Daha olmamış canm yumurtlama ama son yaptığın çok yaklaşmış bugün yarn olur sanırım yapmaya devam et ayrıca değerlendir bu günleri de çünkü sperm 4 5 gün canlı kaliyo yani illa yumurtlama günü ilişkiye girceksin diye bişey yok.Herkese merhaba,
Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum. Birçok konuyu da takip ettim aslında bilgi sahibi sayılırım fakat yaptığım testlerde bazı günlerde koyu bazılarında silik sonuç alınca oldukça kafam karıştı. Adet döngüm ortalama 35 gün ama birkaç gün erken veya geç olabiliyor. Düzensizlik sebebiyle yumurtlama günümü bilemiyorum. Sizce yumurtlama olmuş mu?
Bu arada son 2 ay Yasmin kullandım. Bu sebeple adetimin daha erken gelmesini bekliyorum ilaç kullanırken 27 28 günde adet oldum. Çocuk istediğimiz için daha fazla kullanmak istemedim. Ekte fotoğrafı da iletiyorum 17. Günden sonra sabah akşam ve gece olarak 3 kez yaptım o sebeple aynı günde 3 testim var.
teşekkür ediyorum hepinize şimdiden
Daha olmamış canm yumurtlama ama son yaptığın çok yaklaşmış bugün yarn olur sanırım yapmaya devam et ayrıca değerlendir bu günleri de çünkü sperm 4 5 gün canlı kaliyo yani illa yumurtlama günü ilişkiye girceksin diye bişey yok.
Çok teşekkür ederim sonuncusunu bu akşam yaptım dün ve bugünü değerlendirdik. Sabah akşam devam edeceğim testlere de
Pik olması için her ikisininde kırmızı olması lazm ya da t nin c den daha koyu olması lazm aklnda olsnÇok teşekkür ederim sonuncusunu bu akşam yaptım dün ve bugünü değerlendirdik. Sabah akşam devam edeceğim testlere de
Bugünkü testim daha da silik çıktı koyulaşmasını beklerken. Sizce yumurtlamış olabilir miyim dünkü testle veya belki de bu ay yumurtlama olmadıPik olması için her ikisininde kırmızı olması lazm ya da t nin c den daha koyu olması lazm aklnda olsn
Canım senin de benim gibi koyulaşmış ama T cden tam koyu olmadan silikleşmiş. Umarım çatlama olmuştur. Adet döngün kaç gün ve kaçıncı günü yaptın bu testleri?Kızlar yukarıdan aşağıya doğru pazar günü dün ve bugün .... Bugün çatlamış dimi
Aynen baya siliklesmis ya yumurtlama olmamış da olabilir bu ay çünkü hiç kötülük goremedim ben. Bak benm bu şekilde çıkmıştı koyulugu bu ayBugünkü testim daha da silik çıktı koyulaşmasını beklerken. Sizce yumurtlamış olabilir miyim dünkü testle veya belki de bu ay yumurtlama olmadıçünkü o koyuluğa ulaşamadım. Son testim de aşağıdaki gibi
Bide zaten yumurtlama belirtileri genelde olur yani bende şahsen yumurtlama zamanlarımda şeffaf uzayan akıntım yoğun olur anlarim. O akıntının geldiği günden bir sonraki gun yine de emin olmak için test yaptım pik oldu direk saniyesindeCanım senin de benim gibi koyulaşmış ama T cden tam koyu olmadan silikleşmiş. Umarım çatlama olmuştur. Adet döngün kaç gün ve kaçıncı günü yaptın bu testleri?
Benim birkaç gündür akıntım şeffaf ama testlerde pik göremedim. Devam edeceğim yine de birkaç gün daha.Bide zaten yumurtlama belirtileri genelde olur yani bende şahsen yumurtlama zamanlarımda şeffaf uzayan akıntım yoğun olur anlarim. O akıntının geldiği günden bir sonraki gun yine de emin olmak için test yaptım pik oldu direk saniyesinde
Evet senin çok güzel pik olmuş umarım pozitif sonuç alırsınAynen baya siliklesmis ya yumurtlama olmamış da olabilir bu ay çünkü hiç kötülük goremedim ben. Bak benm bu şekilde çıkmıştı koyulugu bu ay
Yok canm ben değerlendiremedim fitil kullanıyorum onu kullandığım zamanlara denk geldi diğer aya artkEvet senin çok güzel pik olmuş umarım pozitif sonuç alırsın
Geçmiş olsun canım hepimiz güzel haber alırız inşallah en yakın zamandaYok canm ben değerlendiremedim fitil kullanıyorum onu kullandığım zamanlara denk geldi diğer aya artkumarım sende güzel haberlerini alırsın bian once
İnsallah canmGeçmiş olsun canım hepimiz güzel haber alırız inşallah en yakın zamanda
Adet döngüm 27 canım . Adetin 12. Günü yumurtlama dediğim gün . Her ay böyle oluyor benim . T asla kopkoyu olmuyor ki . T ile C aynı koyulukta oluyor . Ama acayip uzayan şeffaf akıntı oluyor . Kasik ağrısı oluyor . T ile C aynı koyulukta oluyor ve ertesi günü siliklesiyor. Siliklesmesi çatlama olduğunu goster miyor muCanım senin de benim gibi koyulaşmış ama T cden tam koyu olmadan silikleşmiş. Umarım çatlama olmuştur. Adet döngün kaç gün ve kaçıncı günü yaptın bu testleri?
Evet silikleşmesi çatlama olduğunu gösterir aslında ama T daha koyu olmalı diyorlar. Diğer konularda da araştırdım durumu ovulasyon testi hep silikken veya t daha koyu hiç görmeden hamile kalanlar varmış. Umarım öyle olurAdet döngüm 27 canım . Adetin 12. Günü yumurtlama dediğim gün . Her ay böyle oluyor benim . T asla kopkoyu olmuyor ki . T ile C aynı koyulukta oluyor . Ama acayip uzayan şeffaf akıntı oluyor . Kasik ağrısı oluyor . T ile C aynı koyulukta oluyor ve ertesi günü siliklesiyor. Siliklesmesi çatlama olduğunu goster miyor mu
Aslında su içip yapmıştım belki o biraz etkilemistirEvet silikleşmesi çatlama olduğunu gösterir aslında ama T daha koyu olmalı diyorlar. Diğer konularda da araştırdım durumu ovulasyon testi hep silikken veya t daha koyu hiç görmeden hamile kalanlar varmış. Umarım öyle olur
2 saat öncesinden sıvı alımını kesmek gerekiyormuş o yüzden etkilemiş olabilir evetAslında su içip yapmıştım belki o biraz etkilemistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?