Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay benimki asla pik değil o zaman şu an farkettim pik olunca çatlamış mı oluyor
Yok siliklensonce çatlama oluyor pik olunca kıpkırmızı iki çizgide.. ozaman yumurtlamis oluyorsun.. sonra siliklesince çatlamış oluyir bu iki işaret olunca değerlendir hep siliklesince özellikle çok önemli

Yok siliklensonce çatlama oluyor pik olunca kıpkırmızı iki çizgide.. ozaman yumurtlamis oluyorsun.. sonra siliklesince çatlamış oluyir bu iki işaret olunca değerlendir hep siliklesince özellikle çok önemli
yani t çizgisi silikleşince çatlama oluyor anladım şimdi kalkıp bi test daha yapıcam onu da atarım

Ay benimki asla pik değil o zaman şu an farkettim pik olunca çatlamış mı oluyor
Hayır canım pik olunca T c den koyu oluyo bariz şekilde bu yumurtlama demek, 1-2 gün sürebiliyo yumurtlama, sonraki testte t silikleşmeye başlıyo bu çatlama demek. Benim yumurtlama iki gün sürdü üçüncü gün çatlama oldu

Benim bugün ovulasyon testim tamamen silik gibi çıktı kızlar tekrar belirginleşmeye başlar mı acaba çünkü henüz pik olmadı

Silik çıkınca yumurtlama olmuyormu çok anlayamıyorum adet olamaz mıyız pik olmazsa
H heraa20 Pik olmadan silik cikmasi normal pik olana kadar teste devam edilmeli.. pik olduktan sonra siliklesmesi çatlaması anlamına gelir bu günler değerlendirmelidir.. pik yumurtlama demek T çizgisi C ile aynı yada daha koyu olduğunda olur.. buda bugün yarın yumurtanın catlayacagina işarettir bazen bu 3 veya 4 gün sürebilir.. catlayinca siliklesiyor.. böyle pik görürsen havuc veya havuc suyu tüket.. çatlamasına yardımcı olur ..

Her ay adet oluyorsan bacım yine adet olursun.. gebelik olmazsa.. bazen yumurtlama geç olunca adet ileriye atıyor.. ama her adet gelmesi yumurtlama olduğunu göstermez.. adet Yumurtlama olmadanda gelebilir..

Anlayamıyorum yumurta çatlamadan nasıl adet olabiliyoruz ben bugün yine test yaptım birazdan atıcam yorumlar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…