- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Canım pik bu. T daha koyu gözüküyor.testin yönü ters çıkmış sadece:)Eki Görüntüle 2995333
Kızlar lütfen bilen biri yazabilir mi pozitif mi ovulasyon testi anlayamadım bugün 15. Gün miratech marka
Ayy gerçekten mi t C den daha koyu onu gördüm ilk kez yaptımCanım pik bu. T daha koyu gözüküyor.testin yönü ters çıkmış sadece:)
Yok siliklensonce çatlama oluyor pik olunca kıpkırmızı iki çizgide.. ozaman yumurtlamis oluyorsun.. sonra siliklesince çatlamış oluyir bu iki işaret olunca değerlendir hep siliklesince özellikle çok önemliAy benimki asla pik değil o zaman şu an farkettim pik olunca çatlamış mı oluyor
yani t çizgisi silikleşince çatlama oluyor anladım şimdi kalkıp bi test daha yapıcam onu da atarımYok siliklensonce çatlama oluyor pik olunca kıpkırmızı iki çizgide.. ozaman yumurtlamis oluyorsun.. sonra siliklesince çatlamış oluyir bu iki işaret olunca değerlendir hep siliklesince özellikle çok önemli
C kontrol kısmıdır(control), T test kısmı. T daha koyu yada eşitse pik demektirAyy gerçekten mi t C den daha koyu onu gördüm ilk kez yaptım
Hayır canım pik olunca T c den koyu oluyo bariz şekilde bu yumurtlama demek, 1-2 gün sürebiliyo yumurtlama, sonraki testte t silikleşmeye başlıyo bu çatlama demek. Benim yumurtlama iki gün sürdü üçüncü gün çatlama olduAy benimki asla pik değil o zaman şu an farkettim pik olunca çatlamış mı oluyor
Evet pik olmuş canım ama aynı saatlerde yapmalısın testi yoksa yanıltabilir seniEki Görüntüle 2995476
Alttaki dün gecenin üstteki bugün biraz önce yaptım şimdi pik olmuş değil mi
Canım bu günleri ve mutlaka T cizgisinin silikleşmeye başladığı günleri değerlendir. İnşallah güzel sonuçlar alırsınEki Görüntüle 2995476
Vuhuuuuuu süperrrrEki Görüntüle 2995476
Tamam ozmaan az önce degerlendir yazmıştım .. yarın yine test yap aynı saate bak bakalım catlamismi ozamanda değerlendirmek çok önemliKızlar bu sabahı değerlendirdim artık hayırlısı olsun
Yarın t çizgisinde birazcık silikleşme varsa o direk çatlamış oluyor dimi onda da yapmalıyız mutlakaTamam ozmaan az önce degerlendir yazmıştım .. yarın yine test yap aynı saate bak bakalım catlamismi ozamanda değerlendirmek çok önemli
Evet kesinlikleYarın t çizgisinde birazcık silikleşme varsa o direk çatlamış oluyor dimi onda da yapmalıyız mutlaka
Ayy teşekkür ederim ins hamile kalırız kalana kadar devamkeNedemek bacım.. burda ne için varız.. birbirimize destek olacağız elbette .. nezaman istersen yaz bildiklerimi seninle.seve seve paylaşırım
Silik çıkınca yumurtlama olmuyormu çok anlayamıyorum adet olamaz mıyız pik olmazsaBenim bugün ovulasyon testim tamamen silik gibi çıktı kızlar tekrar belirginleşmeye başlar mı acaba çünkü henüz pik olmadı
H heraa20 Pik olmadan silik cikmasi normal pik olana kadar teste devam edilmeli.. pik olduktan sonra siliklesmesi çatlaması anlamına gelir bu günler değerlendirmelidir.. pik yumurtlama demek T çizgisi C ile aynı yada daha koyu olduğunda olur.. buda bugün yarın yumurtanın catlayacagina işarettir bazen bu 3 veya 4 gün sürebilir.. catlayinca siliklesiyor.. böyle pik görürsen havuc veya havuc suyu tüket.. çatlamasına yardımcı olur ..Silik çıkınca yumurtlama olmuyormu çok anlayamıyorum adet olamaz mıyız pik olmazsa
Anlayamıyorum yumurta çatlamadan nasıl adet olabiliyoruz ben bugün yine test yaptım birazdan atıcam yorumlar mısınızH heraa20 Pik olmadan silik cikmasi normal pik olana kadar teste devam edilmeli.. pik olduktan sonra siliklesmesi çatlaması anlamına gelir bu günler değerlendirmelidir.. pik yumurtlama demek T çizgisi C ile aynı yada daha koyu olduğunda olur.. buda bugün yarın yumurtanın catlayacagina işarettir bazen bu 3 veya 4 gün sürebilir.. catlayinca siliklesiyor.. böyle pik görürsen havuc veya havuc suyu tüket.. çatlamasına yardımcı olur ..
Her ay adet oluyorsan bacım yine adet olursun.. gebelik olmazsa.. bazen yumurtlama geç olunca adet ileriye atıyor.. ama her adet gelmesi yumurtlama olduğunu göstermez.. adet Yumurtlama olmadanda gelebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?