-63FF-4BE0-968E-A5BA0212B20B.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 395
  • 5DB5DCEA-367E-49C0-9611-BFD673243C3F.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 254
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…