- 10 Nisan 2016
- 8.683
- 12.718
- 248
- 37
- Konu Sahibi turuncu agac
-
At tabi yaparımAnlayamıyorum yumurta çatlamadan nasıl adet olabiliyoruz ben bugün yine test yaptım birazdan atıcam yorumlar mısınız
Yumurta var ama henüz çatlamamış canım.. sen değerlendirmeye devam et yarın birgün çatlar bu.. bol havuç yeKızlar 3. Gün bugün hiçbir şey anlamıyorum sürekli t daha koyu cıkıuorEki Görüntüle 2996176
Yumurtlama İnshaAllah.. şimdi sen bugunleri hemde catladigii yani siliklestigi günleri kaçırmaYumurta mı var yumurtlama mı
Dün sabah yaptık yeter mi ne zaman yapmalıyımYumurtlama İnshaAllah.. şimdi sen bugunleri hemde catladigii yani siliklestigi günleri kaçırma
Yarın sabah bir bidaha olabilir 1 gün ara olmasi iyi aslında birde çatlamaya denk gelriseDün sabah yaptık yeter mi ne zaman yapmalıyım
İnşlallah canım Allah razı olsunYarın sabah bir bidaha olabilir 1 gün ara olmasi iyi aslında birde çatlamaya denk gelrise
Amin senden deİnşlallah canım Allah razı olsun
Amin senden de
Dunle bugünü karsilstiridm canım..bugunkinde bir tık daha hafiflemiş.. çatlama başlamış olabilir yüksek ihtimalle.. en son ne zaman degerlendirmistin?Eki Görüntüle 2996848
En alttaki bugünün yardımcı olur musun nolmuç ne durumda
SabahDunle bugünü karsilstiridm canım..bugunkinde bir tık daha hafiflemiş.. çatlama başlamış olabilir yüksek ihtimalle.. en son ne zaman degerlendirmistin?
Tamam canımSüper ozaman ..yarında mutlaka test yap silikles mismi bakalim
Merhaba .. alttaki yeni olan değil mi. Olmuş canım. BAya piiiiik diye bağırıyorKızlar benim de dünkü testim ve bugünkü testim bugün pik olmuş mu
İnshallah hadi bakammmmDaha test yapmadım canım sıvı alımını kestiğim için bir saate atarım inşallah olmuştur çatlama
Şimdi tekrar test yaptım sıvı alımına dikkat ederek bugünü değerlendiriyim mi kaç gün daha değerlendirmeliyimMerhaba .. alttaki yeni olan değil mi. Olmuş canım. BAya piiiiik diye bağırıyorMashaAllah.. mutlaka bugün yarını değerlendir ve teste devam ett.. aynı saatlerde devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?